Reacties voor: iCulture peilt: Wat doe jij met je oude telefoon?

Eens in de zoveel tijd kopen we een nieuwe telefoon, maar wat doe je met je oude toestel? Je kunt namelijk allerlei dingen doen met een afgedankte telefoon. Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeur.
Daniel Vischjager -

Reacties: 13 reacties

  1. Heb nu de Pro Max en kom van de 6s Plus

    Deze ligt in de kast als reserve en gaat mee op vakanties

  2. Origineel geplaatst door Appie
    Heb nu de Pro Max en kom van de 6s Plus

    Deze ligt in de kast als reserve en gaat mee op vakanties

    Ik heb hier een 5s liggen die hier gebruikt wordt voor feestjes thuis. Spotify YouTube music etc etc allemaal stream apps. Heb nu een iPhone X in gebruik. Deze ga ik proberen te verkopen wanneer de iPhone 12 uitkomt. Normaal gesproken schenk ik alles aan mijn zusje of ouders, maar telefoons zijn tegenwoordig te duur om zomaar even weg te geven.

  3. Ingeruild bij Amac alkmaar die een veel hogere prijs gaf dan Apple, en ook boter bij de vis, dus gelijk verrekend bij de aankoop.

  4. Mijn oude telefoons en tablets (en ook die van vrienden en familie) gaan naar een vriend die in Namibië woont en daar vrijwilligerswerk doet. Ze krijgen daar een tweede leven.

  5. Mijn moeder neemt al jaren mijn ‘oude’ iPhone over, wanneer ik een nieuwe aanschaf. Werkt perfect voor ons

  6. Ik heb oude toestellen verkocht, maar ook in gebruik genomen als iPod aan mijn auto-stereo. Prepaid SIM er in en je kunt je auto tracken met Zoek mijn iPhone en eventueel ook als HotSpot gebruiken voor bijv. een TomTom zonder eigen dataverbinding.

  7. @Appie: Wil je geen vakantiekiekjes maken met die 11 pro? Gewoon reisverzekering nemen.

  8. Voorheen gaf ik mijn vaak nog geen jaar oude toestel weg. De laatste 3 jaar ruil ik mijn toestel in bij Apple.

  9. Mijn oude telefoon gaat naar mijn vrouw, haar telefoon weer naar mijn zoon en die van hem weer naar mijn dochtertje….

  10. Origineel geplaatst door Robert
    Mijn oude telefoon gaat naar mijn vrouw, haar telefoon weer naar mijn zoon en die van hem weer naar mijn dochtertje….

    Waarom niet omdraaien? Je vrouw de nieuwe telefoon, krijg jij haar oude telefoon?

  11. Ik ben van de iPhone 6 naar de iPhone 11 gegaan en heb mijn iPhone 6 nog boven liggen. Deze doet het voor het grootste gedeelte nog prima, dus houd ik hem als reservetoestel!

  12. Voorheen verkocht ik hem meestal via marktplaats maar sinds daar meer gekkies dan normale kopers zitten zet ik hem liever op Tweakers.

    Mijn iPhone X toevallig verkocht aan een vriend toen ik over ging naar de 11.

  13. Ik vraag eerst of mijn man hem wil. Zo niet dan ruil ik hem in bij T-mobile, dat levert meer op dan bij Apple. Ik heb ook wel eens verkocht aan Swoop. Ik ga altijd naar een partij waar ik het toestel zelf naartoe kan brengen en meteen kan overleggen wat ik ervoor krijg. Opsturen begin ik niet aan en verkopen aan een bekende of via marktplaats doe ik ook niet. Ik heb geen zin in gezeik mocht het toestel defect raken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.