Reacties voor: iCulture peilt: welke iPhone 7 heb jij besteld?

Welke iPhone 7 heb jij gekozen? In onze poll zijn we benieuwd naar de kleuren en opslagcapaciteiten die bij jullie favoriet zijn. Ook willen we graag weten wat je de grootste vernieuwing in deze nieuwe toestellen vindt.
Lees het complete artikel → iCulture peilt: welke iPhone 7 heb jij besteld?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 78 reacties

  1. Voor het eerst sinds de 3G sla ik een iPhone over. Hopelijk doet m’n 6 het nog een jaartje en is de volgende iPhone niet meer van aluminium.

  2. @Maarten:

    Volgende iphone wordt gewoon de 7s en die zal hetzelfde eruit zien met dezelfde materialen.

  3. Ik sla ook over, heb de 6s en vind die nog super en gaat zeker nog even mee.

  4. @Spaghettisaus: Ik denk het niet hoor. Ik denk dat de iPhone 7 niets meer is als een Iphone om ons aan de grote veranderingen van de iPhone 8 alvast te laten wennen. Homebutton klikt niet meer… straks is hij niet meer…. Headphone jack is weg… zodat het niet meer gek is bij het volgend design, en ze meer vrijheid hebben. Meer kleur op scherm, Went voor het Micro led:P En curve display?:P

  5. Iphone 7 plus mat zwart 128GB besteld. Kan niet wachten totdat ik hem binnen heb.!

  6. Niet, denk dat ik bij verlenging van de 5S naar de 5SE zal gaan juist.. vanwege het compacte formaat wat ik ideaal en groot genoeg vind. En de specs van de SE vergelijkbaar zijn als de 6 (voor mijn gebruik dan).

  7. Ik heb de iPhone 7 mat zwart besteld 128 gb ik vind het wel jammer dat de 64 gb niet meer is dat was voldoende voor mij

  8. En wellicht informatie waar iedereen ‘m gehaald heeft? Benieuwd hoe de bestellingen bij Coolblue zijn- en vooral dan de leveringen =)

  9. Iphone 7 Plus 128gb in mat zwart, ik ben vooral benieuwd naar de camera van de plus!

  10. Ik hou het ook nog even bij de 6plus, voldoet nog prima. Wacht wel op de 7s of de 8.

  11. Nog niet besteld, ga ik wel doen deze week.

    Ik ga in elk geval voor de iPhone 7 128 GB zwart. Voornamelijk door de waterbestendigheid, het nieuwe kleurtje (dat mat zwart ziet er sexy uit!) en de A10 Fusion-processor. Sowieso benieuwd naar de stereospeakers en het verbeterde scherm.

  12. Niet! Zware geldverspilling. 6s plus voldoet aan voldoende eisen om nog een jaar mee door te gaan. Zware teleurstelling van Apple.

  13. Na twijfelen sla ik ook een iphone over sinds de allereerste iphone 2g, ik vind het een leuk apparaat maar te weinig en te prijzig om een nieuwe te kopen. de nieuwe apple watch is ook leuk omdat hij eindelijk om te zwemmen ook is, maar nog steeds een waardeloze batterij, dus ik hoef hem niet.

  14. Ik sta overigens wel versteld van het aantal mensen die zeggen “Ik heb een 6S en ik ga nog niet upgraden. Zonde wat Apple gepresenteerd heeft, kwaliteit gaat achteruit”. Zoveel must-have veranderingen zijn er niet meer en je bent ook niet verplicht om ieder jaar te upgraden. Ik vind over’t algemeen ook dat er pas per 2 jaar voldoende veranderingen zijn, behalve alleen ‘voor de heb’. Let’s be honest, grootste verandering van de 6S is de force-touch scherm en dat is absoluut ook niet life-changing. De 5S met vingerafdrukscanner was absoluut wenselijk, maar verdere upgrade waren relatief noodzakelijk, te verwachten en niet per direct een uniek, grandioos idee te noemen.

    Ik zal ook zeggen dat de iPhone 7 niet wow is ten opzichte van de 6S, maar vind dat ‘t ook niet hoeft.. 🙂

  15. Ik koop elke twee jaar een iPhone en dit jaar is het weer zover.
    Ik heb de iPhone 7 zilver 32 Gb besteld. Gaat weer mooi twee jaar mee.

  16. Besteld, maar nu beetje spijt aangezien iphone 8 gewoon veel beter zal zijn.

    Heb voornamelijk besteld om die mooie zwarte kleur …

    Maar ja, ik heb vorig jaar overgeslagen, dus mag wel weer een keer ;p

  17. Geen overpriced nieuwe iPhone voor mij, over enkele weken hoop ik over te stappen van mijn 4S naar een (tweedehands) iPhone SE!

  18. Origineel geplaatst door Thiaguinho
    Niet! Zware geldverspilling. 6s plus voldoet aan voldoende eisen om nog een jaar mee door te gaan. Zware teleurstelling van Apple.

    T snelste wat er op telefoon gebied te krijgen is..! En begin niet over qhd enz, zolang vr nog in de kinderschoenen staat en nog veel hogere resoluties vereist is dat onzin…

  19. Heb een iPhone 6 in mn handen gehad. Hoe wel een groter scherm fijner is op momenten dat je stilzit, is de kleine SE veel fijner onderweg en voor snelle handelingen (alles kan met 1 hand). Deze wegen voor mij zwaarder. Ik ga dus voor een SE waarschijnlijk.

  20. Ik ben gek op iphone. Jammer dat er geen grote veranderingen zijn maar heb mijn 6 aan mijn dochter beloofd dus ik moet wel hihi
    Twijfel alleen nog heel erg tussen de gewone en de plus. Met de plus kan ik het waarschijnlijk beter lezen😀 maar weet niet of hij te groot wordt. Hier lachen ze me allemaal uit. Heeft iemand ervaring?

  21. Origineel geplaatst door mar
    Besteld, maar nu beetje spijt aangezien iphone 8 gewoon veel beter zal zijn

    Haha, hoe weet je dat? 😛 Uiteraard is hij beter, dat hoort bij een successor. Maar dat duurt nog 2 jaar.

  22. Ik heb een IPhone 7 128GB mat zwart bestelt in de online apple store.
    Vandaag melding gekregen van levering tussen 5 en 11 oktober. 🙁
    Vreemd dat als ik naar de duitse online apple store kijk, daar is dat zelfde toestel leverbaar in 6 tot 8 werkdagen en hier pas in 2 a 3 weken.
    Dus ofwel hebben ze in duitsland een grotere stock iphones binnen gekregen en misschien minder verkocht dan in Nederland of Belgie.

  23. Er is geen optie in de poll als je de iPhone 7 (Jet back) én iPhone 7 Plus (Jet back) hebt besteld. Dus hierbij.

  24. @Steve: bedankt voor je reactie. Heb niet zulke grote handen dus met 1 hand lukt sowieso niet😀

  25. Mijn 6S werkt nog perfect sla deze over, kijk volgend jaar wel weer.

  26. Ik heb de iPhone 6 en die voldoet prima ,omdat ik ook erg van nieuwe design’s houd sla ik deze iPhone 7 over .Dus even wachten op een iPhone die er echt vernieuwend uitziet .

  27. Heb de iPhone 7 plus gitzwart besteld met 128gb ruimte. Heb alleen wel spijt van de kleur nu ik alle hands-on video’s heb gezien.

  28. Had me verheugd op een nieuw model na de 6 en 6s maar helaas. Heb alle modellen tot nu toe gekocht, maar deze laat ik aan me voorbij gaan. Teveel van het zelfde voor mij. jammer. Vanwege het aangekondigde Galaxy Gear 3 horloge neig ik zelfs naar de dark side.. De aangekondigde Apple ondersteuning door Samsung komt helaas niet van de grond.

  29. Origineel geplaatst door Sander
    En wellicht informatie waar iedereen ‘m gehaald heeft? Benieuwd hoe de bestellingen bij Coolblue zijn- en vooral dan de leveringen =)

    Ik ben ook zeer benieuwt, heb zelf een 7 plus 128GB gitzwart besteld bij Coolblue omdat ik bij Apple in de gaos niks te pakken kreeg.
    Ondanks dat ik NR.88 op de lijst was zit ik toch wel een beetje te zweten, Bijna geen enkele carrier schijnt in de USA een Jetblack te kunnen leveren voor eind oktober.

  30. Iphone 7 mat zwart 128 gb bestelt in de online apple store.Levering tussen 5 en 11 oktober.
    Vreemd dat bij de duitse online apple store deze al leverbaar is binnen 6 a 8 werkdagen en hier is het 2 a 3 weken wachten.

  31. Origineel geplaatst door Sohrab Rafie
    Heb de iPhone 7 plus gitzwart besteld met 128gb ruimte. Heb alleen wel spijt van de kleur nu ik alle hands-on video’s heb gezien.

    Mocht je er eentje op Launch dag krijgen, kan je hem voor absurd veel verkopen.
    Veel vraag, weinig aanbod.

  32. @Swen: ik had gelezen dat iedereen de iPhone 7 eigenlijk moet overslaan, omdat Apple niet iPhone 7s, maar de iPhone 8 zeer waarschijnlijk volgend jaar gaat aankondigen. Apple heeft dan namelijk wat te vieren (jubilieum) en moeten dat wel doen met een revolutionair nieuw model.

  33. @Marc: Heb ook bij de AppStore bestelt en krijg hem 16 september 😉👌

  34. @Spaghettisaus: Hahaha… het orakel!

  35. Ik ga van een iPhone 6 Plus 128gb naar de 7 Plus 128gb Black… En doe er net als de 6 Plus 2 jaar mee, tenzij er drastische veranderingen zijn in de 7s plus.

  36. Ligt het nou aan mij of zijn mensen rijk???
    Een iPhone kost al gauw een kleine 800 euro.
    Mensen vinden dat ze er aan toe zijn om dat geld al na 2 jaar uit te geven???
    Mijn iPhone 5 heb ik al bijna 4 jaar en werkt nog prima.
    Ik zit er nu nog aan te twijfelen… ik kan het makkelijk betalen maar om ineens zon smak geld neer te leggen????
    Iedereen moet natuurlijk zelf weten waaraan ze hun geld spenderen maar het lijkt tegenwoordig zo normaal om iedere 2 jaar een nieuwe telefoon te kopen voor een best veel geld. Is iedereen nou zo rijk of leeft men tegenwoordig royaler of ben ik zuinig 😛

  37. @040EHV: same here. 😛

  38. Origineel geplaatst door Starscreamer
    Ligt het nou aan mij of zijn mensen rijk???

    Een iPhone kost al gauw een kleine 800 euro.

    Mensen vinden dat ze er aan toe zijn om dat geld al na 2 jaar uit te geven???

    Mijn iPhone 5 heb ik al bijna 4 jaar en werkt nog prima.

    Ik zit er nu nog aan te twijfelen… ik kan het makkelijk betalen maar om ineens zon smak geld neer te leggen????

    Iedereen moet natuurlijk zelf weten waaraan ze hun geld spenderen maar het lijkt tegenwoordig zo normaal om iedere 2 jaar een nieuwe telefoon te kopen voor een best veel geld. Is iedereen nou zo rijk of leeft men tegenwoordig royaler of ben ik zuinig 😛

    Dat vraag ik me ook vaak af als ik de reactie op nieuwe iPhones (of apple producten in het algemeen) lees.

  39. Ik heb momenteel een 6 (zilver) 64GB en heb de 7 gitzwart 128GB besteld. Ik had de 6S overgeslagen, naar het wordt weer tijd dat hier thuis eea wordt doorgeschoven 😉

  40. @Starscreamer: Wat is rijk?

    Mijn iPhone 6s Plus 64gb van een jaar oud verkoop ik komende vrijdagavond voor €600,-. Op die dag krijg ik mijn nieuwe iPhone 7 Plus 128gb thuisbezorgd. Ik heb daar dan €842,- ex btw voor betaald. En het zijn zakelijke kosten he. Waar ondernemers dus geen winstbelasting over hoeven te betalen. Oftewel: van die €242,- die deze upgrade kost, kost het netto maar iets meer dan de helft.

    Je hoeft dus niet “rijk” te zijn om ieder jaar een nieuwe iPhone te kunnen kopen. Het kost mij jaarlijks maar €150,- dus.
    (wel zuinig zijn op je toestel, want anders brengen ze natuurlijk geen €600,- op na een jaar!)

  41. @EP: er zijn tegenwoordig heel veel verwende kinderen, ook omdat veel ouders gescheiden zijn: zo van kijk wat ie van mij krijgt! En er zijn er nog meer die totaal niet weten hoe met geld om te gaan!

  42. Origineel geplaatst door Starscreamer
    Ligt het nou aan mij of zijn mensen rijk???
    Een iPhone kost al gauw een kleine 800 euro.
    Mensen vinden dat ze er aan toe zijn om dat geld al na 2 jaar uit te geven???
    Mijn iPhone 5 heb ik al bijna 4 jaar en werkt nog prima.
    Ik zit er nu nog aan te twijfelen… ik kan het makkelijk betalen maar om ineens zon smak geld neer te leggen????
    Iedereen moet natuurlijk zelf weten waaraan ze hun geld spenderen maar het lijkt tegenwoordig zo normaal om iedere 2 jaar een nieuwe telefoon te kopen voor een best veel geld. Is iedereen nou zo rijk of leeft men tegenwoordig royaler of ben ik zuinig

    Origineel geplaatst door EP
    Dat vraag ik me ook vaak af als ik de reactie op nieuwe iPhones (of apple producten in het algemeen) lees.

    Ik heb het ook opgebouwd. Uiteindelijk scheelt het mij geld wanneer ik ze los koop ipv een iPhone in combinatie met een abonnement. Wij hebben hier in huis allemaal een simonly abonnement welke ik elk jaar opnieuw kan bekijken. Wat veel mensen ook doen is altijd zuinig zijn met hun iPhone en die vervolgens doorverkopen. iPhones zijn zeer waardevast. Op dat moment leg je alleen het verschil bij en dat is een stuk minder dan de volle prijs.

  43. @Origineel geplaatst door Lars
    Ondanks dat ik NR.88 op de lijst was zit ik toch wel een beetje te zweten

    Waar kan je zien welk nummer je op de lijst bent bij Coolblue?

  44. Mijn iPhone 6 werkt nog prima, deze kan nog paar jaar mee. Dus de 7 sla ik over, te weinig vernieuwing en daardoor zijn prijs niet waard.

  45. 2x de 7plus 128gb goud
    Vrijdag om 11 uur heb ik ze

  46. Origineel geplaatst door Starscreamer
    Ligt het nou aan mij of zijn mensen rijk???
    Een iPhone kost al gauw een kleine 800 euro.
    Mensen vinden dat ze er aan toe zijn om dat geld al na 2 jaar uit te geven???
    Mijn iPhone 5 heb ik al bijna 4 jaar en werkt nog prima.
    Ik zit er nu nog aan te twijfelen… ik kan het makkelijk betalen maar om ineens zon smak geld neer te leggen????
    Iedereen moet natuurlijk zelf weten waaraan ze hun geld spenderen maar het lijkt tegenwoordig zo normaal om iedere 2 jaar een nieuwe telefoon te kopen voor een best veel geld. Is iedereen nou zo rijk of leeft men tegenwoordig royaler of ben ik zuinig

    Nee, ik heb precies hetzelfde als jij. Mijn (toen afgeprijsde) 5s voldoet nog prima. Maar toch stiekem zou ik het wel willen bestellen, maar dat gevoel heb ik elk jaar paar weken lang na het -event! Uiteindelijk doen we hetzelfde ermee, appen, mailen, wat games, nieuws, etc. Geen zware werk. Is dat ±€800 elk jaar waard, vraag ik me af?

  47. Ik heb de iPhone 7 Plus 128GB gekocht in de kleur zwart.

    Jet black is wel mooi maar leek er eerder uit als plastiek en het feit dat het veel krassen maakt is niks voor mij.

    De reden dat ik deze iPhone heb gekocht is omdat ik nog steeds met een iPhone 4S rond loop die volledig gebarsten is, geen geluid meer, home knop er volledig uit gehaald, etc…
    & De overstap van de 4S naar de iPhone 7 Plus gaat enorm zijn. ^^

  48. Voor de aller 1ste keer sla ik deze over.
    Wat ze nu hebben gedaan is ermee lachen, goed zot dat je daar al dat geld voor betaald en het gaat me niet zozeer om het geld, wel om het feit dat je geen waar meer krijgt voor je geld.
    Het zal hier wachten zijn tot volgend jaar. ppff.

  49. Origineel geplaatst door vroem
    Voor de aller 1ste keer sla ik deze over.
    Wat ze nu hebben gedaan is ermee lachen, goed zot dat je daar al dat geld voor betaald en het gaat me niet zozeer om het geld, wel om het feit dat je geen waar meer krijgt voor je geld.
    Het zal hier wachten zijn tot volgend jaar. ppff.

    Hier ben ik ook weer niet mee eens. Als je een iPhone 5 of eerder hebt, of een kleine (low budget) Android, dan kan het juist wel een vooruitgang zijn!

  50. iPhone 7, 128 GB, zwart. vrijdag om 09.00 afhalen in Amsterdam, maar blijf twijfelen tussen 7 en 7 plus….

  51. iPhone 7 Plus 128 GB zwart besteld bij Wehkamp!

  52. iPhone 6 aan deze kant. Ik ga een jaartje overslaan en afwachten wat volgend jaar september aan komt waaien. Zeer tevreden met de 6 die ik nu heb.

  53. @Tara: heb nog een mooie 5s wit/goud 16gb krasvrij voor je in de aanbieding 🙂

  54. Van 6s 128gig naar 7 plus 256gig mat zwart. Hele goeie prijs kunnen vangen voor de 6s, iets bijgelegd en klaar.

    In het algemeen: iedereen geeft zn geld uit waaraan hij/wilt. Ik ken mensen die kopen voor tienduizenden euros aan paarden, vrouwen die op jaarbasis voor paar duizend euro aan schoenen uitgeven enzovoorts. Ieder z’n ding en nooit te hard oordelen zeg ik altijd maar 🙂

  55. Ik ga hem deze keer niet bestellen,na al 4de keer een Iphone op een rij,ben nog steeds tevreden met men Iphone 6s Plus 128GB! En ik wil wel nog steeds mijn ‘oude’ kopteloons (Sennheiser en Harman/Kardon) willen aansluiten,via een normale uitgang,terwijl ik oplaadt!Vindt het echt niet om aan te zien die nieuwe adapters en Airpods!!! Ik ga dit jaar wel eens meer op reis!!! Haha

  56. @vroem: ja want de 6s was zoveel meer dan de 6,en de 6 zoveel meer dan de 5s,enz.het probleem is gewoon:kijk mij eens met m’n nieuwe phone,je kan niet pronken met ik heb weer eens €900 uitgegeven voor een nieuwe telefoon,omdat je t er niet aan ziet

  57. Origineel geplaatst door Frederik
    Van 6s 128gig naar 7 plus 256gig mat zwart. Hele goeie prijs kunnen vangen voor de 6s, iets bijgelegd en klaar.
    In het algemeen: iedereen geeft zn geld uit waaraan hij/wilt. Ik ken mensen die kopen voor tienduizenden euros aan paarden, vrouwen die op jaarbasis voor paar duizend euro aan schoenen uitgeven enzovoorts. Ieder z’n ding en nooit te hard oordelen zeg ik altijd maar

    Hahahahaha nu sla je de spijker op de kop mijn vriendin heeft 2 paarden en dat kost knaken. Gelukkig betaald ze het zelf.

    Ik oordeel niet maar ik ken veel mensen die het echt niet breed hebben maar wel met de nieuwste iPhone lopen omdat hun abonnement afgelopen was en dat ze het konden verlengen met “gratis” toestel. Ook hoor ik vaak dat hun “oude” toestel echt niet langer als 2 jaar mee kan want dan is ie kapot.
    Uiteraard als je via MP verkoopt kan je voor relatief weinig een nieuwe kopen maar wie doet dat? Uiteraard mag iedereen doen wat hij/zij wilt met hun geld.

  58. Heb de iPhone 7 plus gitzwart besteld 256gb, duurt alleen tot November😤

  59. Origineel geplaatst door Frederik
    Van 6s 128gig naar 7 plus 256gig mat zwart. Hele goeie prijs kunnen vangen voor de 6s, iets bijgelegd en klaar.

    In het algemeen: iedereen geeft zn geld uit waaraan hij/wilt. Ik ken mensen die kopen voor tienduizenden euros aan paarden, vrouwen die op jaarbasis voor paar duizend euro aan schoenen uitgeven enzovoorts. Ieder z’n ding en nooit te hard oordelen zeg ik altijd maar 🙂

    Mee eens en als je er zo’n moeite mee hebt koop je het toch gewoon niet! Je kan niet in iedereen z’n portemonnee kijken. Het wordt pas een probleem wanneer je het eigenlijk niet kan betalen en vervolgens een abonnement met “gratis” telefoon afsluit à +/- €50,- per maand. Dan hou je jezelf voor de gek. En wanneer je een oudere iPhone hebt waar je tevreden over bent en je wil of kan het geld voor een nieuwe niet uitgeven maakt dat helemaal niets uit . Ook moet je niet uit het oog verliezen dat je hier op een website zit met over het algemeen mensen die graag “bijblijven” met hun Apple apparatuur. Dat geeft toch ook wel een vertekend beeld.

  60. iPhone 7 plus black!

  61. Ik zag tot mijn plezier dat mijn preorder voor de nieuwe iPhone 7 plus matzwart 256Gb nu een week eerder wordt uitgeleverd. Nu staat er in de bestelling 20-22 september levering ipv 26-28 september. Dus volgende week al.

  62. De iPhone heeft sinds Steve Jobs dood niet zo bar veel vernieuwing meer gekregen meer een opeenstapeling van en voortborduren op het “oude” en deze iPhone idem dito,heeft ook geen WOW factor,ik hou het zeker tot volgend jaar nog bij m’n gecustomisede (matzwart met gouden knoppen,en en logo) iPhone 5s
    Kan met iOS 10 zeker nog ‘n jaartje mee

  63. Origineel geplaatst door Sander
    En wellicht informatie waar iedereen ‘m gehaald heeft? Benieuwd hoe de bestellingen bij Coolblue zijn- en vooral dan de leveringen =)

    Origineel geplaatst door Lars
    Ik ben ook zeer benieuwd, heb zelf een 7 plus 128GB gitzwart besteld bij Coolblue omdat ik bij Apple in de gaos niks te pakken kreeg.
    Ondanks dat ik NR.88 op de lijst was zit ik toch wel een beetje te zweten, Bijna geen enkele carrier schijnt in de USA een Jetblack te kunnen leveren voor eind oktober.

    Hoe weet je welk nummer je op de lijst bent? En van welke lijst? Van Coolblue?

  64. Hou lekker mijn 6S! Voor het eerst in jaren niet de behoefte om over te stappen! Hoop niet dat dit gevoel de komende jaren zo blijft😉?

  65. @alvani: Ik heb hem telefonisch besteld (vrijdag 21:00), en toen ik naar voorraad vroeg was het enige dat hij mij vertelde dat ik nr. 88 was op de lijst van pre-orders voor mijn config.

  66. @Starscreamer: Ben ik blij dat ik niet de enige ben die jaar na jaar upgrade. Heb hier ook nog de iphone 5 en buiten een mini stukje uit men scherm doet het toestel het nog goed.

    De vorige was een iphone 3, en als ik vergelijk hoe goed mijn iphone het nu nog doet ivm de iphone 3, zal deze wel nog een jaartje (moeten) meegaan.

    Ok batterij begint wat achteruit te gaan, en haal ik maar met moeite het einde van de dag nog, een jaartje lukt me wel nog. En mocht deze stuk gaan vrees ik dat het een moeilijke keuze wordt tussen de Iphone SE of een andere iphone.

    De iphone 7, het lijkt allemaal wel leuk, maar of het allemaal zo super is, zal wel uitkomen bij de eerste gebruikers die hem voor het normale gebruik gebruiken.

    We zien wel

  67. Weinig vernieuwingen en men weet nog steeds niet dat de S versie altijd iets beter is volgend jaar misschien?

  68. Origineel geplaatst door Sander
    En wellicht informatie waar iedereen ‘m gehaald heeft? Benieuwd hoe de bestellingen bij Coolblue zijn- en vooral dan de leveringen =)

    Origineel geplaatst door Lars
    Ik ben ook zeer benieuwt, heb zelf een 7 plus 128GB gitzwart besteld bij Coolblue omdat ik bij Apple in de gaos niks te pakken kreeg.
    Ondanks dat ik NR.88 op de lijst was zit ik toch wel een beetje te zweten, Bijna geen enkele carrier schijnt in de USA een Jetblack te kunnen leveren voor eind oktober.

    Hoe weet je dat je nr.88 bent? tegen mij wilde ze de cijfers niet melden.
    Hoe laat heb jij m besteld? Ik namelijk om 9;22 en hoop stiekem dat dat eerder is dan jij- en dus eerder dan 88..

  69. Origineel geplaatst door Shakti
    Weinig vernieuwingen en men weet nog steeds niet dat de S versie altijd iets beter is volgend jaar misschien?

    Haha de 6 en de 7 zijn niet resp. ietsjes beter dan de 5S en de 6S ?? Dat komt op hetzelfde neer, waarbij echter de niet-S versies vaak (tot nu toe dan) ook een ander design hebben/hadden.

  70. Origineel geplaatst door 040EHV
    Iphone 7 plus mat zwart 128GB besteld. Kan niet wachten totdat ik hem binnen heb.!

    Wat wil je er aan doen, je zal moeten wachten. Apple gaat voor jou echt niet de boel versnellen omdat je niet wachten kunt.

  71. @Marc: Ik heb deze iPhone ook bij Apple besteld en krijg hem deze vrijdag binnen (16 september)

  72. Iphone 7 plus mat zwart, 256 GB.
    Hopelijk wordt deze zaterdag geleverd, ik ben benieuwd… 🙂

  73. @Maarten: @Mootje: ik ga ook de 7 + bestellen , heb nu de 6 en vind het scherm te klein.

  74. Origineel geplaatst door Sander
    En wellicht informatie waar iedereen ‘m gehaald heeft? Benieuwd hoe de bestellingen bij Coolblue zijn- en vooral dan de leveringen =)

    Origineel geplaatst door Lars
    Ik ben ook zeer benieuwt, heb zelf een 7 plus 128GB gitzwart besteld bij Coolblue omdat ik bij Apple in de gaos niks te pakken kreeg.
    Ondanks dat ik NR.88 op de lijst was zit ik toch wel een beetje te zweten, Bijna geen enkele carrier schijnt in de USA een Jetblack te kunnen leveren voor eind oktober.

    Origineel geplaatst door Sander
    Hoe weet je dat je nr.88 bent? tegen mij wilde ze de cijfers niet melden.
    Hoe laat heb jij m besteld? Ik namelijk om 9;22 en hoop stiekem dat dat eerder is dan jij- en dus eerder dan 88..

    Ik heb telefonisch bestelt met een Tele2 abbo om 21:00, dus jij bent hoogstwaarschijnlijk hoger op de lijst. Misschien wel nr.1?
    Ik wilde niet verlengen totdat ik zekerheid had over de beschikbaarheid, kreeg te horen dat ik als 88ste binnen het “verwachte” shipment zou vallen.

  75. Vandaag bij Apple iPhone 7 32 Zwart besteld… Moet nog even wachten want de levering is pas 5-10 Oktober…

  76. Origineel geplaatst door Sander
    En wellicht informatie waar iedereen ‘m gehaald heeft? Benieuwd hoe de bestellingen bij Coolblue zijn- en vooral dan de leveringen =)

    Origineel geplaatst door Lars
    Ik ben ook zeer benieuwt, heb zelf een 7 plus 128GB gitzwart besteld bij Coolblue omdat ik bij Apple in de gaos niks te pakken kreeg.
    Ondanks dat ik NR.88 op de lijst was zit ik toch wel een beetje te zweten, Bijna geen enkele carrier schijnt in de USA een Jetblack te kunnen leveren voor eind oktober.

    Origineel geplaatst door Sander
    Hoe weet je dat je nr.88 bent? tegen mij wilde ze de cijfers niet melden.
    Hoe laat heb jij m besteld? Ik namelijk om 9;22 en hoop stiekem dat dat eerder is dan jij- en dus eerder dan 88..

    Origineel geplaatst door Lars

    Ik heb telefonisch bestelt met een Tele2 abbo om 21:00, dus jij bent hoogstwaarschijnlijk hoger op de lijst. Misschien wel nr.1?
    Ik wilde niet verlengen totdat ik zekerheid had over de beschikbaarheid, kreeg te horen dat ik als 88ste binnen het “verwachte” shipment zou vallen.

    En ben je ook al gebeld door Coolblue voor een (fictieve) leverafspraak?

  77. iPhone 7 128 GB Jet Black besteld. Verheug me er zeer op. In tegenstelling tot velen hier heb ik juist wel het gevoel dat er genoeg veranderd is, de nieuwe kleur draagt waarschijnlijk ook bij aan dat gevoel.

  78. Zojuist mijn contract verlengd (via de site van Vodafone) met een Iphone 7 128GB mat zwart. Ik heb nu een 5S 64GB. Voor mij dus een mooie stap voorwaarts. Nu geduld opbrengen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.