Reacties voor: iCulture peilt: wat was jouw favoriete aankondiging van het event?

Het grote Apple's maart 2019-event ligt achter ons en dus is het tijd om terug te blikken. Wat was jouw favoriete aankondiging? Laat het weten in deze nieuwe iCulture peilt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Geen 1. Slechtste Keynote ooit. Leek wel een indoctrinatie met die acteurs. Was echt heel slecht.

  2. Ik zit niet op diensten te wachten die anderen al aanbieden of waar ik geen enkele belangstelling voor heb. Leuk hoor die diensten (not), maar laat Apple zich maar eens bezighouden met verbeteringen aan z’n toestellen. Wanneer hebben we de laatste tijd nu echt iets nieuws gezien. Aziatische toestellen stuiven Apple aan alle kanten voorbij. Jammer dat ze niet op ios draaien, anders wist ik het wel.

  3. deze gamedienst spreek me wel aan want al die app in aankopen tegenwoordig loopt dan de kosten aardig op.
    en als je een game aanschaft met eenmalige kosten is dat alleen maar afwachten met de update want de meeste spellen wat ik in het verleden heb gekocht krijgen geen nieuwe levels of je kan het niet meer spellen naar een iOS update.

  4. Niks eigenlijk. En zo te zien sta ik niet alleen.

  5. Laten we eerlijk zijn, dit was een heel slecht Apple event. Ik kijk altijd graag naar Apple aankondigingen maar dit was totaal niet boeiend. Ik ben bang dat wij pas over een paar jaar gebruik kunnen maken van de diensten. Vast en zeker is alles weer volledig georiënteerd op de Amerikaanse markt …

  6. Ik vond het gisteren een bedroevende vertoning. Als dit de toekomst van Apple is. Dit heeft klauwen met geld gekost en waarvoor? Ik snap dat Apple wil verbreden maar kom dan geleidelijk met de diensten en introduceer ook producten. En nodig niet een hele zooi bekende Amerikanen in. Lijkt wel de bankgiroloterij die tegenwoordig reclame vindt te moeten maken met 5 BN’ers. Onzinnig lijkt mij.

  7. Origineel geplaatst door Pedro
    Geen 1. Slechtste Keynote ooit. Leek wel een indoctrinatie met die acteurs. Was echt heel slecht.

    Het is al enkele jaren bezig… steeds hetzelfde gekir en het getimed applaus. Ik heb ze allemaal gezien de keynotes. Maar deze spant de kroon. Halfweg ben ik gestopt. Het is beangstigend zelfs!

    Om dezelfde reden ben ik trouwens afgestapt om een iWatch te kopen. Ik had er nochtans helemaal zin in, maar als mensen betaald enthousiast worden… neen. Dankjewel.

  8. Dat Apple Pay in 40+ landen beschikbaar komt. Dit houd de hoop voor NL in 2019 nog meer in stand😂

  9. Niets!

    Het is er niets, het komt voorlopig niet, wij hebben er niets aan Geen prijzen bekend enz enz.

    Waardeloos. Ook de update stelden heel weinig voor.

  10. Behalve  arcade echt helemaal niets interessants. Teveel usa-only en teveel celebs die overal te vinden zijn. Het meeste is toch niet beschikbaar in NL. Zoals wel vaker het geval is…

  11. Totaal niets.
    Dit was een onverantwoord slechte show voor een worldwide audience, waar het merendeel van de kijkers totaal niets had aan de gepresenteerde diensten.
    Apple had dit moeten compenseren met een toegift in de vorm van een product dat Internationaal gelanceerd zou worden, zoals de iPad mini, nieuwe iPod, of de AirPower.

  12. Origineel geplaatst door Mark
    Dat Apple Pay in 40+ landen beschikbaar komt. Dit houd de hoop voor NL in 2019 nog meer in stand😂

    Hoop is uitgestelde teleurstelling 🤔

  13. Wat een negatieve reacties allemaal. Wacht het eerst allemaal even af, zoals het gebracht werd vond ik het allemaal boeiend klinken. En leer leven met het feit dat een Amerikaans bedrijf Nederland niet als grote markt ziet en behandeld.

  14. Een bankkaart hahaha
    Dadelijk gaan ze nog een worst uitbrengen ook.
    Of een nieuwe sport: applebal
    Of een tandenborstel: thunderborstel
    De volgende Keynote wordt gepresenteerd door Jean Cloud van Damn

  15. Ik dacht ook misschien ben ik wat negatief geweest, maar deze reacties zie je ook op de buitenlandse sites. Niet alleen NL dus.

  16. Zelfs Amerikaanse sites zijn negatief.

  17. Een compleet nieuwe iMac, dat had ik graag gezien op het Event. Nieuw design met nieuwe technologie zoals TouchId of FaceId erin verwerkt. Jammer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.