Reacties voor: iCulture daagt je uit: hoe sta jij ervoor met de Apple Watch-ringen?

We zijn halverwege de iCulture-uitdaging om je activiteitenringen van de Apple Watch gedurende vier weken vol te krijgen. Hoe staan jullie ervoor? Laat je vordering blijken in een screenshot of reactie. Ook delen wij de door ons behaalde resultaten tot nu toe.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Tegen de verwachtingen in gaat het erg goed.

  2. Opvallend dat niemand van jullie de workout app heeft gebruikt. Ik sinds kort wel, het geeft een fijn overzicht van je training als deze afgelopen is.

  3. Jean Paul heeft de eerste dag het staandoel niet behaald. Alleen Bas en Gonny hebben dus alles tot nu toe behaald.

  4. Op doordeweekse dagen haal ik alle doelen met gemak, in de weekenden haal ik vaak alleen de groene 30 minuten bewegen haha

  5. @Patrick: We publiceerden de uitdaging op 4 januari en het was de bedoeling dat je het ‘blokje’ van 4 weken zou volmaken.

    Het probleem is namelijk dat veel mensen op 1 januari nog niet op hun werk iCulture zitten te lezen, nog straalbezopen zijn of anderszins nog niet in staat om onze site met een frisse blik te lezen, dus die eerste drie dagen doen we niet zo streng over.

    Origineel geplaatst door Pieter
    Opvallend dat niemand van jullie de workout app heeft gebruikt. Ik sinds kort wel, het geeft een fijn overzicht van je training als deze afgelopen is.

    Dat is een misverstand. Ik gebruik de workout-app elke dag, vanochtend nog. Ik heb alleen op dit toestel geen iOS 9.3 en de Workout-app is daardoor nog niet zichtbaar vanuit de Activiteit-app.

  6. @Gonny van der Zwaag: Ah oke, sorry. Ik hoop dat ik je hiermee niet beledigd heb ;). Ik heb inderdaad de 9.3 beta en zie groene bolletjes bij dagen met workout. Ik gebruik workout eigenlijk pas sinds zaterdag dus eerder was me niet opgevallen dat dit anders was. Bedankt voor de correctie!

  7. Sinds 2 oktober hier alle ringen iedere dag vol met een calorieverbranding van 750 per dag.

  8. @peer: Hoe doe je dat? :O

  9. Tot nu gaat alles goed.

  10. Alle 4 de weken van de uitdaging een “perfecte” week (alle cirkels vol).

  11. Tot nu toe alles gehaald. Dag 16 is ook bijna rond.

  12. De meeste dagen wel alle doelen gehaald, maar op enkele dagen niet. Maar dat is voor mij ook best lastig met de ziekte van Crohn. Als die opspeelt ben ik de rest van de dag uitgeschakeld. Maar verder doe ik mijn best.

  13. @Lars: 3 keer per week sportschool twee keer per week thuis sporten. Fietsen naar je werk. En in het weekeinde iedere dag een stevige wandeling maken. En hoppa vol is de dag.

  14. Ik zie precies de dagen dat ik vrij ben 😀 , heb het nu al niet gehaald dus 😉 . Overigens train ik wel veel volgens mijn watch terwijl ik gewqoon (relaxed) aan het werk ben…

  15. Ik heb de smaak te pakken, sinds 31 juli alle cirkels vol, da’s 173 dagen op rij. (calorieën ingesteld in het begin op 550, later oplopend tot 750).
    Als je een leuke sport beoefend is het niet moeilijk (in mijn geval wielrennen/mountainbike) en gebruik naast de workout app vooral runtastic pro, die geeft zijn gegevens (inclusief hartslag) door aan de activiteiten app.

    http://i2.wp.com/www.stevenbouquet.nl/wp-content/uploads/2016/01/IMG_2969.jpg?resize=576%2C1024
    http://i2.wp.com/www.stevenbouquet.nl/wp-content/uploads/2016/01/IMG_2970.jpg?resize=576%2C1024

  16. Volle bak 100% kan niet meer zonder

  17. Helaas ! 3 dagen het staan doel van 12 uur niet gehaald ! Andere 2 doelen was erg makkelijk , calorienmeter staat ingesteld op 600

  18. Tot nu toe aardige vorderingen maar niet elke dag vol. Werkschema is niet altijd zo dat ik alles kan volmaken jammer genoeg. Ben er wel bewust mee bezig.

  19. Is het mogelijk om achteraf je calorieën-doel te veranderen? ik kan het niet vinden.

  20. @Tjeu: Druk op je wijzerplaat wanneer je ‘bewegen’ hebt geopend en je kan hem aanpassen.

  21. Ik ben samen met me vriendin en 2 honden 🤓 de uitdaging aangegaan met me zelf. Elke dag de ringen vol voor me zelf en met z’n alle 5 kilometer per dag lopen. Wij wonen op Aruba dus waren bang dat het warme weer ons zou tegen werken maar het gaat goed zoals je kan zien!! Het per uur staan weet ik zeker dat ik doe alleen de iWatch registreert het niet perfect.

  22. Hoe kan ik de screenshot’s toevoegen?

  23. Inmiddels dag 65 en nog steeds alles gehaald.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.