Reacties voor: 5 goede redenen om op iCulture te stemmen als Website van het Jaar 2018! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ook als je alleen de app gebruikt!
iCulture is dit jaar opnieuw genomineerd als Website van het Jaar! 🏆 Twijfel je nog? Hier zijn 5 goede redenen om op iCulture te stemmen!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. Ook al gedaan

  2. Gedaan. Dagelijks op bezoek bij jullie dus voor mij als jullie winnen dik verdient.

  3. Done 🙂

  4. Leuk! Ik zit al jaren op iCulture, en jullie verdienen zeker een stem. Een app zonder opdringerige reclame zie je zelden, en iCulture managed het altijd weer om zelfs met een klein team content te leveren dat mij de app zo’n 6x per dag laat openen. Pas dit jaar besloot ik om een account voor de reacties aan te maken om zo nu en dan te reageren! Anyways, you guys are doing a great job!

  5. Done! Is er ook zoiets voor App van het jaar? Want die verdienen jullie zelfs nog meer.

  6. Gedaan! Als beloning willen we darkmode voor iCulture App 😀

  7. Done 🙂

  8. Gedaan! Veel succes👍🏻

  9. Ook gedaan 👍🏻

  10. Done!! 💪🏻👌🏻🔥

  11. Wederom gestemd.
    Dit keer met als note om het forum in een nieuw jasje te stoppen en te koppelen aan de app. Geen must…maar wel freaking handig 🙂

  12. Done!

  13. ✔️

  14. Done!! En ja ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ en hoge cijfers. Ik lees altijd met plezier jullie artikelen heb er zelfs meldingen aangezet om niks te missen. En jullie podcast zeer prettig om naar te luisteren en hoe meer jullie er maken hoe beter ze zullen worden. Keep going 😘🙏🏽

  15. Wat een raar item. Wat bizar om zo te bedelen voor stemmen. Als jullie gewoon een verzoek hadden gedaan voor mijn stem. Zeker! Maar na dit bedelen. Echt niet! Zeker niet als “we vragen nooit wat” Ga toch weg! Als je wil dat we betalen voor content. Geen probleem. Vraag dan gewoon een bedrag voor de app. Degenen die willen betalen, die betalen wel. Ja! Goede artikelen, een enkele misser en 100 keer noemen dat je een scoop hebt met een naam van een iPhone is ook niet echt sterk. Maar verder prima. Alleen nu slaan jullie de plank toch echt mis. Jammer!

  16. Done

  17. Origineel geplaatst door Mike
    Wat een raar item. Wat bizar om zo te bedelen voor stemmen. Als jullie gewoon een verzoek hadden gedaan voor mijn stem. Zeker! Maar na dit bedelen. Echt niet! Zeker niet als “we vragen nooit wat” Ga toch weg!….

    Nu weet ik waarom de azijn in de supermarkt uitverkocht was.

  18. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  19. Gedaan hoor

  20. @Mike: dat is helemaal niet zo bizar. Dat is de normaalste zaak van de wereld om mensen te vragen om stemmen. Dat doet bijna iedereen tegenwoordig. Hoe wil je anders aan stemmen komen? Als zij dit artikel niet hadden geplaatst had de helft niet eens geweten dat er een verkiezing is. Dit is dé manier om kiezers te informeren en te vragen om medewerking. Ik doe regelmatig mee aan foto wedstrijden en ook daar ben je vaak afhankelijk van stemmen. Dus dan heb je weinig keus en zul je moeten netwerken om mensen op jouw foto te attenderen. En ja.. ook dan is het vragen (of zoals jij het negatief noemt ‘bedelen’) of mensen naar je foto willen kijken en hem willen liken. Dus doe niet zo nukkig want dit is nou eenmaal hoe zoiets werkt

  21. Stem pas als die irritante reclame die “opeens” tussen de artikelen verschijnt verdwijnt l. Wil je een artikel aanklikken komt reclame er ineens tussen. Resultaat: dat je naar de website van de reclame gaat.

    Verder goede info altijd! Al mogen de “speculatie artikelen wat minder. 1000x per jaar het bericht dat een één of andere Chinees een demo model heeft ken ik inmiddels wel.

  22. 👍🏻👍🏻

  23. 👍

  24. Stem pas als de App met eenmalig bedrag ad free wordt.
    Want met ads aan nu is het zeker niet de beste site/app.

    Zeker de vele grote in your face adds zijn in mijn ogen not done.

  25. Done 😉 ik kom hier dagelijks kijken en jullie verdienen het!

  26. ✔️

  27. @Freaky: dan ga je in de app naar ‘meer..’ dan klik je op ‘instellingen’ en dan zie je een balkje met advertenties verwijderen. Taadaaa

  28. Graag gedaan! Ik lees jullie artikelen al jaren met veel genoegen en door de heldere en praktische uitleg heb ik er veel van opgestoken! ICulture maakt dan ook deel uit van mijn dagelijks ritme en als Apple fan en gebruiker wens ik dat jullie nog decennia doorgaan! Top!

  29. Ben heel blij met jullie iCulture! Open de app meerdere keren per dag en lees graag jullie artikelen.

    Al mis ik tegenwoordig wel vaker diepgaande app recensies. Je hebt de wekelijkse dit zijn de beste apps, maar zoals jullie voorheen vaker en uitgebreider in apps doken zie ik dat steeds minder. Ik hoop dat ik dit in 2019 weer wat meer terug zie komen.

    Hoe dan ook, mijn stem hebben jullie zeker!

  30. @suzanne
    Ben het helemaal met je eens dat het normaal is om te “vragen” of je wil stemmen. Maar een berichtje om kenbaar te maken dat je genomineerd bent is iets anders dan een opinie over je eigen website publiceren. Dat is het verschil en voor mij een behoorlijk belangrijke reden om niet te stemmen.
    P.s. Likes en bedelen voor likes vind ik ook raar. Ooit kijken we daar op terug als iets “wat je deed omdat iedereen dat deed”.

  31. @Mike: Listen, jij hebt recht op je eigen mening, net zo als ik dat heb. Dus daar zal ik verder niks meer over zeggen. Lets agree to disagree 😉 Maar ik heb een leuke serie voor je: the black mirror op Netflix. Daar is ook 1 aflevering die gaat over het liken van mensen (in de toekomst). Ik vond het heel leuk. Het zet je aan het denken.. En ik denk dat jij dat ook wel leuk vindt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.