Reacties voor: iCulture peilt: wat is de oudste iPhone die nog in jouw gezin gebruikt wordt?

Er zijn inmiddels al flink wat generaties van de iPhone verschenen. Maar wat is de oudste iPhone die in jouw gezin nog actief gebruikt wordt? Stem in deze nieuwe editie van de iCulture peilt!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Gebruikt of hebt?😬
    Mis alleen de 8, de rest heb ik in mijn bezit
    Maar de oudste is de 6splus die word gebruikt

  2. De SE heb ik sinds 2017, fijn toestel jmmr dat t de laatste van dit formaat was.
    Wel blij te lezen dat de 8 ook nog dergelijke update krijgt, kunnen we nog even voort weer!
    Dan is 2025 wel te halen met betrekkelijk klein toestel.

  3. Ik heb mijn iPhoneX aan mijn vrouw gegeven, ik heb de XS Max genomen

  4. Zelf gebruik ik de 8 Max en de 6S werktoestel. Partner heeft de XS

  5. Naja de 5c eigenlijk, maar ik schaar ‘m nu even onder de 5 🙂

  6. De oudste iPhone bij ons thuis is de iPhone 4, alleen gebruik ik deze niet meer. Momenteel is de oudste actieve iPhone bij ons thuis mijn iPhone 6! De rest van het gezin gebruiken allemaal Samsung telefoons en tablets. Ik blijf in ieder geval een iPhone en iPad gebruiken, aangezien ik het makkelijker vind dan Android-toestellen. Heb in het verleden weleens een Samsung Galaxy S2 gehad, nou dat was een drama! Mijn 6 doet het nog prima heb alleen af en toe problemen met de navigatie. Ben van plan om van het najaar daadwerkelijk een nieuwe iPhone te halen, waarschijnlijk de opvolger van de Xr of één van de duurdere iPhones moet ik even kijken hoeveel geld ik tegen die tijd gespaard heb!

  7. Gebruik de 4s voor muziek thuis, navigatie en neem
    het toestel mee als ik ga trainen op de racefiets. Lekker klein toestel, heb er zelf een nieuwe batterij in gezet, fluitje van een cent, zelfs voor mij als niet-techneut.
    Heb de 6plus, die 16gb is, te weinig helaas. Gebruik als dagelijks toestel de xs max gold 256 gb, schitterend toestel met prachtige foto’s en video ( gebruik Filmic Pro ).

  8. Heb de iPhone 2G / iPhone 3GS / iPhone 4S ik mijn verzameling. Gebruik de iPhone SE dagelijks voor mijn werk en gebruik de iPhone 8 dagelijks voor privé.

  9. Van de iPhone 4 naar 4s daarna de 5s en sinds 2018 de iPhone SE.
    De mooie vorm van de SE en het handige formaat van 4 inch blijft een klassieker.
    Als er geen opvolger meer komt in de vorm van een SE2 dan blijven we nog lang bij de iPhone SE. Een betaalbaar instapmodel.

  10. Schoonmoeder gebruikt mij oude original US iPhone nog steeds. Met originele accu zelfs, maar hij moet dan wel elke paar uur aan het infuus. Deze iPhone heeft nooit in de kast gelegen en is constant in gebruik geweest door mijzelf, vriendin, kinderen en nu dus schoonmoeder.

  11. @Jean-Paul Horn: snap ik, had het ook al in mijn comment gezet

  12. Mijn schoonmoeder gebruikt mijn 4s. Verder hebben we thuis nog een 5c met spelletjes voor de kinderen (en als eventuele backuptelefoon), maar de oudeste waarmee gebeld wordt is 6s

  13. 6S Plus 128 GB Gold. Ik heb de batterij zelf vervangen voor een A+ batterij van fixjeiphone. Hij is nog steeds zo goed als nieuw. Gorilla glass protector en gaan. :p Het koste mij maar 20 euro om het zelf te doen!

  14. 6s, is snel en werkt nog steeds prima en heb vorig jaar de accu laten vervangen. Ik ben van plan om zeker nog 2 jaar te gebruiken (even ervan uitgaande dat de iPhone 6s nog minimaal 2 jaar updates krijgt)

  15. Oudste zijn de 4 en 4s. Plus een 5 en 5s in gebruik door moeder en jongste. Oudste heeft een 6 en ikzelf een 8 plus.
    Best wel iPhone minded hier dus 🤪

  16. mijn vrouw heeft de 5s mijn kinderen de se, 6s, en 7. ik heb zelf de x

  17. Onze jongste dochter vond in een bureaulade mijn oude 3GS. Of ze die mocht gebruiken. Natuurlijk mocht dat, want het leek me behoorlijk onmogelijk om daar nog leven in te blazen. Maar het is haar na 3 dagen gelukt! Jammer dat ze dezelfde dag de telefoon liet vallen waardoor er nu behoorlijk wat barsten in het scherm zitten. Maar ze krijgt binnenkort mijn oude 5S, niet verder vertellen hoor…

  18. Ik heb zelf een 3GS, 4s en een SE 128GB als verzameling. Verder gebruik ik momenteel een 7 Plus 128GB (opvolger van een super goeie 6s Plus) en neem straks bij verlenging abonnement een XS Max 256GB Gold. Mijn vrouw gebruikt al een poosje een XS Gold 64GB en had daarvoor een 6s.
    Onze dochter van bijna 9 heeft al een poosje een roze SE 32GB en onze bijna vier jaar oude zoon heeft voor spelletjes een 4s. Verder hebben de kids samen nog een oude iPad 2 32GB.

  19. Voor dagelijks gebruik een Xr 128GB maar op de wielrenner een 4s 16 als fietscomputer.

  20. De 5s bij m’n dochter. Nog wel werkzaam, maar niet meer actief zijn een 4s en 3gs….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.