iCulture: Peilt

Reacties voor: iCulture peilt: naar welke aankondiging van het september-event kijk jij het meest uit?

Het september-event komt eraan, dus we zijn benieuwd naar welke aankondiging jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 13 of misschien wel de iPhone 13 Pro Max? Of kan jij niet wachten om de AirPods 3 in je oren te stoppen? Laat het ons weten in de poll.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. iPad mini

  2. Kijk nergens naar uit

  3. Apple Watch Series 7, AirPods 3 en alle nieuwe software!

  4. @@rno: 13 iPhone mini

  5. Voor het eerst sinds 14 jaar kijk ik nergens meer naar uit. De iPhone 13 is niet echt interessant te noemen. De Apple Watch werkt niet bij mij en iOS15 is ook niet om naar huis te schrijven.

    Jammer

  6. Ipad mini

  7. Ik denk dat de mini’s als gebruikt straks een veel groter succes worden dan als nieuw. Dit was destijds met de 5c ook zo. Veel van de liefhebbers van klein overlappen met de liefhebbers van lagere prijzen. Ik wil uiteindelijk ook 1 maar voor iets van 400-500€. Wat mij betreft is het prijs segment de grote fout van Apple geweest, om een succes te worden had de mini in de buurt van de SE prijzen moeten zitten

  8. 13” ipad 2021, een gewone ipad met groot scherm

  9. @Leo: Ik snap je punt. Alleen zit het anders met de nieuwe iPhone 12/13 mini. De SE is eigenlijk gewoon een iPhone 8 maar dan met een nieuwe chip en functies. En ze hebben die prijs zo laag kunnen houden omdat alle onderdelen van ingeleverde iPhones zijn gerecycled.
    Sat inzamelen hebben ze een paar jaar voor nodig en zal de iPhone hetzelfde design moeten hebben als ze de behuizing ook willen recyclen. Misschien zien we over een paar jaar een nieuwe iPhone Mini met een lagere prijs omdat hij 100% gerecycled is van de 1e en 2e generatie Mini

    Wie weet 🙂

  10. @Q: ik heb t niet over de SE. En dat klets verhaal weet ik wel, maar je kunt wel ook een kleine goedkopere in de markt zetten. Android kan t ook. Minder lenzen erin , minder winst willen maken en eventueel lcd scherm . Kan allemaal best waar een wil is is een weg . De wil ontbrak. Nou kwam men met dit dure ding, die gaan velen als gebruikt wel interessant vinden maar als nieuw als over priced zien. Apple wil ook een veel te grote marge. Overigens is t niet zo dat men gebruikte spullen zit te verzamelen om de se te maken , allemaal gloednieuw maar verouderd.

  11. Origineel geplaatst door Leo
    Ik denk dat de mini’s als gebruikt straks een veel groter succes worden dan als nieuw. Dit was destijds met de 5c ook zo. Veel van de liefhebbers van klein overlappen met de liefhebbers van lagere prijzen. Ik wil uiteindelijk ook 1 maar voor iets van 400-500€. Wat mij betreft is het prijs segment de grote fout van Apple geweest, om een succes te worden had de mini in de buurt van de SE prijzen moeten zitten

    Eens, ik heb de mini een paar weken geleden via belsimpel gekocht voor 400€. Voor zo’n bedrag is het helemaal een geweldig toestel met veruit de beste prijs-kwaliteit verhouding. Het formaat is simpelweg perfect, een gewone 12 beethouden voelt nu al als een lomp en zwaar ding

  12. De iPad mini en ik hoop (maar ik weet dat ze dat nooit doen) dat Apple er een GPS chip in zet.
    Dus dat je de wifi versie kan nemen en de mini toch als navigatie kunt gebruiken.
    Ik gebruik nog steeds de Samsung Galaxy Tab 2S die dit wel heeft (exact hetzelfde formaat als de mini).

    Voor de rest hoop ik dat Jon Prosser met pensioen gaat want ik wordt knetter gek van die stortvloed aan voorspellingen……. nu al over de iPhone van volgend jaar….

  13. Iglasses, logo van event geeft hint waarbij je door het apple logo kijkt.

  14. iPhone 13 Pro met 1TB en USB-C

  15. Origineel geplaatst door Hans
    De iPad mini en ik hoop (maar ik weet dat ze dat nooit doen) dat Apple er een GPS chip in zet.
    Dus dat je de wifi versie kan nemen en de mini toch als navigatie kunt gebruiken.
    Ik gebruik nog steeds de Samsung Galaxy Tab 2S die dit wel heeft (exact hetzelfde formaat als de mini).
    Voor de rest hoop ik dat Jon Prosser met pensioen gaat want ik wordt knetter gek van die stortvloed aan voorspellingen……. nu al over de iPhone van volgend jaar….

    Snap je wens helemaal, de iPad mini is een fijn formaat voor navigatie en 4/5G erop zit niet iedereen op te wachten. Ik ook niet, die doodenkele keer dat je buitenshuis online wilt ermee kun je heel gemakkelijk je iPhone personal hotspot gebruiken.

    Maar er zijn losse bluetooth GPS ontvangers te koop, die officieel made for iPhone/iPad/iPod zijn. Inmiddels helaas (net) duurder dan het prijsverschil tussen de wifi en cellular iPads, maar het is niet zo mode- / support-gevoelig als een iDevice dus je hebt er wel jáááren plezier van. Zelf nog steeds (>7jr!) heel tevreden met de GNS2000, destijds nog goedkoper dan het wifi/cellular prijsverschil dus dat was een nobrainer, die inmiddels is opgevolgd door de (helaas duurdere) GNS3000. Allebei mooie supercompacte kastjes met goeie accuduur dus volledig draadloos te gebruiken en makkelijk mee te nemen.

    Misschien toch een idee? Als je het over meerdere (jaargangen) iDevices uitsmeert is het wél goedkoper dan de 5G versie kopen, kun je het meteen voor je huidige mini al gebruiken zonder überhaupt direct een nieuwe te kopen en heb je er ook nog wat aan wanneer je dat later alsnog doet. En zoals je al zegt, de kans op een iPad mét GPS en zónder 5G is niet echt heel erg groot …

  16. Ik weet dat dit niet het juiste event is, maar ik zit meer te wachten op een nieuwe grote MacBook Pro dan op wat er vanavond gepresenteerd gaat worden.

  17. Als er een wit keramische Apple Watch komt, lever ik m’n 6 — waar ik trouwens zeer tevreden over ben — in.

    En voor Nederland 4G: telco’s, hup een beetje!

  18. Nieuwe iPod

  19. Eigenlijk niks de nieuwe software is totaal niet spannend, de nieuwe focus is leuk maar daar blijft het wel bij.
    De nieuwe hardware is ook niet zo spannend, of je moet nu nog met een 6s/7 of 8 eventueel lopen(als je nieuwer heb zijn wijziging minimaal).

    Apple Watch zelfde heb je nog een 4 of nieuwer is 7 niet spannend, ja misschien fancy mooie nieuw plat design maar als dat alles is geld lekker in de zak houden.

    Nee wijzigingen zijn dit jaar eigenlijk redelijk beperkt, maar vond iOS vorig jaar ook niet spannend vernieuwend en hardware ook niet.

  20. @William: Van ze lang zal ze leven komt die er niet meer, dat tijdperk hebben we al lang gehad 😆

  21. Alles wat er nu uitkomt lijkt me gewone een minder spannende update van alles wat we al hebben. Zelfs de Apple Watch lijkt behalve hopelijk een leuke design vernieuwing geen belangrijke nieuwe functie te krijgen.

    Waar ik al 15 jaar naar uitkijk is een échte super grootbeeld Apple Televisie, waarop al je Apple devices naadloos kunnen streamen en automatisch inloggen. Een TV beter dan alle andere. Of ie ooit nog komt? Ik weet het niet. Heb nooit begrepen waarom Apple nooit een eigen televisie heeft ontwikkeld. Steve Jobs had dat beloofd. Nu kan je met bijv nieuwe Sony TV’s met Android besturing via Apple AirPlay streamen vanaf iPhones, iPads en Macs. Maar het kan nog zoveel beter!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.