Reacties voor: iCulture-lezers kijken het meest uit naar nieuwe Bestanden-app en Bedieningspaneel in iOS 11

Wat vinden iCulture-lezers de belangrijkste vernieuwingen van iOS 11? Uit onze poll blijkt dat vooral de nieuwe Bestanden-app en het Bedieningspaneel van iOS 11 erg in de smaak vallen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb iOS11 sinds de eerste beta en heb de bestanden app eigenlijk niet echt gebruikt..maar de officiele iOS11 die ik nu draai werkt goed!

  2. Schermopname kan handig zijn, vooral voor het opnemen van video’s uit YouTube. Het nieuwe bedieningsscherm vind ik nogal lelijk van vormgeving, maar lijkt me wel handig. En eindelijk een vrouwenstem in plaats van die horkerige meneer.

  3. Gebruik al jaren FileBrowser app van Stratosferix, kan bij mijn muziek, dokumenten, pdfs, foto’s, copy naar dropbox, stackcloud, nas. Sorteren, printen, openen, lezen, delen met apps en exporteren.
    Ondersteund ook webdav

  4. Nieuwe Control Center is behoorlijk buggy als het om de muziek controls gaat. Updaten vaak niet. Zie ik een song staan die ik 3 uur daarvoor speelde.

  5. Jammer dat ik met iOS nog steeds niet bestanden of backups kan opslaan op de Airport Time Capsule, of op de gedeelde schijven van de Mac. Terwijl dit ook een Apple apparaten zijn. Ook vind ik het jammer dat je bij de bestanden app nog steeds de originele Box, Dropbox, Google Drive en Skydrive apps moet installeren voor toegang op hun cloud. (Onnodig ruimtegebruik)

    Wat voor mij een toevoeging is dat je beter opslagbeheer hebt en ook het verbruik van iMessage kan inzien en eventueel kan verwijderen. Ook vind ik het de nieuwe Control Center prettig waar je knopen kan toevoegen en verwijderen.

  6. Ja het geweldige nieuwe bedieningspaneel waar je niet eens meer je WiFi of Bluetooth UIT kan schakelen.

  7. @Desiree: Nooit gebruikt, waarom zou je het aan en uit willen zetten? Thuis wifi pakt hij automatisch pas op als je binnen bereik bent, hotspot alleen als je ze toevertrouwd hebt. Anders gewoon 4G. BLUE TOOTH uit? Waarom, autoradio, handsfreeset, hoofdtelefoon, oordopjes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.