Accessoires voorjaar 2018: hoesjes, bandjes

Reacties voor: iCulture peilt: koop jij het liefst originele Apple-accessoires? [poll]

Als het om accessoires voor je iPhone gaat, sta je voor een lastig dilemma: koop je de (vaak overpriced) originele accessoires van Apple zelf? Of toch liever goedkopere hoesjes en bandjes?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Voor mijn iPhone heb ik een Nudient case gekocht, niet goedkoop ( €29.90 ) maar deze is zo dun dat je niet eens door hebt dat er ene beschermcase om zit. Is ook Magsafe geschikt.

    Aanradertje dus 😉

  2. Elke keer als ik iets officieel van Apple koop valt mij de kwaliteit toch vies tegen. Vooral die hoesjes worden snel lelijk of gaan stuk. En voor €50 is dat een no go

  3. Toen in 2009 mijn imitatie usb lader plofte heb ik alleen nog origineel en merk producten gekocht.
    Je wilt natuurlijk niet dat door een prul je dure telefoon kapot gaat.

  4. Hoesjes voor zowel IPad als iPhone koop ik nooit van Apple. Vind de bescherming vooral bij iPad erg tegenvallen.

    Bandjes Watch koop ik wel bij Apple. Heb nog niet gezocht naar alternatieven.

  5. Ik koop tot nu toe altijd een (decoded) wallet hoes . Vind ik de meest prettige deze kost €59,95 en is incl mag safe.
    Apple heeft deze niet van zich zelf.

  6. Er zijn zo veel neppe Apple producten op de markt tegenwoordig
    Dat de voorkeur uit gaat voor origineel

    Ook qua laders gaat de voorkeur uit naar origineel ( of gecertificeerd door Apple ) men zal dit ook beter waarderen zodra ze de technologie achter deze producten begrijpen.

    * Anker of Nomad en Belkin om maar een paar te noemen , zijn ook erg fijne producten. Eveneens als Logitech en vele anderen.
    * Als je voor Apple kiest gaat de voorkeur toch uit naar kwaliteit lijkt me en het is een Premium product en daar is de prijs ook naar.
    * Als je een exotische auto koopt ga je toch ook niet op Amazon of Alibaba kijken naar een kunstlederen sport stuur ? 😉 Of aftermarket all season banden? 😄.

    @Axel: Can’t disagree 😔

    @Iphonefan123: Totally agree 🙂

    @KeesJan: Wat valt je tegen van de hoesjes? Vind ze persoonlijk erg goed omdat er toch wel goed over nagedacht is.

    @JustOleg: Mooie tip, bedankt voor het delen.

  7. Alleen originele opladers/oplaadblok, de rest niet officieel.

  8. Nudient Case for iPhone. Al jaren. Misschien niet voor iedereen het meest veilige hoesje, maar heeft mijn iPhone meerdere keren gered van schade of erger.

    Apple Watch, moet bekennen. Een mooie stainless steel watch band van AliExpress doet niet heel veel onder voor die van Apple. Tegen een fractie van de prijs.

  9. Watch bandjes, laders etc allemaal origineel.

    De Apple cases voor de iPhone vallen mij ook altijd tegen qua kwaliteit. Zelf heb ik twee nudient cases gehad, ik wissel nog al eens en deze nudient cases scheuren snel (bij de volume knoppen). Ik gebruik nu Caudabe Sheath. Echt de perfecte case na heel wat merken gekocht te hebben. Perfecte grip, dun en biedt toch goede bescherming!

  10. Laders kabels hoesjes bandjes alles lekker nep, als je ziet hoeveel geld t scheelt niet normaal en de kwaliteit is prima. En mogelijkheden welke je anders niet hebt zoals hele lange kabel aan je iPad om op t balkon te gebruiken echt ideaal. Enige originele spul is wat bijgeleverd kwam bij dingen. En raad s met wel horloge bandje ik een probleem had, de echte Apple. De neppe helemaal niet. Er is wel s 1 versleten maar dat zal met t echte ook zo zijn

  11. @M: zie t niet als exotisch Apple, daarbij ik koop gebruikt en dan vaak ook nog de se lijn al wil ik straks een gebruikte mini 12/13. Heb nu de oude se en de watch se ook

  12. @Iphonefan123: dat was destijds wel s zo ja heb ik toen ook s gehad gebeurde er verder nog niks trouwens. Maar nu is dat niet meer zo

  13. Origineel Leren Apple hoesje voor iPhone 13 pro Max (de 2e al want de eerste was beschadigd na een val op een grindtegel. iPhone zelf geen schade)

    Apple Watch bandje niet origineel want heb een blauwe Apple Watch maar wil een stalen blauwe bandje en die hebben ze niet origineel.

    Verder natuurlijk altijd de beste screenprotector op mijn iPhone (iets van 49,95)

  14. Origineel geplaatst door Axel
    Elke keer als ik iets officieel van Apple koop valt mij de kwaliteit toch vies tegen. Vooral die hoesjes worden snel lelijk of gaan stuk. En voor €50 is dat een no go

    Geen last van. Bij mij blijven ze gewoon mooi, enkel de hoeken gaan na verloop van tijd bij mij wat glimmen. Maar dat hangt er misschien ook vanaf hoe je met je iPhone omgaat.

  15. Ik heb zelf naast originele Apple hoesjes ook de hoesjes van Totallee. Superdun en mooi transparant. En er staat geen merknaam op.

  16. Hoesjes meestal Spigen. Laders en kabels van Anker. Met de lightning kabels van Ikea is ook niks mis. Beter, steviger zelfs dan de originele.

    Alleen de iPad cover is origineel Apple.

  17. Wat electronica bij mijn Apple spullen betreft kies ik voor origineel.

    Ooit kocht ik bij mijn iPhone 11 Pro Max een origineel Apple hoesje. Kwaliteit super, maar ik moest er dan nog wel zelf een lanyard aan fixen.
    Bij mijn lokale telefoonwinkel kwam ik een half jaar geleden voor €10,- een hoesje tegen dat tot mijn verbazing in alles veruit superieur was aan dat van Apple. Te beginnen met het materiaal zelf, minstens net zo degelijk. Speciaal ontworpen, licht uitstekende buffers op de hoeken beschermen veel beter tegen vallen. De knoppen blijven binnen de buffers zodat je weer met alle zes kanten van je iPhone hoeken kunt meten. Standaard ook een voorziening voor een lanyard.

  18. Hoesjes ja tot nu toe altijd wel, laders en kabels nee dat niet.
    Heb een prima kabel van bases en stekker ook, Apple Watch bandjes ook van 123watches ofzo.
    Ben gekke Henkie niet zoveel hoor een bandje ga betalen, terwijl alternatieven van precies de zelfde kwaliteit zijn.

  19. Van Belkin gebruik ik verschillende 3 meter lange kabels en ook opladers. Ook heb ik in het begin een originele hoes voor de iPad Pro gekocht. Zat er geen achterkant aan! Voelde me zo bekocht voor dat geld! En sindsdien koop ik hoesjes en bandjes van AliExpress.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.