Reacties voor: Dit zijn de populairste streamingdiensten onder iCulture-lezers

Welke muziek- en videostreamingdiensten worden door iCulture-lezers het meest gebruikt? Bij muziek staat Spotify bovenaan, terwijl bij videodiensten Netflix aan kop staat. Toch is er een opvallend verschil tussen muziek- en videodiensten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ik heb een 12 maand abonnement op Apple Music. werkt heerlijk :-))
    Toegegeven.. het is in 1 klap €99,-
    Maar als wij de som nemen; 1 maand is €9,99 dat maal 12 maakt een bedrag van €119,88.

    Dan maak ik de volgende berekening; €119,88 min €99,- maakt een bedrag van 20,88.
    Dat is een waarde van 2 maanden.. dus daarmee krijg je in feite 2 maanden cadeau.

  2. En daar gaat tie.

    Waardeloze poll en dus ook follow-up artikel.
    Apple heeft betaalt en gratis 3 maanden in een. En spotify niet.

    Dus de aantallen van Apple music kloppen niet en is veel te hoog. Waarom dan toch dit artikel?

    Had dan Spotify gratis en betaald in de grafiek bij elkaar gedaan dan was het ten minste een beetje objectief en eerlijk geweest.

  3. Ik heb Netflix waar ik zo nu en dan nog eens gebruik van maak, zoals gisteren geen series meer alles gezien(Of wachten op nieuwe afleveringen).
    Dus ja dan is het of kijken of er wat op tv is of eens netflix op zetten, en toch weer 2 films gezien die best grappig waren waren :D.

    Maar Spotify ga ik er zo uit gooien geen zin meer om te betalen er voor, en heb nog eens andere oplossing.
    Ik heb een Synology staan hierop ben ik nu muziek aan downloaden, ik zet de vpn aan op de iphone open de Synology ds audio app en hoppa daar is de muziek(En kan ook muziek offline zetten dus handig met sporten).

  4. @Freaky: Mee eens!

  5. @Freaky, @Melvin: Zucht. Neem voortaan éérst ff de moeite te controleren wat je beweert… voor je klinkklare nonsens gaat schrijven.

    Apple hééft helemaal geen 3 maanden proefabonnement meer, slechts één maandje (in Nederland, maar het is dan ook een poll op iCulture.nl)

    Bovendien is bij het poll-artikel zelf, nav vergelijkbare kolder-kritiek, al gereageerd door iCulture met een glasheldere uitleg van hoe en waarom (met ondermeer dat enkele maandje als logische verklaring)

  6. Wél wat vreemd, in het video-deel, is dat Ziggo’s eigen VOD dienst wél apart is opgevoerd in de video’streaming’ poll, en die van KPN níét terwijl dat toch de twee grootste providers van Nederland zijn – zeker voor (audio- en video-) content die via een kabeltje je huis binnenkomt…

  7. Origineel geplaatst door Ferryman
    Wél wat vreemd, in het video-deel, is dat Ziggo’s eigen VOD dienst wél apart is opgevoerd in de video’streaming’ poll, en die van KPN níét terwijl dat toch de twee grootste providers van Nederland zijn – zeker voor (audio- en video-) content die via een kabeltje je huis binnenkomt…

    Ik ben Ziggo klant, maar weiger 10 euro extra p.m. aan hun uit te geven omdat zij een rommelprovider zijn.
    Ik ben overgestapt van Horizon naar CI+ module.. ging goed.. tot de rekening ineens in de mailbox viel.. €17,50 activatie kosten.. nooit vermeld.
    Gelukkig via de telefoon rechtgezet.. wordt volgende maand HOPELIJK verminderd… dat is echter maar de vraag.

  8. @Freaky: Bij spotify zit de proefperiode er ook gewoon bij in hoor. Daarnaast inderdaad allebei een maand

  9. Ik heb m’n eigen streaming dienst, Plex.
    Werkt overal, kost niks (op wat moeite na) en altijd de films en series tot m’n beschikking die ik wil.

  10. Vallen er cijfers te geven hoeveel van de stemmers meer dan 1 abonnement heeft? Vooral op videovlak is het interessant om te weten hoeveel mensen meerdere abonnementen hebben. Spotify vertegenwoordigd bijna alle muziek, maar Netflix, HBO en Videoland hebben flinke gaten tussen elkaar.

    Ikzelf kan maar niet wennen aan Apple Music.. Toegegeven, ik heb het amper gebruikt en daardoor zijn de suggesties van Spotify een stuk beter. Maar toch heb ik het idee dat Spotify een stuk beter werkt. Vandaar dat ik die twee beide heb. Maar Netflix is verder de enige op video gebied.. 🙂

  11. Ik begrijp echt niet waarom men voor Spotify zou kiezen als Apple-gebruiker.

  12. @Koen: Omdat je een iPhone heb betekent niet dat je alles moet gebruiken van Apple, ik vind Apple music niks hele interface al niks.

    Zelfde geld voor Apple kaarten ben al zo vaak verkeerd gestuurd, nu gewoon andere app here we go werkt prima.

  13. @Ferryman: Klopt maar als je de rest van de commentaren daar weer op hebt gelezen zie je dat ook hun uitleg erover niet klopt. 😉

    @Jean-Paul Horn: Tja had het al gemeld dat zo’n follow-up artikel niet handig zou zijn dus zou kunt netjes zijn om het dan ook niet ff te laten horen. 😅

    @Daan: Maar niet in de poll en daar zit nu het euvel.
    Hierdoor kloppen de cijfers niet en is het Apple aandeel groter dan werkelijk is.

  14. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  15. Ik gebruik Netflix en Apple Music, heb ik ook in de poll aangegeven. Daarnaast gebruik ik ZiggoGo, maar die gebruik ik met andermans login en betaal er dus niet voor, daarom heb ik die niet aangevinkt.

  16. Origineel geplaatst door Koen
    Ik begrijp echt niet waarom men voor Spotify zou kiezen als Apple-gebruiker.

    Omdat dit in mijn abonnement van xs4all zit. Kan het niet uitzetten en daarmee kosten reduceren. Waarom dan extra kosten maken voor Apple Music? Dat lijkt dan dubbel betalen voor zelfde muziek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.