Reacties voor: Merendeel iCulture-lezers ziet graag een Jet White iPhone met witte voorkant

Als het aan de iCulture-lezers ligt, moet Apple een glimmend witte iPhone op de markt brengen zoals de nieuwe gitzwarte iPhone 7. Ruim driekwart van de mensen ziet zo'n witte iPhone wel zitten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Volgens mij is het de achterkant, niet de voorkant? De voorkant is volgens mij het touch screen; de kant die je continue gebruikt?!

  2. @Macaanzee: Ze bedoelen een wit scherm 😉

    Jet white verwijst sowieso al naar de kleur van de behuizing.
    Maar voorkant is inderdaad niet de beste verwoording.

  3. Een wit touchscreen lijkt me anders wel wat. Waarom maken ze dat zwart. Mn tv is ook zo een zwarte rechthoek in mijn huis…

  4. Waarschijnlijk ben ik de enige die het echt helemaal niets interesseert of Apple een iPhone uitbrengt in Jet White of Red of iets dergelijks. Ik zou graag willen dat er vernieuwingen komen anders dan alleen maar de kleur. Volledig waterdicht, draadloos laden, een nieuw model. Dat soort dingen zouden voor mij van belang zijn.

  5. Voor mij is het uiterlijk zeker van belang. 1 van de voornaamste redenen om Apple producten te kopen. Ik wil al heel lang een zilveren iPhone. Wit zou nog beter zijn. De reden dat ik altijd de zwarte kies is omdat ik een witte voorkant echt vervelend vind. Bij een zwarte is het mooi dat het scherm niet zichtbaar is als hij zwart is. Ook mooi met zwarte achtergrond trouwens. Dus ik zeg, witte achterkant en zwarte voorkant. Net als de 3G. Echt m’n lievelings.

  6. Origineel geplaatst door Tim
    Waarschijnlijk ben ik de enige die het echt helemaal niets interesseert of Apple een iPhone uitbrengt in Jet White of Red of iets dergelijks. Ik zou graag willen dat er vernieuwingen komen anders dan alleen maar de kleur. Volledig waterdicht, draadloos laden, een nieuw model. Dat soort dingen zouden voor mij van belang zijn.

    Nee hoor ik ook niet apple moet gewoon eens een keer met een hele niewe mobiel komen want de laaste jaren is het gewoon steets dezelfde toestel dat alleen harder en sneller ken maar verder niks toevoeg!!

  7. Origineel geplaatst door JK
    Een wit touchscreen lijkt me anders wel wat. Waarom maken ze dat zwart. Mn tv is ook zo een zwarte rechthoek in mijn huis…

    Grappig. Waarom
    Is een scherm zwart? Vroeger waren plasma schermen ook lichtgrijs. Het zwartste zwart van je beeld erop is dan maximum ook ‘inderdaad’ lichtgrijs (heel weinig contrastwaarde)
    Hoe zwarter je scherm hoe donkerder het zwart van je beeld. Je kan het vergelijken met geluid, hoe stiller je achtergrondruis hoe meer signaal/ruisverhouding…

  8. Oftewel: De witte 5c maar dan een maatje groter. En iedereen de 5c maar uitlachen…

  9. Origineel geplaatst door ilse
    Oftewel: De witte 5c maar dan een maatje groter. En iedereen de 5c maar uitlachen…

    De 5c was wel met een plastic behuizing. Men bedoeld hier een “premium”metalen witte behuizing. De 5c was dan ook geen premium model.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.