Reacties voor: iCulture peilt: kijk jij uit naar de iPad Air 3?

Het is alweer een tijd geleden dat er een nieuwe iPad Air op de markt verscheen. De verkoopcijfers wijzen er ook op dat iPads steeds minder populair worden. Kijk jij nog uit naar een nieuwe iPad Air?
Lees het complete artikel → iCulture peilt: kijk jij uit naar de iPad Air 3?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 45 reacties

  1. Mogelijk heb ik interesse in de Air3.
    Heb momenteel een Air2, bevalt perfect. Ben daarom benieuwd wat voor nieuwe dingen er in de Air3 komen.

  2. iPad 3 nu, dus wel aan wat nieuws toe.
    Ik ben benieuwd wat er komen gaat!

  3. Ik heb nu een iPad Air die ik gebruik voor wat series te kijken en dingen op te zoeken. Een upgrade is voor mij dus niet echt nodig. Ben wel benieuwd wat de Air 3 gaat brengen.

  4. ik vind de iPad Air te traag. Veel te veel vertraging bij switchen tussen apps en in Safari. Als de iPad Air 3 ook nog 3D touch heeft, overweeg ik wel een upgrade. Tenzij de prijzen weer verhoogd worden.

  5. Ik kijk ernaar uit als naar elk nieuw Apple product. Maar ik ga m niet kopen. Heb net een iPad air 2 gekocht,

  6. Ja, een Air 3 wil ik vrijwel zeker gaan kopen
    Mijn huidige iPad 2 is echt op z’n eind. Ik heb even de Pro overwogen, maar toch niet gedaan uiteindelijk.

  7. Ik kijk wel uit naar de iPad Air 3, niet om aan te schaffen maar wel om te zien hoe ver de ontwikkeling nu weer zal zijn.

  8. Ik zou het wel mooi vinden maar wat gaat dat kosten
    De 128 gb ipad air 3

  9. Bij mij is de iPad Pro een mooie vervanging geweest van de iPad Air 2. Dus ik kijk nu niet al uit naar een nieuwe, ook zal ik denk ik niet snel teruggaan naar een 9,7 inch scherm. iPad Pro heeft eigenlijk de ideale afmeting, precies hoe ik me de allereerste iPad stiekem had voorgesteld 🙂

  10. @Vincent: Ja, ook ik ben (altijd) benieuwd naar nòg mooier spul. 🙂
    Volgens mij is de Air 2 echter nog niet aan verbetering toe.

  11. Origineel geplaatst door Pieter
    Ik kijk ernaar uit als naar elk nieuw Apple product. Maar ik ga m niet kopen. Heb net een iPad air 2 gekocht,

    Mooi gezegd, heb mijn Air2 weliswaar alweer een tijdje terug gekocht maar toch geldt hetzelfde verhaal. Vind persoonlijk bovendien toch de vormfactor van de Mini (Retina) prettiger, dus een nieuwe versie daarvan staat hoger op m’n verlanglijstje voor een opvolger… maar ook niet op stel en sprong trouwens.

  12. Ik heb een iPad Air, maar kijk niet uit naar een nieuwe.
    Wat mij heeft verbaasd is hoe gemakkelijk een iPad Pro is vast te houden en hoe licht hij lijkt – in relatie tot zijn afmetingen en hoe prettig het schermformaat is.
    Daarom: Voor mij zal het voor thuis (!) het huidige of het volgende model van de iPad Pro worden.

  13. Sinds ik alleen ben gaan wonen is het moeilijker en moeten er keuzes gemaakt worden. Het vervelende is toch wel dat Apple altijd maar blijft stijgen in hun prijzen en vroeg of laat gaat het zover komen dat alleen de rijkere hun producten nog gaan kunnen kopen. Voor mij blijft wel de iPhone het belangrijkste en mss een macbook ook nog. Al de rest daar heb ik zo het budget niet meer voor, helaas wegens te duur.

    Al zou ik nog een iPad willen maar wat gaan ze doen? Weer duurder zetten en dat die maar evenveel kan?

  14. @vroem: iPad kost sinds het begin al 500 dollar.

  15. Ik wil nu juist een iPad pro, mooi in combinatie met de iPad mini 2 die ik nu heb.

  16. Vergis mij niet, ik ben een enorme Apple fan (atv, iPhone, iPad, macbook pro retina), maar waar ik me ontzettend aan irriteer is dat ze niet de dingen die ze hebben geïmplementeerd bij de iPhone niet implementeren bij de iPad. Dat trucje hebben ze ook al een keer geflikt met de iPhone met touch id wat toen niet op de iPad air 1 kwam. Pure vervelende trucjes om mensen nog een jaartje te “pesten” met de oudere techniek. Innovate people!

  17. Wat ik me altijd afvraag, waar gebruiken mensen een ipad eigenlijk voor..? Dingen als films kijken internetten kun je ook op je macbook doen en ook goed op je iPhone 6(s)(helemaal op de Plus).. Wat is de meerwaarde van nog een extra apparaat?

  18. Nee, mijn iPad 2 volstaat nog steeds op die momenten dat mijn iPhone niet voldoet.
    En sinds ik een 6 plus heb ipv een 4s zijn die momenten toch al schaarser aan het worden…

  19. Zoals gewoonlijk zal Apple weer een overpriced toestel aanbieden met wat gimmicks. Apple moet het hebben van de mensen die in de waan leven dat Apple producten bezitten voor status staat en kwaliteit.Terwijl de meeste die hard sparen of een duur abo van twee jaar nemen.Zolang Apple niet de prijzen aanpast en stopt met het uitmelken van de consument, zullen de cijfertjes van de iPad verkopen nog meer dalen. Kijk maar naar de iPhone 6s eerste week of maand zogenaamd 13 miljoen stuks. Daarna werd er niets meer geroepen over de aantallen. Ook las je overal dat de verkoopcijfers in 2016 zullen afnemen.The only thing we have changed about this phone is nothing. Alles van Apple loopt achter. De Mac mini. De iMac, De mbpr 15. De iPad and so on.

  20. @Apple user: Echt een schande dat jij jezelf een ‘Apple user’ noemt. Ga toch ergens anders trollen

  21. Ik gebruik m’n huidige iPad niet meer (iPad mini retina 2) Wordt ook niet meer vervangen. Volgende telefoon wordt een iPhone 6(s) Plus. Nut van een iPad is dus verdwenen.

  22. Heb mijn iPad 4 al 2,5 jaar. Bevalt nog steeds prima, enkel op het spelen van een paar zeer zware games en het bezoeken van websites met iets te veel advertenties na kun je er echt nog alles mee doen. Ook de batterij doet het nog prima. Voor mij dus nog geen redenen om een nieuwe te gaan kopen.

  23. @Jan: De mini niet meer, maar de air of pro des te meer!

  24. Kom maar op met die nieuwe iPad heb nu een iPad 2 die is hard aan vervanging toe is!!

  25. 4inch iPhone (7?) icm iPad pro. Dat zou voor mij de ideale combi zijn.

  26. Nee geen interesse; heb mijn iPad juist laatst verkocht, zie er de meerwaarde niet van naast mijn iPhone 6plus en MacBook. De 6plus vind ik groot genoeg voor YouTube filmpjes bijvoorbeeld en voor het serieuzere werk pak ik toch mijn MacBook erbij. Ze moeten wel met iets heel verrassends komen wil ik weer gaan twijfelen!

    Ben wel heel benieuwd naar de 2e generatie Apple watch!

  27. Anders; ik heb al een iPad, maar wil een tweede.

    Ik gebruik er 1 veelal onderweg en op de bank. Een tweede lijkt me handig voor de kleine.

  28. Alleen als ze met echt iets nieuws komen (kans is klein)

  29. Mijn IPAD2 is aan vervanging toe, is niet meer vooruit te branden! Ook mijn laptop ging onlangs kapot. Mooie gelegenheid om een hybride laptop te kopen. Het is de surface van MS geworden, de 10 inch met toetsenbord, 128 SSD en 4gb geheugen.
    De surface pro 4 van ruim 12 inch en de apple pro vind ik beiden te groot. Ben de surface aan het inrichten, maar ik twijfel of het als tablet qua functionaliteit net zo handig is als mijn ipad. Gaan we uittesten, zo niet dan wacht ik op de ipad air 3.

  30. Laat maar komen. Zit nu nog met een iPad 2.

  31. Ik heb momenteel de air 2, hij is absoluut nog goed. Maar ik ben erg verliefd op de Pro voor mijn tekenwerk. Zit daar dus wel aan te denken, maar totaal geen haast.

  32. Hier nog een iPad 2. Is wel langzaam geworden maar voor wat e-mailen en surfen voldoet hij nog. Spelletjes worden wat lastiger. Dus eigenlijk een andere iPad nodig, maar wil er ook niet te veel aan uitgeven.

  33. iPhone 4s (lach niet) voor onderweg: wachten op zoiets kleins als de iPhone 6c? Never nooit een 6 Plus of vergelijkbare panneNkoek
    MB Air 13 voor onderweg en thuis gekoppeld met groot scherm voor bedrijf.
    iPad 3; nog steeds goed maar mag wel wat lichter dus kom maar op met een nieuwe.
    iPad voor lezen: nieuws, boeken, Blendle en kranten. Waterkaarten ANWB voor op de boot en Navigon voor in de auto. iPad is voor mij nog steeds een prima Device tussen iPhone en MAC.
    Alles mag intussen wel ietsje goedkoper want het geld klotst allang niet meer tegen de plinten maar inmiddels boven de deurposten.

  34. Sinds ik iPhone 6 plus heb en nu 6s plus ben ik mijn IPad air steeds minder gaan gebruiken. Veel dingen doe ik gewoon op mijn telefoon, en andere zaken doe ik liever op mijn Mac omdat een groot scherm dan erg prettig is. De Ipad was eigenlijk alleen fijn toen ik nog een 4 inch iPhone 5 had.
    Heb wel vorige maand iPad pro gekocht en die is voor mij het ideale formaat, daarnaast ben ik gek op de Apple Pencil. Gebruik nu de Mac weer minder….
    Voor mij waarschijnlijk nooit meer een iPad air.

  35. Acht het toch wel onwaarschijnlijk dat dit bericht klopt. Het is niet echt logisch in mijn ogen. Welke processor zou deze iPad Air 3 dan moeten krijgen? A10 lijkt me uitgesloten. Die willen ze meer dan vermoedelijke introduceren met de iPhone 7. De A9X zoals in de iPad Pro is ook geen optie. Veel te hoog energieverbruik tenzij ze de kloksnelheid beduidend naar beneden schroeven. Met de huidige chips voelt de iPad Air 3 over zes maanden na introductie alweer oud aan want dan worden de nieuwste chips weer geïntroduceerd. Ik denk dat Apple met de huidige slappe iPad markt gewoon een jaartje overslaat. En dat kan prima want de iPad Air 2 is gewoon een topmachine. Snel, licht en prima scherm. Het is misschien wel het product wat het minst aan een upgrade toe is.

    Logischer lijkt het me als Apple weer eens groots gaat uitpakken met iOS 10. Is toch een jubileumjaar dus ik verwacht toch iets meer dit jaar. Nieuwe functies voor iPhone en met name ook de iPad en iPad Pro. En dan wordt meteen de hele productlijn opgefrist. Mac OSX zit wel even goed. Daar moeten ze nog steeds op stabiliteit focussen tot er een heel nieuw OS gaat komen (durf te wedden dat daar heel hard over nagedacht wordt want OSX heeft zijn langste tijd wel gehad. iOS en OSX zullen waarschijnlijk ergens 1 worden al beweerdt Apple heel hard van niet).

  36. ‘k Heb nu een iPad Air. Ik sla altijd sowieso altijd een generatie over. Altijd al gedaan. Afhankelijk van de specificaties, de prijs en mijn financiële situatie zal ik wel zien of de iPad Air 3 koop.

  37. Ik vind de nieuwe iPads te duur. Liever koop ik voor minder geld een iets ouder model.

  38. Heb al jaren een ipad 4. Het enige wat voor mij telt is een retina scherm en wat geheugen. Zit nu op de 64 gig.

    Mag wel wat lichter, maar hoeft niet. Ik overweeg wel een nieuwe ipad bij de air 10 ofzo. Groetjes

  39. @Mark Wendrich: Je kan er wel meer dan 1 overslaan de air 1 kan nog wel een tijdje mee, mijn iPad sir is voorlopig ook nog niet aan vervangen toe.

  40. Ik kijk uit naar de iPad Pro 2.

  41. Heb de iPad 4 die kan nog wel twee jaar mee, daarna zie ik het wel weer.

  42. Ik heb nu een iPad mini 2. Bevalt op zich nog prima, maar gebruik deze amper nog omdat ik onlangs een iPhone 6S+ aangeschaft heb. Ik weet daarom ook niet of ik de Air 3 zou gebruiken. Denk dat ik ‘m gewoon aanschaf en dan maar kijk of ik ‘m gebruik of niet, anders kan ie altijd nog terug naar de winkel.

  43. Wat is er ten opzichte van de air 2 verbeterd of vernieuwd ?
    Dat zou ik dus eerst willen weten voordat ik beslis.

  44. @Irene: @Si: Zelfs qua geheugen wordt het geen probleem als je een beetje handig doet. Door iCloud (photos en drive), Apple Music/Match, dropbox en Netflix heb ik geïntegreerd toegang tot 300 GB aan bestanden en oneindige muziek en video streaming, terwijl ik van de 32GB nog 10 over heb. Ik zie ook geen enkele reden waarom dat vollee zou lopen.

  45. Ik heb nog een Ipad air 1 maar sinds kort ook een Macbook, dus een nieuwe Ipad zal het niet snel worden.
    Als de Ipad Air 1 verouderd is wat nog wel even duurt haal ik denk ik geen nieuwe, de ipad wordt vooral op de bank of bed gebruikt en dit kan ook met de Macbook.

    De volgende Iphone wordt dan wel de plus denk ik dan, en dan samen met de macbook prima combi.
    De Iphone voor gewoon gebruik en beetje youtube enzo, en de Macbook dan voor in bed als ik nog eens een film of serie wil afkijken, en voor onderweg als ik hem nodig heb uiteraard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.