Reacties voor: 5 goede redenen om op iCulture te stemmen als Website van het Jaar 2017! ⭐⭐⭐⭐⭐

De stembussen zijn helaas gesloten en we duimen op de overwinning!
iCulture is dit jaar opnieuw genomineerd als Website van het Jaar! πŸ† De stembussen zijn helaas gesloten en we duimen op de overwinning!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Geregeld, succes!

  2. Goed dat jullie me er aan herinnerde. 5 goeie redenen trouwens!

  3. Tuurlijk stem ik op jullie!!

  4. Natuurlijk gestemd voor jullie !!

  5. Uit sympathie wil ik best stemmen. Maar ik kom eigenlijk nooit op de website. Wat biedt dat meer dan de app?

  6. Uiteraard krijgen jullie mijn stem!

  7. Mooie gelegenheid om jullie te complimenteren. Al sinds ik een iPhone 2G had (2008), volg ik jullie elke dag meerdere keren. Ik weet nog toen ik voor het eerst toe moest geven dat ik een nieuwe hobby had: op mijn iPhone alles lezen over de iPhone. Je bent een nerd of je bent het niet. πŸ˜‰

    Zeker in de begindagen toen jailbreaken nog een basisvereiste was (anders kon je immers niet bellen) was iPhoneclub (en later iPadclub) vaak de redder in nood. Al snel stond ik bekend als de persoon die iedereen met iPhoneproblemen hielp, maar alles wat ik geleerd heb, weet ik van jullie.

    Later werd het dΓ© plek om op de hoogte te blijven en nu is het meerdere malen per dag mijn ontspannings moment.
    Vooral de langere artikelen met reviews en de hufterproof uitlegverhalen over hardware en software: heerlijk.

    Dus natuurlijk heb ik gestemd, ik hoop dat jullie winnen. Jullie verdienen het!

  8. Vanaf de iphone4 dagelijks gebruiker van jullie app/site! Alleen maar lof. Ga zo door!! Bedankt!!!
    En natuurlijk met email van alle gezindsleden even een stem uitgebracht!!

  9. Vanzelfsprekend op jullie gestemd, altijd top artikelen! Ga zo door!

  10. Idd! Ook hier een trouwe volger al vanaf het moment dat de eerste iPhone nog in Amerika moest uitkomen! Go iphoneclub!

  11. Geregeld! Volg jullie dagelijks. Ga zo door en veel succes!

  12. Jullie zijn inderdaad een (redelijke) goede bron van informatie. Echter worden wij als Belgen vaak eens ‘vergeten’ in jullie artikels. Ook merk ik vaak foutjes die klakkeloos van andere websites (engelstalige) zijn overgenomen zonder de juistheid ervan na te gaan …

    Dit jaartje sla ik over, er is nog teveel ruimte voor verbetering maar wie weet … in de toekomst kunnen jullie misschien wel op mijn stem rekenen. Toch veel succes gewenst!

  13. Ik volg jullie ook al sinds de iphone 2g en blijf de site meerdere malen per dag bezoeken. Ik vind het wel erg jammer dat jailbreak nieuws niet meer toegelaten word en dat jullie buigen voor apple om hun verzoek hierover niet te schrijven.
    Maar in elk geval is de rest tip top in orde.

  14. Done! Keep op the good work πŸ‘πŸΌ

  15. Uiteraard gedaan!
    Succes!

  16. Mijn stem uitgebracht en het is jullie van harte gegund! Ik loop al wat jaartjes (sinds 2007) mee met deze website en vind het mooi om te zien dat jullie harde werk en betrokkenheid resulteert in dΓ© Nederlandse Apple website. Het moment dat we in de nacht van 12 september 2007 de eerste iPhones in Nederland unlockte met geprutst met aan elkaar geplakte stukjes code, bb-updater etc zal ik nooit vergeten!

    Wat ik wel jammer vind is dat je vaak op zo’n beetje alle sites dezelfde info vindt maar dat is aan de andere kant ook wel weer begrijpelijk. Tegelijkertijd is dat des te meer een bewijs dat je aan deze site genoeg hebt.. πŸ˜‰

    Keep up the good work!

  17. Ook gestemd, gun het jullie. Jullie zijn volgensmij de enige nieuws site die ik ken waar je ook gewoon een een mailtje heen kan sturen met een vraag die dan ook gewoon beantwoord wordt. Dat is wat mij betreft al 10 punten waard, dus nu maar duimen πŸ‘πŸ‘

  18. Ik heb ook zojuist gestemd, uiteraard met vijf sterren voor elke categorie. Jullie zijn de beste Nederlandstalige site over het onderwerp β€œIphone”/β€œApple” en staan ook altijd met raad en daad klaar, met altijd een snelle, persoonlijke reactie via e-mail! Top!

  19. Ook gestemd, succes !

  20. Origineel geplaatst door Teameaux
    Mooie gelegenheid om jullie te complimenteren. Al sinds ik een iPhone 2G had (2008), volg ik jullie elke dag meerdere keren. Ik weet nog toen ik voor het eerst toe moest geven dat ik een nieuwe hobby had: op mijn iPhone alles lezen over de iPhone. Je bent een nerd of je bent het niet. πŸ˜‰
    Zeker in de begindagen toen jailbreaken nog een basisvereiste was (anders kon je immers niet bellen) was iPhoneclub (en later iPadclub) vaak de redder in nood. Al snel stond ik bekend als de persoon die iedereen met iPhoneproblemen hielp, maar alles wat ik geleerd heb, weet ik van jullie.
    Later werd het dΓ© plek om op de hoogte te blijven en nu is het meerdere malen per dag mijn ontspannings moment.
    Vooral de langere artikelen met reviews en de hufterproof uitlegverhalen over hardware en software: heerlijk.
    Dus natuurlijk heb ik gestemd, ik hoop dat jullie winnen. Jullie verdienen het!

    Hier hetzelfde verhaal, ik kijk elke dag, complimenten voor jullie.

  21. Net nog op jullie gestemd!
    Top website met goede informatie!

  22. Hoi iCulture,

    Sinds mijn orientatie op de aankoop van een iPhone 3G via iPhoneclub.nl volg ik jullie website vrijwel dagelijks voor het laatste Apple Nieuws. Nadat er ook een MacBook in huis kwam, werden ook alle artikelen waar over Macs gesproken werd nog relevanter πŸ™‚

    Met het kleine redactie team weten jullie al jaren een constant hoog niveau aan artikelen te leveren. De duidelijke Nederlandse uitleg helpt niet alleen mij, maar ook mijn vele vrienden en familie leden: Ik kan ze altijd wel een artikel sturen waarin een oplossing of uitleg wordt gegeven over een door hun gestelde Apple gerelateerde vraag. Ook vind ik het fijn dat er in de comments altijd ruimte is voor vragen en opmerkingen, dat je hier reacties op krijgt – en dat er goede moderatie wordt toegepast om off topic discussies in te dammen of kwetsende opmerkingen te weren.

    Bovenstaande is dan ook de reden dat ik de afgelopen jaren met volle overtuiging heb gestemd op jullie website – zo ook dit jaar. Ik hoop dat jullie de grote nieuws sites kunnen verslaan, jullie verdienen het! En mochten jullie toch niet winnen, voel je dan gesteund door de vele stemmen en laat dit vertrouwen geven voor de toekomst!

    Groetjes,

    Niels

  23. Fingers crossed! πŸ€žπŸŽ‰πŸ†

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.