Reacties voor: iCulture daagt je uit: maak alle Apple Watch-ringen vol

Lukt het jou om in januari alle acitiviteit-ringen van de Apple Watch vol te krijgen? iCulture daagt je uit: als je vandaag begint kun je precies 4 weken volmaken met voldoende lichaamsbeweging, meer energie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Tenzij je als goede voornemen hebt om dagelijks een half uur te gaan zwemmen. Helaas niet alle cirkels vol.

  2. Ik doe mee!

  3. Helemaal mee eens Gonny! Het is super leuk, ik heb nu alleen al 2 keer geprobeerd een volle maand te halen. 1 keer zag ik om 23:55 dat ik nog 10 cal moest en ben als een gek gaan springen maar kwam er 1 te kort. En op 1 januari zat ik nog niet helemaal op te letten en had ik weer 1 te kort! Frustrerend! Mocht ik je binnenkort bezweet en hard te voet voorbij zien wandelen al kijkend naar die pols die maar door tikt dan haak ik aan!

  4. In oktober hebben m’n vriendin en ik nog wat gesukkeld, maar de ‘perfect month’ trofees van november en december hebben we toch binnen gehaald. We hebben geen goede voornemens opgesteld met nieuwjaar, maar gaan gewoon door met elke dag onze cirkeltjes te halen.

  5. @Tom: Haha, leuk! Jean-Paul en ik zijn inderdaad vaak zo tussen 22:00 en 0:00 uur ergens wandelend te vinden. Omdat je dan steeds vanuit hetzelfde beginpunt vertrekt (wordt al snel saai) hadden we zelfs bedacht om de tram te nemen naar de eindhalte en van daaruit terug naar huis te lopen. Elke dag een andere tramlijn. Was ook best een leuk idee, maar we kwamen in buurten terecht waar we de weg helemaal niet kenden 🙂

  6. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Was ook best een leuk idee, maar we kwamen in buurten terecht waar we de weg helemaal niet kenden 🙂

    Kijk en daar is Apple maps weer handig voor!

  7. @Gonny van der Zwaag: Haha ik ken het ja, laatst van Centrum naar Sloterdijk gelopen. Dat wandelen is zo verkeerd nog niet. Tip voor een gure winter: Just Dance voor de Apple TV!

  8. Ik heb die cirkels al 158 keer achter elkaar gevuld, voornamelijk door te wielrennen en te MTB-en, een enkele keer door te lopen.
    Kortom: echt heel erg moeilijk is het ook weer niet.

  9. Ik heb het idee dat mij rode ring niet juist meet. Op een kantoor dag haal ik met moeite 270 calorieën.
    Mijn all time high staat op 2428 calorieën. Die dag heb ik 40 km hardgelopen en over heel de dag 50 km gelopen. Het aantal calorieën komt mij laag over. Ik wilde eerst een afspraak maken bij de geniusbar maar wellicht weet iemand hier raad?

  10. @Steven: Dat is natuurlijk afhankelijk van het doel dat je instelt.

  11. @Tom: 750 kcal 🙂 ‘s zomers meer

  12. Klink bekend! Ik doe het al een jaar zo!

  13. Ik zit in de (smartphone) reparatie. De hele dag zitten op een stoel en mijn Watch geeft aan dat ik mijn doel voor staan heb gehaald. Iedere dag hetzelfde. Is dit een bug?

  14. @copel: Je gaat niet naar de toilet, staat niet op om iets te pakken een onderdeel of zo? Als je elk uur 1 minuut staat is al voldoende, bij mij werkt het uitstekend.

  15. Origineel geplaatst door Olivier
    Ik heb het idee dat mij rode ring niet juist meet. Op een kantoor dag haal ik met moeite 270 calorieën.
    Mijn all time high staat op 2428 calorieën. Die dag heb ik 40 km hardgelopen en over heel de dag 50 km gelopen. Het aantal calorieën komt mij laag over. Ik wilde eerst een afspraak maken bij de geniusbar maar wellicht weet iemand hier raad?

    Klinkt op zich normaal. Althans laat ik het zo zeggen, ik zie geen hele vreemde dingen. E.e.a. hangt af van je gewicht, conditie, hartslag (in rust) – wat trouwens weer iets zegt over je conditie – en je activiteiten. Daarbij maakt de AW nog onderscheid tussen actieve calorieën en totale calorieën.

    Origineel geplaatst door copel
    Ik zit in de (smartphone) reparatie. De hele dag zitten op een stoel en mijn Watch geeft aan dat ik mijn doel voor staan heb gehaald. Iedere dag hetzelfde. Is dit een bug?

    Klinkt bijzonder, maar ik weet niet in hoeverre jij elk uur, helemaal vastgeplakt zit aan je stoel.

    @iCulture: Fantastisch idee, alleen toen ik gisteren mijn calorieën en m’n workout bijna 2 keer had, maar de dag 1 uur korter was dan het aantal uren dat ik nog moest staan had ik wel even de pest erin 😝 Ik doe iig mee, als jullie 1 dag door de vingers kunnen zien 😇

  16. Heeft die Apple Watch toch nog wat nut.

  17. Origineel geplaatst door Olivier
    Ik heb het idee dat mij rode ring niet juist meet. Op een kantoor dag haal ik met moeite 270 calorieën.
    Mijn all time high staat op 2428 calorieën. Die dag heb ik 40 km hardgelopen en over heel de dag 50 km gelopen. Het aantal calorieën komt mij laag over. Ik wilde eerst een afspraak maken bij de geniusbar maar wellicht weet iemand hier raad?

    Op zich klinkt 2448 niet als heel vreemd. Wees je ervan bewust dat de rode ring alléén actieve calorieën telt. Je totaal verbrande calorieën van die dag ligt eerder bij zo’n 4000. Maar er zit af en toe wel een bug in de Watch. Zo had ik een keer dat het aantal sport minuten heel hoog lag terwijl ik niets deed en calorieën niet geteld werden. De Apple Watch af en toe opnieuw opstarten is wel een aanrader.

  18. @Marcel: Ik sta wel eens op maar spreek over enkele minuten per dag. Werk vaak een uur of 10. Vooral als ik webdesigning doe zit ik constant en beweeg ik amper. Ik krijg tijdens het zitten al melding dat ik voldoende heb gestaan. Zoveel uur sta ik echt niet. Heb een heel luie leven waar ik constant zit ^.^

  19. In ieder geval gaat het groene balkje workouten niet flekkeloos bij mij. Zit vaak in de sportschool, en als ik dan anderhalf uur train, krijg ik bijvoorbeeld maar 10 minuten te zien.

  20. Origineel geplaatst door 020
    In ieder geval gaat het groene balkje workouten niet flekkeloos bij mij. Zit vaak in de sportschool, en als ik dan anderhalf uur train, krijg ik bijvoorbeeld maar 10 minuten te zien.

    Do you even lift bro?

  21. foto

    Gaat hier ook niet verkeerd

  22. Al 100 dagen goed he

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.