Reacties voor: iCulture peilt: naar welke iOS 7-functies kijk jij uit?

In iCulture peilt vragen we welke functies in iOS de meeste indruk op jou hebben gemaakt. Waar kijk jij in iOS 7 het meest naar uit?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 48 reacties

  1. en itunes radio daar kijk ik ook naar uit lijkt mij een handige functie

  2. Ik kijk vooral uit naar het synchroniseren van berichten. Want weet iemand of dat dat nu al werkt? Merk er niks van….. Met iPad en iPhone met iOS 7 beta.

  3. iTunes Radio rolt voorlopig niet uit buiten de VS. Zie de pagina iTunes Radio op Apple’s website onderaan: “iTunes Radio is available only in the U.S.”.

  4. Ik wil alleen mijn backup kunnen terugzetten die gemaakt is met een beta 7 ! Grr ben al mijn foto’s kwijt 2 maanden !

  5. Alsjeblieft niet het design. Zodra ios7 te jailbreaken is, ga ik de icoontjes weer zoals ios6 maken.

  6. Ik verheug me op de nieuwe veranderingen,maar ben ik nu de enige die het uiterlijk maar zoetjes vind!
    Hoop dat er gauw JB aanstaande is, zodat ik dat kan veranderen..

  7. Origineel geplaatst door Klaas
    Ik wil alleen mijn backup kunnen terugzetten die gemaakt is met een beta 7 ! Grr ben al mijn foto’s kwijt 2 maanden !

    http://www.i-funbox.com/

  8. daar ikzelf al alle beta’s getest heb van iOS7 kijk ik nog het hardste uit naar AirDrop omdat ik geen 2e toestel heb waarmee ik dit kan testen 🙂

  9. • nieuw design
    • control panel
    • vernieuwd berichtencentrum

    “Verwacht wordt dat Apple op het iPhone-evenement op 10 september de zogenaamde Golden Master van iOS 7 zal vrijgeven. (…) De daadwerkelijke beschikbaarheid van iOS 7 voor eindgebruikers is dan twee weken later op 20 september”

    Tien dagen is geen twee weken; niet eens anderhalve week! 😉
    (Red.) Aangepast. Ik bedoelde ‘bijna twee weken’.

  10. Design, control center en dataverbruik per app. Ik gebruik iOS 7 nu al een tijdje en die drie verbeteringen zijn voor mij de belangrijkste.
    Na een dag met een vroege beta te hebben rondgelopen, moest ik terug naar iOS 6 omdat de beta in praktijk nog onbruikbaar was, maar wat had ik toen het gevoel terug in de tijd te gaan. Icoontjes zien er beter, moderner uit (vind ik), maar vooral de gelaagdheid van iOS 7 vind ik uitstekend.
    Control center is iets waar iedereen met een jailbreak op heeft zitten wachten. Dataverbruik is erg handig om snel te zien welke apps (op de achtergrond) veel data verbruiken – en deze dan ook te verbieden nog mobiel internet te gebruiken. Voor mij een goede manier om mijn bundel niet steeds op te maken.

  11. @MauriceH: Dat werkt nu al. Op mijn iPad, iPhone en Mac is iMessage sync. Gaat niet vanzelf, heb ik gemerkt. Maar stel anders eens een vraag op het forum.

  12. Ik hoop het meest dat er een jailbreak komt en tweaks om fouten van Apple terug te draaien.

  13. Ik hoor niks meer de laatste tijd over dat hele igzo gebeuren hmmm

  14. Ik kijk uit naar de functionaliteit om een telefoonnummer te kunnen editen als je deze in een mail of calender krijgt door gestuurd.
    Bijvoorbeeld:
    +31 20 555 5566 (het “+” teken toevoegen.
    +31 (0) 20 555 5566 (de “0” verwijderen)
    (555) 555 5566 (vooral Amerikanen hebben er een handje van om geen landcode op te geven.

    Op dit moment is de iphone zo dom dat je dit alleen kunt als je eerst naar de notes applicatie gaat en dan kopieert naar phone app.
    Ook in het eerste voorbeeld, eerst de “+” intikken en dan paste is geen oplossing. Dan wordt de “+” weer overschreven.
    Ahhh. Smartphones zijn soms zo dom.

    Ook in iOS7 is dit niet opgelost. Irritant.

  15. Het blokkeren van ongewenste nummers 🙂

    (buiten de opties die er al stonden he)

  16. Automatische App updates is handig. Voor de rest vind ik het allemaal niet wereldschokkend tot nu toe. Ben meer benieuwd hoe iOS 7 straks op een iPhone 4 draait. De eerste beta was onwerkbaar traag. Op iPad mini draait het goed, een enkele app is wat traag.

  17. Het nieuwe Bedieningspaneel, meerdere apps in mappen en de betere Safari.

  18. Origineel geplaatst door Chantal
    Ben meer benieuwd hoe iOS 7 straks op een iPhone 4 draait.

    Maak je daar maar geen zorgen over. iOS 7 Beta 6 draait hier heel vlot en soepel op een test iPhone 4, met minder bugs dan op een iPhone 4S of iPad 4.

    Op de iPhone 4 ontbreekt er wel wat grafische bling bling die op de nieuwere modellen wel aanwezig is. Misschien draait iOS 7 daarom zo soepel op een iPhone 4.

  19. jailbreak … en heleboel dingen aanpassen.. Gebruik iOS 7 nu al paar weken en ik vind het niet top.. Ben gewend nu maar ti’s geen verbetering..
    – multitask is op deze manier echt ruk..
    – andere camera-apps zijn nog steeds beter..
    – mapjes nu met 9 apps per page echt zonde van de optimale ruimte van het scherm…
    – lelijke ronde icoontjes bij contacten, en deze icoontje’s worden nog steeds niet laten zien bij alle contacten (alleen bij favo’s)
    – shift toets vaak onduidelijk aan/uit in de verschillende zichtbaarheden van het toetsenbord..

    nee hoor, er gaan een heleboel mensen vloeken na de update.. (en gewoon gaan updaten zonder IETS te hebben gezien van iOS7 van te voren) <— klopt die zijn er ECHT!

  20. Ik heb aardig wat mailaccounts op mijn iPhone en zou graag willen dat je al je mailtjes in één keer kunt selecteren en kan aanvinken als gelezen. Soms staan er wel 300 ongelezen mails en moet ik ze een voor een aanklikken om ze gelezen te hebben.
    Ik wil niet met IMAP werken omdat ik ben bang dat ik een (gelezen) mailtje dan over het hoofd zie als ik hem ‘s avonds op mijn Mac wil beantwoorden.
    Deze mogelijkheid bestaat toch nog niet?

  21. Alles! Behalve die spuuglelijke icoontjes 😉

  22. Origineel geplaatst door Herman
    Ik wil niet met IMAP werken omdat ik ben bang dat ik een (gelezen) mailtje dan over het hoofd zie als ik hem ‘s avonds op mijn Mac wil beantwoorden. Deze mogelijkheid bestaat toch nog niet?

    Die mogelijkheid bestaat wel als je IMAP gebruikt. Je geeft de mail een “flag” en dan kan je er op de Mac écht niet meer naast kijken.

  23. icloud KeyChain! super handig om voortaan al je Wi-Fi instellingen te delen met al je iOS Mac apparaten.

  24. Origineel geplaatst door Thomas Moeskops
    iTunes Radio rolt voorlopig niet uit buiten de VS. Zie de pagina iTunes Radio op Apple’s website onderaan: “iTunes Radio is available only in the U.S.”.

    Simpel, een Amerikaans iTunes account maken daarmee inloggen in iTunes op je iPhone en in je muziek app staat mooi iTunes Radio en prima te gebruiken! (misschien even wachten of telefoon opnieuw opstarten)

  25. Ik wacht met smart op de nieuwe ios, en zie het als een frisse wind. Snap dat gezeur echt niet over die icoontjes dit dat.. trouwens als dat negatieve gezeik/geklaag over apple is flink irritant. Et scherm moet groter ( wil je groter? kijk dan is verder dan apple, je bent niet verplicht bij appel te blijven dus zeik niet) , de accu moet krachtiger (wat de accu betreft, hij gaat gewoon een dag mee mits je die op de juiste manier behandeld.. 1 dag is genoeg, savonds als je gaat slapen plug je em in de lader.. zo erg??)
    Al om al kijk ik uit naar 10 september !

  26. Ik kijk er helemaal niet naar uit ! ik vind het design van iOS 7 vreselijk lelijk om te zien met die zuurstok kleuren,ik ben dan ook van plan om bij iOS 6 te blijven en zeker niet te updaten ik heb twee iPhones en twee iPads maar als dit zo doorgaat stap ik helemaal van Apple af.

  27. Wat ik eigenlijk hoop, is dat er betaalmogelijkheden ingebouwd zijn (die samenwerken met of een vingerprint authentificatie en/of nfc)

  28. @Dirk: blablablablabla

  29. • Nieuw design

    • Control panel (Dat ook wat flexibeler mag => zelf toggles toevoegen/verwijderen zou handig zijn. Zo mis ik bv. de data en de 3G toggle).

    • Anders: SAFARI. Het automatisch naar fullscreen overgaan als je naar beneden scrollt vind ik zalig. Ook het feit dat je met naar links/rechts te wipen de vorige/volgende pagina krijgt is zeer handig. Dit maakt de cydia-tweak FullscreenForSafari eigenlijk overbodig.

    Het naar links swipen om terug te keren naar de vorige “pagina” werkt ook in de sms en in de mail app, ook best handig.

  30. Origineel geplaatst door Dirk
    Ik kijk er helemaal niet naar uit ! ik vind het design van iOS 7 vreselijk lelijk om te zien met die zuurstok kleuren,ik ben dan ook van plan om bij iOS 6 te blijven en zeker niet te updaten ik heb twee iPhones en twee iPads maar als dit zo doorgaat stap ik helemaal van Apple af.

    Ach volgens de “kenners” is alles afgekeken van Android dus wordt het een windows Phone Whoehahahahaha succes!! 😉

  31. @mauze: Ik heb een Windows Phone voor werk (Nokia 920)…..vreselijk! Had Apple de 5c maar een half jaar geleden geïntroduceerd, dan was dit een betaalbaar alternatief.
    Ik begrijp die reacties over de interface van mensen niet helemaal. Als je je wallpaper aanpast, vallen de nieuwe icoontjes nauwelijks op. Ik ben blij dat we binenkort van al die nep lederen randjes af zijn!

  32. Bedieningspanel
    Nieuwe design van ios
    Nummers blokkeren
    iTunesradio

    Ik hoop dat Ze gewoon Nederlandse Siri toevoegen aan de lijst!

    Ik heb ios7 geïnstalleerd op mijn iphone 5 en kan echt niet meer terug na ios 6.. Het ziet er veel mooier uit en biedt gewoon veel meer opties dAn de oudere ios 6

  33. @MauriceH: Hier functioneert het prima met iOS 6

  34. Origineel geplaatst door Bubbly
    Ik hoop het meest dat er een jailbreak komt en tweaks om fouten van Apple terug te draaien.

    Hier sluit ik me volledig bij aan, dit of een jailbreak voor iOS 6.1.3/6.1.4. Die spuuglelijke icons hoeven wat mij betreft niet zo zeer 🙂

  35. @Flieps: kan je me helpen hoe? Please

  36. Ik kijk helemaal nergens meer naar uit, ik gebruik ‘m lekker al :DDDD

  37. Ik hoop dat apple het verstand heeft om FM Radio of DAB radio toe te voegen aan iOS

  38. @MauriceH: Zeg je nu serieus dat je niet weet hoe je de wallpaper van je iPhone kunt aanpassen? Okay… hier komt ie:
    Gevonden via een ontzettend handige website: http://www.google.nl . Echt te gek! Ze zeggen dat je via deze site echt álles kunt vinden 😉

  39. @Tom van Zummeren: volgens mij heb je de verkeerde. Ik bedoel hoe je moet instellen in iOS 7 voor iMessage sync. Want dat gebeurt bij mij nog niet! Snappie 🙂

  40. Goh, een paar jaar geleden keken we uit naar de Nederlandse Siri 😉
    Niet te geloven….

  41. @MauriceH: Zorg ervoor dat de instellingen op alle devices exact hetzelde zijn bij Instellingen->Berichten->Sturen en ontvangen. u bent bereikbaar via: Vul daar je tel nr in op je iPad (iPhone staat hij als het goed is al). Start nieuwe gesprekken: Op iPad en iPhone instellen op tel nr.

    Soms werkt het om iMessage even uit te schakelen en weer in te schakelen. Als het goed is krijg je een notificatie dat je tel nr is toegevoegd aan je iPad.

    Doe dit hetzelde op je Mac. En doe dit ook voor FaceTime.

  42. @Flieps: kijk, daar wachtte ik op. Ontzettend bedankt man 🙂 !!!!!!
    Edit: ja, gedaan. En….. Werkt niet! Ik zie wel op al m’n services de zelfde berichten, maar als ik op mijn iPhone iets verwijder, is dat niet automatisch op mijn iphone. Hoe kan dat?

  43. @MauriceH: Sorry, ik dacht dat je reageerde op deze post:

    Origineel geplaatst door Flieps
    Ik begrijp die reacties over de interface van mensen niet helemaal. Als je je wallpaper aanpast, vallen de nieuwe icoontjes nauwelijks op. Ik ben blij dat we binenkort van al die nep lederen randjes af zijn!

    My bad!

  44. @MauriceH: edit: niet automatisch op iPad.

  45. Het meest wat ik zou willen is Nederlands Siri

  46. De bewegende klok :):):)
    Maar ik vind het wel jammer dat iOS 7 niet meer skeomorfisch is…..

  47. Ik kijk het meest uit naar de bewegende achtergronden en dat als je je iPod draait er diepte in ziet

  48. @joey: Dat ze maar razendsnel een versie voor andere landen maken want ik wil iTunes radio ook !!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.