Reacties voor: iCulture pakt uit: Apple Watch Sport en stalen Apple Watch [video]

iCulture pakt de Apple Watch uit. Tweemaal zelfs, want we hebben de aluminium Apple Watch Sport en de stalen Apple Watch bemachtigd. Kijk snel wat er in de doos zit!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. Ik heb dit weekend in Lille een Try-Out Appointment gehad! Ik had de 42 MM eerlijk gezegd iets groter verwacht! Ik kan niet wachten tot hij te koop in de store is!

  2. Ik ga morgen naar Düsseldorf om de  Watch uit te proberen.

  3. En hier zat ik te wachten tot jullie hem gingen gebruiken. Beetje teleurstellend. Bedoel zo spannend is het niet dat het uit de doos komt zeg maar.

  4. Ik wacht op jullie verloting 😉

  5. Ben sinds gister gaan twijfelen voor welke Watch ik ga.

    Apple Watch Sport of Apple Watch.

    Kunnen jullie mij helpen ?

  6. Origineel geplaatst door Paul
    Ben sinds gister gaan twijfelen voor welke Watch ik ga.
    Apple Watch Sport of Apple Watch.
    Kunnen jullie mij helpen ?

    Het ligt echt aan je voorkeur. Ik vind de Watch met Milanese Loop het mooist, maar jouw mening kan heel goed anders zijn. Het verschil zit ‘m alleen in de materialen.

  7. Ik heb de Apple Watch met classic leren band gekocht via Duitsland. Wordt dinsdag thuis geleverd, kan niet wachten.

  8. Het lijkt me een super mooie watch met mega veel mogelijkheden maar het is wel jammer dat men ondanks de enorm dure verkoopprijs deze watch zo promoot terwijl er voor de minder rijke iphone gebruikers zeker hele mooie betaalbare alternatieven zijn . Niet iedereen is immers zo welstellend dat hij bovenop een iPhone en een iPad zich ook nog blauw kan betalen aan een Apple watch. Hopelijk gaat Apple toch op een of andere manier zich voor de massa openstellen en zijn prijs verlagen. In ieder geval ben ik ook enorm benieuwd wat de Alcatel watch van 129 euro die donderdag in de winkels komt gaat doen want de specs van dit horloge lijken me voor die prijs uitermate goed.

  9. Ben vooral benieuwd of ze geprobeerd hebben het leren bandje op de Apple Watch Sport te doen.

  10. @Ron2010: Vanmiddag hebben we ook nog een gids gepubliceerd over de (veel goedkopere) Pebble. Misschien is dat wat voor je?

  11. @Gonny van der Zwaag: Periscope video has been expired. Doe ik iets verkeerd?

  12. @Daniel: De redenen zijn om voor een Sport te gaan is: beetje de prijs, 1e editie watch en omdat ik met een beperking te maken heb (rolstoel en motoriek) veiliger (denk ik) om voor deze te gaan.

    Ik draag altijd een horloge en vindt de Apple Watch mooier. In dat opzicht vind ik dat ik meer moet betalen niet extreem erg. € 250 is wel erg veel.

  13. Leuk om de horloges te zien met hun verpakking. De opzet was wel redelijk amateuristisch. Anders dan wat is gewend ben van iculture. Komt misschien ook omdat jullie nu een bestaand concept proberen te kopieëren.

  14. Ik heb de apple watch 38 mm sport nu twee dagen, ik schrok hoe klein hij was maar moet toegeven mijn normale horloge was heel groot. Ben er nu al aan gewend scherm is zo scherp dat grote niets uitmaakt. Accuduur is meer dan goed en alles werkt gewoon zoals je van apple verwacht perfect dus

  15. De periscope filmpjes zijn “expired”…

  16. Ik sla deze generatie over, maar volg alles wel uitgebreid. Nu ik de eerste filmpjes heb gezien vind ik de Sport er wel erg goedkoop uitzien vergeleken met de standaard Apple Watch. Heeft mn keuze voor volgend jaar al wat makkelijker gemaakt. Het prijsverschil is duidelijk te zien in de kwaliteit.

  17. Wat me nog niet duidelijk is.

    Kan je de bandjes van de Apple Watch dragen op de Apple Watch Sport (38mm) ?

  18. Origineel geplaatst door Arie Klerk
    De periscope filmpjes zijn “expired”…

    Met die app van Periscope kan je de video’s wel bekijken.

  19. Ik weet het niet hoor. Ik ga het nu toch echt even afwachten en me bedwingen tot de Apple Watch 2 of zoiets.

    Hij reageert toch wel traag als ik her en der zo zie. Het blijft wel een horloge he. De tijd moet je altijd/snel kunnen aflezen. Maar ik zie dat je dan echt een duidelijke armbeweging moet maken?

    Openen van berichten gaat ook wat traag lees ik? Eerst moet de app geopend worden wat toch een paar seconden duurt elke keer.

    En ook echt benieuwd naar de accuduur over een paar maanden en hoe de ‘early adapters’ dan de Watch nog gebruiken.

    En als laatste hoop ik toch echt de de Apple Watch bij de officiële NL introductie over een paar weken toch echt NL siri ondersteund. Dat was toch juist de reden van de NL siri introductie?

    Niet om zuur te zijn. Wens iedereen veel plezier met de Apple Watch en ik hoop dat het een meerwaarde wordt zodat ik er ook nodig ga hebben.

    Wel hoop ik op een serieuze en ook kritische review en niet alleen een jubelverhaal.

  20. Ik heb de Apple watch hier in de VS in het echt gezien en vond hem er echt teleurstellend uitzien. Rommelig met elke combinatie bandje en zelfs lomp en goedkoop.
    Ook is de grotere mannelijke versie echt te groot.
    Ik had me voorgenomen er eentje te kopen maar heb er vanaf gezien. Wacht toch tot een tweede generatie. Deze is gewoon net niet mooi.

  21. @Gonny van der Zwaag: super leuk was dat om te lezen. Ben zelf ook een tevreden Pebble bezitter, maar ga denk ik wel overstappen naar de Apple watch.

  22. @Paul: dat kan, maar de meeste bandjes van de Watch hebben een rvs pin of rvs onderdeel en dat is niet mooi naast het aluminium van de sport. Ik heb vrijdag mijn sport opgepikt in London en alle andere watches incl de gouden Editions geprobeerd en veel mooie combo’s gezien. Wachten is nog even op 3rd party bandjes. Overigens red je het prima met de batterij. Heb nu twee volle dagen gehad en aan einde dag nog voldoende over!

  23. Gisteren in de Apple Store in Lille verschillende modellen uitgeprobeerd op afspraak. (Totaal niet druk daar overigens)

    De Sport versie is subliem!
    Had gevreesd dat het een dik en te groot horloge ging zijn (de 42mm) maar dat is het absoluut niet!!
    Geen enkele foto of video geeft een goeie weergave van wat de Watch werkelijk is, je moet ze gewoon omdoen en aanvoelen.

    De duurdere versies waren vanuit mijn ervaring echt teleurstellend.
    Voor de prijs bekend was ging ik resoluut voor de Apple Watch stainless steel versie kiezen met metalen schakelband. Ik heb deze aan de pols gehad en dat zag er echt goedkoop uit. Zijn dure prijs niet waard!

    De sport space gray versie blijft er in mijn opinie met kop en schouders bovenuit steken! Bevestiging van hetgeen ik op dag 1 reeds besteld had.

    Conclusie; als je de Watch nog niet om je pols gehad hebt dan kan je je echt niet uitspreken over te groot, kwaliteit, te duur, etc.
    Het is een totaal andere ervaring dan hetgeen je op foto of video kan waarnemen, en bij de sport was dit echt fantastisch en Apple waardig.

    Verwachting ingelost ook al vreesde ik er even voor, net als bij de aankoop van de iPhone 6 Plus.

  24. @Dietrich: Bedankt voor je comment, deze heeft mij eigenlijk net dat zetje gegeven om te weten voor welke Apple Watch ik ga.
    Ik wacht totdat ik hem in Nederland kan uitproberen en was er eerst ook zeker van dat ik voor de Apple Watch Staal met schakelband zou gaan. Hopelijk komt hij snel.

  25. @Dietrich: Is het daadwerkelijk nodig om een afspraak te maken? Dinsdag zou ik gaan samen met een vriend om ze te gaan bekijken, en dan zou ik natuurlijk niet willen dat ze zeggen dat het niet gaat omdat ik geen afspraak heb gemaakt?

  26. Leuk filmpje als teaser. Ben grote horlogefreak, mn de automatische zwitserse uurwerken. Dacht eigenlijk deze Apple Watch over te slaan maar als ik in het filmpje de bewegende beelden zie word ik toch stiekum enthousiast….

  27. Origineel geplaatst door Harry
    @Paul: dat kan, maar de meeste bandjes van de Watch hebben een rvs pin of rvs onderdeel en dat is niet mooi naast het aluminium van de sport. Ik heb vrijdag mijn sport opgepikt in London en alle andere watches incl de gouden Editions geprobeerd en veel mooie combo’s gezien. Wachten is nog even op 3rd party bandjes. Overigens red je het prima met de batterij. Heb nu twee volle dagen gehad en aan einde dag nog voldoende over!

    Thanks

  28. Origineel geplaatst door Diederik Edelhart Dierick
    @Dietrich: Is het daadwerkelijk nodig om een afspraak te maken? Dinsdag zou ik gaan samen met een vriend om ze te gaan bekijken, en dan zou ik natuurlijk niet willen dat ze zeggen dat het niet gaat omdat ik geen afspraak heb gemaakt?

    Zonder afspraak hoef je niet af te reizen. En daar gaan ze op zeker geen uitzondering voor maken (‘oh, u heeft nu zo ver gereisd, helemaal voor niets!? Nou, vooruit dan maar, voor deze keer dan).

  29. @Diederik Edelhart Dierick: Maak dan een afspraak.

  30. Leuke unboxing!!! Wist niet dat naast de doos de magnetische oplader ook verschillend was.. En stel je zou een 2,1A lader gebruiken (iPad) zou die dan sneller laden net zoals de iPhone?

  31. @Jean-Paul Horn: Kun je de horloges zo in de Apple Store kopen? Of is het zo dat het op bestelling gaat?

  32. Ik heb er ook een sinds vrijdag maar ben gematigd enthousiast.

    Notificaties enz werkt prima, maar eigenlijk niet beter dan op een Pebble. Berichtjes beantwoorden door te dicteren is weer wel een handige feature als je even niet bij je telefoon kunt.

    Verder voelen de apps onwijs overbodig en onhandig, bv even je Instagram checken duurt door het lange laden een stuk langer dan even je iPhone uit de broekzak halen en daar op kijken.

  33. Ik twijfel nog steeds of de sport of de normale Watch, denk zelf dat het eventueel de Watch wordt.

    Maar dan twijfel ik ook of deze versie of versie twee, maar blijf het hier volgen.

  34. Mooie horloges, enkel ziet de sport versie er wel erg cheap uit, ook bij de bandjes heb ik zo mijn vraagtekens…ziet er erg zwak uit, zo ook die aansluiting, en gaat me niet verbazen dat er vele gescheurde bandjes gaan komen. Het verschil met de normale stalen watch is duidelijk, dat zie je zelfs aan die (overdreven) verpakking.
    Ik kijk nog even een poosje verder, vindt namelijk de apps die ervoor aangepast zijn totaal niet denderend en eigenlijk overbodig. De sport (die ik in gedachten had) is zeker niet zoveel geld waard, zoiezo zijn de prijzen waar apple een stempel op drukt krankzinning.

  35. Eerste keer een unboxing video? Ik had een iets hoger niveau verwacht.

  36. Die afsluiting vind ik tenenkrommend. Alsof je er een moet kopen… @gonny,

    Begrijp me niet verkeerd, Apple producten zijn prima, maar je koopt mijn inziens toch alleen wat je nodig hebt?

    Dit product is voor mij het toppunt van overbodigheid en ik vind dat jij met deze suggestieve vraagstelling de plank misslaat. Geen enkele kritische noot te vinden.

  37. @Paul: Graag gedaan!

    @Diederik Edelhart Dierick:
    Ben je uiteindelijk geweest vandaag, en met of zonder afspraak?

    Ik las nu pas je vraag, mijn excuses voor de te late reactie, maar hierbij alsnog;

    Het was er afgelopen zaterdag alvast veel minder druk dan ik verwacht had, en er waren volgens mij wel degelijk mensen die de Watch konden passen zonder afspraak!!!

    Overigens was het helemaal niet zo voorbereid zoals ik verwachtte dat het bij een ‘op afspraak’ ging zijn, de sfeer en begeleiding van het personeel was er trouwens nog een pak losser dan hetgeen ik van de Apple Stores in Parijs en Londen gewoon ben!

    Met de favorieten die ik vooraf geselecteerd had om te passen (zoals de reservatie pagina me voorstelde) was geen rekening gehouden, ik kon uit een lade eender welk model kiezen en passen en zelfs een tijdje om de pols houden terwijl ik op een andere Watch rustig de functionaliteiten kon testen. De Apple medewerker gaf zelfs uitleg aan de omstaanders die erbij stonden en deed op bepaald moment zelfs op vraag nog een horloge bij iemand anders om. Had echt het gevoel dat het er met momenten zelfs iets te los aan toe ging, maar ik had er op zich ook geen problemen mee.

    Wat wel opviel was dat de medewerker opvallend veel complimentjes maakte toen ik de stalen versie met schakelband omhad. ‘veel mooier’ ‘past je beter’ ‘meer klasse’ terwijl ik duidelijk maakte dat ik dat helemaal niet zo vond bleef ze hardnekkig die versie aanbevelen door het herhalen van dezelfde complimenten. Toen ik zei dat deze me te duur was stemde ze daar vreemd genoeg mee in en volgde ze opeens mijn eerste voorkeur voor de sport en begon ze daar enkele voordelen zoals het ‘lichte gewicht’ van op te sommen.

    Het was een leuke en positieve ervaring die ruim 20 minuten duurde, en uiteindelijk mijn keuze volledig bevestigde.

    Reserveren is heel eenvoudig en kan perfect op de dag zelf! Je kiest gewoon de winkel van Lille in de volgende lijst en dan log je in met je Apple ID ook al is dit een Belgische of Nederlandse.
    http://concierge.apple.com/stores/FR?locale=fr_FR&type=tryOn&channel=2&cid=a12069c16cbf7212

    Suc6

  38. @Gonny van der Zwaag: in je artikel zei je dat we ongeveer over een week de uitgebreide review konden verwachten. Ik ben benieuwd naar de uitgebreide review!!:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.