iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 25 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 25 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is de dag nadat Apple de eerste beta van iOS 10.3 uitbracht en daarom duiken we in alle nieuwe functies van iOS 10.3 – zodat je alles overzichtelijk op een rijtje hebt, inclusief afbeeldingen. Ook leggen we uit waarom Android Wear 2.0 best interessant kan zijn voor iPhone-gebruikers en duiken we in het Apple File Systeem (APFS) dat in iOS 10.3 wordt ingevoerd. We hebben natuurlijk ook weer een nieuwe winactie (een Nest Cam Outdoor, yay!), we kijken hoe icoontjes in iOS 10.3 kunnen veranderen en we leggen uit wat de Theater Mode op de Apple Watch betekent. Genoeg te lezen dus in deze aflevering van iCulture Vandaag.

iCulture winactie

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Ziggo GO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Ziggo heeft problemen met AirPlay opgelost.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Twee handen op één buik: wat voor Ziggo Go geldt, geldt ook voor Horizon Go.
  • MyFitnessPal: Calorieënteller (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Maaltijden delen met anderen.
  • Google Documenten (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Afdrukstand, paginakleur en papierformaat kiezen, voor als je een printje wilt maken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.