Reacties voor: iCulture peilt: welke videostreamingdiensten kijk jij, betaald of gratis?

Welke videostreamingdiensten heb jij tot je beschikking? En voor welke betaal je? In onze poll willen we kijken welke streamingdiensten voor video onder iCulture-lezers het meest populair zijn!

Reacties: 14 reacties

  1. Irritant dat je maar eentje kan invullen. Ik begon met Netflix omdat die bovenaan staat, kan ik ineens niet meerdere aangeven.

  2. Ik kijk D-play van Discovery (20 euro voor een jaar)

  3. Ik betaal zelf Netflix, Disney+ nog maar misschien gaat die er tijdje uit & sinds kort amazone prime toch maar 2,50, ik heb ook nog videoland via mijn ouders en zij kijken weer via mijn netflix mee.

    Ik heb dan weer geen abbo voor een muziek dienst, dus kan daardoor weer 1 abbo aan videostream extra nemen.

  4. Ik heb een jaar-abo op Formule 1 streamingdienst

  5. Ik gebruik ook Crunchyroll voor anime.

  6. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @[Gout](#comment-856893): Het is wel degelijk een multiple choice poll hoor. Mocht het niet lukken, probeer het dan even opnieuw door te refreshen. We hebben zo ingesteld dat je later ook je keuzes kan veranderen.

    Vernieuwen van de pagina hielp niet. Onderin op stem aanpassen klikken en ik kon meerdere aanklikken en dan op stem klikken om het op te slaan 👍🏻

    Ik heb trouwens geen lineaire tv meer.

  7. VTMGo heeft geen betaald aanbod voorlopig @redactie.

  8. Betaald heb ik Netflix en D-Play.
    Gratis heb ik AppleTV en Videoland via een kennis

  9. Eurosport mist nog in het rijtje. Via internet is er veel meer te kijken dan op de tv, zowel on demand als live.

  10. Ik heb Netflix, Disney, Videoland, Amazone, NPO start, Apple TV+ en Plex. Dmv een vpn ook naar Amazone en Netflix usa kijken.

    Zit eigenlijk nog te wachten op Hulu, hbo Max en peacock

  11. Meestal kijk ik gratis leen dvd’s in de bieb heb de standaard apps vd zenders.
    Huur wel s film van Pathé

  12. Beetje laat misschien, maar voor Videoland en Disney+ wordt maandelijks of respectievelijk een jaarabonnement betaald; Netflix kijk ik gratis via een vriendin van mij en zij zit daarentegen ook gratis op mijn Videoland en als laatste heb ik AppleTV+ gratis i.v.m. aankoop iPhone 11 afgelopen najaar. Ik ben over AppleTV+ nog niet eruit of ik het aanhoud! Vind het aanbod qua kwaliteit goed, maar er staat nog weinig op. Daarbij komen alle series van het begin (morningshow, see, for all mankind etc.) wss ná de proefperiode, dus vandaar dat het even afwachten is. Voor de rest vind ik AppleTV+ wel top!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.