Reacties voor: iCulture-shoppartner Coolblue opnieuw beste webwinkel en beste service

Coolblue, partner van de iCulture Shop, heeft opnieuwe de Thuiswinkel Award gewonnen als beste Nederlandse webwinkel. Coolblue won ook prijzen voor het beste logistieke proces en beste klantbenadering.

Reacties: 7 reacties

  1. Helaas soms wel iets te duur met bepaald aantal producten. Voor de rest oke.
    Ik weet de verzendkost inde prijs inbegrepe is maar toch zijn bepaalde producten beetke duur en af en toe iets te weinig keuze, ik ga soms naar de mediamarktvanwege ruim aanbod op vele dingen.

  2. Een terechte winnaar. Heb hele goede ervaringen met coolblue. Ze houden je niet alleen fantastisch op de hoogte bij bestellingen, maar ook als er iets stuk gaat en je het moet terugsturen. Echt een fijne site.

  3. Vroeger bestelde ik al eens via de PDA shop en dergelijke maar ze hebben zich echt fantastisch ontwikkeld. Bij Coolblue iets bestellen is echt een feestje. Aan alles is aandacht besteedt: op de hoogte houden van klanten, de verpakking, de emails. Prima!

    Niet de goedkoopste dus maar als een prijs toch overal hetzelfde is (iPad bijvoorbeeld) dan zou ik zeker bij Coolblue bestellen. Goede partner ook voor iCulture. Weet je zeker dat mensen tevreden zijn!

  4. Tevreden, ruime aanbod aan producten. Bol.com is trouwens ook goed. Waar ik nooit iets zou kopen is de icentre. Verleden ooit gedaan en nu nooit meer. Vooral nu met de apple store(s) is zo een icentre totaal overbodig. Al die resellers 🙂

  5. Prima webshop, al is het wel erg onoverzichtelijk door elke soort apperaat op een andere link aan te bieden.
    En zodra je de klantenservice nodig hebt zijn ze al gauw niet meer die beste webwinkel die je verwacht

  6. Terecht! Tot 12 uur bestellen volgende dag in huis is gewoon gekkenwerk, hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet maar ik betaal er af en toe met liefde iets teveel voor 🙂

  7. En terecht! Uitstekende ervaring met Coolblue, klantenservice is TOP!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.