Reacties voor: iCulture Peilt: ‘iWatch mag hooguit 300 euro kosten’

De iWatch mag niet meer dan 300 euro kosten. Dit vinden lezers van iCulture. Slechts een kwart zou meer dan 300 euro voor de iWatch betalen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Daar staat dan wel tegenover dat één persoon die er 400 euro voor neertelt ongeveer net zoveel oplevert als twee personen die er 200 euro voor neertellen…

  2. Ik blijf het raar vinden om naar een prijs te zoeken van een niet bestaand product.

    Volslagen gokwerk.

  3. Ja joh, want iCulture bepaalt dit wel even shiit. Precies wat bovenstaande comment zegt.

  4. Origineel geplaatst door ronald
    Ik blijf het raar vinden om naar een prijs te zoeken van een niet bestaand product.Volslagen gokwerk.

    Ja, je hebt daar wel een punt eigenlijk. Dit is net zoals dat je een poll zou starten vlak voor de introductie van de iPhone hoeveel je maximaal voor een smartphone van Apple zou betalen, of voor de introductie van de iPad hoeveel je voor een tablet van Apple maximaal zou betalen. Waarschijnlijk kwam er dan ook €300 uit.

    Aan de andere kant is het wel interessant om te pollen hoe mensen er NU over denken. Waarschijnlijk betaalt iedereen er zometeen veel meer voor. Misschien is het de moeite waard om achteraf opnieuw een poll te starten om te zien hoeveel mensen van gedachten zijn veranderd ^^

  5. Gewoon kopen. Niet zeuren.

  6. Geen behoefte aan een iwatch. Iphone is genoeg gadget. Kijk je niet al genoeg naar je iphone of er mischien nog wel berichtjes zijn op welk media dan ook.
    Moet je straks steeds op je horloge kijken ook nog.
    Kom niet meer aan werken toe straks.

  7. Apple vindt het vast prima als ‘maar’ 27% een iWatch koopt dus waarom niet duurder maken dan 300 euro?

  8. Ik ben het eens met Leon Die horloge gaat dus minstens 400 kosten, later mogelijk een goedkopere versie.

    Het is maar hoe je de cijfers wilt lezen.

    Apple wil exclusiviteit, dus 300 euro wordt ie nooit, ik schat 399 of 499, mooi design, goed gemaakt , ruim een dag accu, mogelijk zelfs 2, betere apps en sensoren dan de concurrentie….

  9. Ik vind 300 euro voor een horloge vrij prijzig. Ben zelf geen echte horloge drager of welk sierraad dan ook, maar wordt een iPhone dan niet meer een antenne voor je iWatch? Je kan (volgens geruchten) alles doen op je iWatch, waarom zou je je iPhone dan nog pakken. Het is een leuk ding en snap het nut er enigzins wel van in. Maar voor die 300 euro heb je ook goede alternatieven neem bevoorbeeld de Pebble.

    Hoop zelf toch onder de 200 euro.

  10. Rolex kost € 6000,
    kun je geeneens hartslag mee meten.

  11. En als het puntje bij paaltje komt koopt zeker de helft hem toch wel

  12. @Simon: En de productiekosten van 1 of 2 iWatches is dan zeker ook hetzelfde?

  13. @Menno: ok Menno dat zal ik gelijk doen, ondanks dat ik al een horloge heb

  14. Origineel geplaatst door ronald
    Ik blijf het raar vinden om naar een prijs te zoeken van een niet bestaand product.Volslagen gokwerk.

    Het exacte product bestaat dan (nog) niet, maar dat weerhoudt niemand ervan een aardige inschatting te doen op basis van wat diegene denkt over dat apparaat. Als ik aan een iWatch denk, dan denk ik aan de iPod Nano 6G. Dat is Apple’s eerste ‘poging’ tot een ‘iWatch’ en voor die prijs (€ 130 – € 180) zou ik een échte iWatch in de winkel zien liggen. Ik vermoed dat Apple er echter wel een hogere prijsticket aan zal hangen, maar of dat slim is in een niet-nieuwe markt weet ik nog niet. Het mainstream-publiek zal het bepalen.

  15. Deze site produceert meer en meer onzin nieuws…

    Nog even en ik blijf hier weg.. En zo denken er nog meer mensen over…

    Jeeminee..

  16. Ik wil er niet voor betalen om de simpele reden dat ik er niet in geloof. Het scherm zal altijd (te) klein (moeten) blijven waardoor de mogelijkheden (te) beperkt zijn. Ik wil liever een grotere iPhone en iPad. Verder is het een kleine moeite om je iPhone uit de zak te halen om te kijken “hoe laat het is” en nog veel meer. Omdat een horloge (dat in tegenstelling tot een telefoon of iPad) aan je lichaam “vast” zit wordt het een kledingstuk, DUS modisch veel relevanter en gevoeliger. De “look” zal moeilijk in alle gevallen passend te krijgen zijn bij de rest van de outfit, het bandje klopt (net) niet, het hi-tec uiterlijk, of wat dan ook. Kortom, de kans dat het niet samengaat met de kleding en de beperkte functionaliteit trekken mij helemaal niet, en daar gaan meer mensen zich aan storen, daar ben ik van overtuigd. Kortom het wordt een flop als je het mij vraagt. Maak nou maar gewoon een iPad pro met Finder en formaat A4 dan bestel ik die onmiddellijk. Okay, er is wellicht 1 uniek punt aan een iWatch: de mogelijkheid middels sensoren lichaamsfuncties te monitoren en zelfs te sturen. Maar daar heb je geen irritante klokkies voor nodig waar je veel te vaak op gaat zitten kijken of aan gaat zitten frummelen. Een sensor kan je overal en discreet op of in het het lichaam plaatsen. Zo zou de bekende “peper in de reedtdt” weer een compleet nieuwe betekenis kunnen krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.