Reacties voor: iCulture peilt: populairste nieuwe iPhone-kleuren volgens iCulture

In onze eerste peiling over de iPhone 5S en iPhone 5C hebben we gekeken naar wat nu eigenlijk de populairste kleur gaat worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. zo zie je maar weer dat de gouden/champagne variant wel degelijk gewild is. Persoonlijk vind ik de gouden/champagne kleur het mooist. Het heeft een luxe uitstraling in combinatie met de afwerking van het toestel.

    Morgen verwacht ik een officiële uitnodiging van Apple om 19:00 uur Nederlandse tijd

  2. Zou het dan toch waar zijn?!

  3. Ik denk dat de iPhone 5C enkel voor de opkomende markten zoals China, India en Brazilië zijn bedoeld.
    Anders zal Apple in haar eigen been schieten.

  4. Origineel geplaatst door vregre
    Morgen verwacht ik een officiële uitnodiging van Apple om 19:00 uur Nederlandse tijd

    Bedankt voor de tip. Dan zal ik maar op mijn qui-vive zijn om 19:00 Limburgse tijd. 😉

  5. Op Macrumors zie je nog meer fotos van de iphone 5C verpakkingen.

  6. Vind niemand de verpakking en het uiterlijk van de zogenaamde “iphone 5C” wat weghebben van de ipod touch. De ipod touch kwam ook in de doorzichtige verpakkingen. Geen enkele iphone heeft dat nog gehad. En daarbij de kleuren, zoals de laatste lijn van ipods kleuren heeft. Steve Jobs geloofde niet in een budget model. Ik denk dat de 5C gewoon een ipod touch is 😛

  7. Waarschijnlijk vinden ze de blauwe 5c het mooist omdat zie die alleen nog maar op plaatjes hebben gezien, de andere heb ikzelf nog nooit gezien

  8. We zullen het mee gaan maken of de voorspellingen in de schijf kloppen. Van de gouden in ieder geval niet volgens mij.

  9. @Sezgin: De uitdrukking is: in je eigen voet schieten. btw

  10. Eerlijk gezegt lijkt me de iPhone 5C een logische stap voor Apple. Dit omdat het markt aandeel van Android erg groot is. Hiermee kan een hoop marktaandeel teruggewonnen worden. Aangezien een hoop mensen de iPhone te duur vinden en daarom een Android toestel aanschaffen.

  11. Ik wil een paarse … Diep paars – Deep Purple.

  12. De 5C in het zwart zou alsnog een te chique/degelijke uitstraling aan het toestel geven? Het moet er persé goedkoop uit zien?

    De 5C moet gewoon de concurrentie aangaan met al het Chinese en Koreaanse Android geweld, en zij leveren doorgaans wel alle types in het zwart. Onbegrijpelijke actie weer van Apple.

  13. Waar is die oranje liefde??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.