Reacties voor: iCulture peilt: wat is jouw favoriete functie van de iPhone X?

De iPhone X is de nieuwste iPhone met de meeste nieuwe functies, maar wat is nou jouw favoriete functie? Stem in onze poll over de iPhone X en kijk wat de favoriete iPhone X-functies van de iCulture-lezers zijn!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Wat is nou de meerwaarde tov de andere iPhones? Zit niet een specifieke functie op die mij over de streep trekt. Voor mij is deze smartphone overrated. De 7 en 8 zijn net zo goed en stukken goedkoper. Vonden we deze vorig jaar ook al niet duur??

  2. @Cor:
    Zeker niet omdat volgend jaar dit standaard op de iPhone zit met de normale dure prijs.

  3. Die ene functie dat als ik een foto heb gemaakt , eerst m’n IPhone X uit moet zetten en weer aan en pas daarna in m’n album komt en dus dan pas kan bewerken… : (
    Iemand anders ook z’n “last” van deze unieke functie?
    Hoop dat dit bij volgend update verholpen is.

    Verder vind ik het beeldscherm prachtig en lekker groot en de nieuwe besturing ivm verdwenen home knop , waren we wel aan toe

  4. Faceid, boven aan! Kan niet meer zonder! Werkt echt super, enige nadeel is als die op tafel ligt of in de Dock, dan moet ik er recht boven hangen.
    Voor de rest werkt die super snel.

    Ook de homeknop mis ik totaal niet, zou niet meer terug willen😊

  5. Jammer dat split view niet werkt op de 10(x) en wel op de plus modellen.

  6. @Wesley: :werkt zover ik weet ook niet op de plus modellen?

  7. Het oled scherm vind ik de mooiste toevoeging echter… toch wel jammer van die ‘notch’ Toestel best wel vaak in handen gehad (mijn zoon heeft hem net gehaald) maar blijf de best wel grote uitsparing in het scherm storend vinden. Een (te) zwaar dilemma om hem zelf te halen.

  8. Scherm geweldig, bewegingen geweldig, batt mmmmmmm

  9. @Cor, tov de kleine 8 vind ik de X toch wel een sprong voorwaarts. Veel mooier scherm, veel betere camera’s en zonder homeknop werkt ontzettend fijn. Dat we al die jaren op een knop onderaan hebben lopen drukken voelt echt raar nu. Ik ging van de 6 naar de 8 maar heb die na twee weken teruggestuurd. Als ik de 6 en 8 naast elkaar hield dan zag ik een identiek scherm en genomen foto’s zagen er ook hetzelfde uit. Het voelde als dezelfde telefoon maar dan iets sneller. Dat gevoel heb ik met de X niet. Alles is anders en alles is beter.

  10. App switcher

  11. Face ID, bijna landloze scherm, app’s wisselen door onderin te swipen/veegbewegingen zonder knop.

    Kan alleen niet wennen aan de app-switcher om apps te sluiten. Niet fijn..

  12. Origineel geplaatst door Jensen
    Face ID, bijna landloze scherm, app’s wisselen door onderin te swipen/veegbewegingen zonder knop.

    Kan alleen niet wennen aan de app-switcher om apps te sluiten. Niet fijn..

    Ben ik met je eens. Ik sluit mn apps ook helemaal niet meer(precies wat Apple wilt) ik snap nu ook waarom ze het “Force quit” noemen als je een app afsluit.

  13. Origineel geplaatst door Cor
    Wat is nou de meerwaarde tov de andere iPhones? Zit niet een specifieke functie op die mij over de streep trekt. Voor mij is deze smartphone overrated. De 7 en 8 zijn net zo goed en stukken goedkoper. Vonden we deze vorig jaar ook al niet duur??

    Hey Cor! Eerst werd er telkens een nieuwe sensor toegevoegd. Yay! Nieuwe functies! Die tijd zijn we nu voorbij. De kracht van apple producten zit hem in het menselijker maken van de zeer technologische hoogstandjes. Ofwel, ze focusen nu op de ervaring. En de ervaring die ik heb met mijn X tov mijn vorige iphone 7plus is zo anders! Ik ben verliefd geworden op het uiterlijk van de X en later de geweldige ervaring die de X bied. Na de eerste dag vond ik het al vreemd om de 8 plus van mijn vriendin te pakken… vreemd die homeknop. Grappig hoe Iets wat zo vertrouwd was zo snel vervreemd kan worden.

    Het doet me een beetje denken aan de Apple Watch. Je weet pas wat je er aan hebt als je hem hebt. (De ervaring) of de 180 die je neerlegt voor de airpods.. wat ook een geweldige ervaring is en de betekenis en het gevoel van het woord “oordopjes” voor mij veranderd heeft.

  14. Ik heb toch de face ID ingevuld, je gebruikt het zo vaak maar merkt het amper. Hoe vaak ik al dacht “Wat was mn wachtwoord ook alweer…” en ik was al ingelogd. Hij doet het met zonnebril, gekke bekken en zelfs midden in de nacht.
    Maar wel heel close gevolgd door de camera. Met een zeeman in euh ván huis is het toch gewoon erg fijn als je mooie foto’s door kan sturen.

    Super ook dat jullie de optie ‘Ik heb er nog geen in mijn handen gehad’ tussen zetten. Voor sommige is niet reageren blijkbaar te ingewikkeld. Dan kan er toch gekozen worden, top!

  15. Ik ben super tevreden met alle nieuwe functies en vind die Iphone X absoluut zijn geld waard! Persoonlijk vind ik de “kleine” behuizing fenominaal. De afmetingen zijn perfect!

  16. Vind de X mooi maar zie nog een aantal verbeteringen:
    – knoppen bovenaan het scherm weg en naar de onderkant van het scherm. Zo wordt het handiger om het toestel met 1 hand te bedienen.
    – kleur glas achterkant zwart ipv grijs.
    – oplossingen voor eerder beschreven face id “onhandigheden” (zoals bij foto’s vanaf lockscreen, liggen op tafel)
    – gestures vanaf bovenkant scherm weg en naar beneden. Zo wordt het handiger om het toestel met 1 hand te bedienen.

  17. 1) Face-ID (werkt in de praktijk erg fijn en steeds meer apps ondersteunen het)
    2) groot scherm in relatief klein formaat telefoon
    3) de nieuwe veegbewegingen, was ik supersnel aan gewend

    Al met al bevalt de iPhone X beter dan verwacht!

  18. Jammer, had gehoopt dat niemand ‘m zou kopen. Nu de grens van € 1000,- is overschreden, is het het van de dam.

  19. @KM: En ik zou m zo weer kopen…

  20. @KM: tsja, zo gaat dat he. Heb’m ook gekocht, m’n 5 kreeg geen update meer. Maar als dr een kleiner model komt met de zelfde bediening komt, hopelijk volgend jaar, dan ga ik weer naar A’dam

  21. En toch kon ik mijzelf niet overtuigen waarom ik zou moeten overstappen van de 7plus naar de 8 of x, tuurlijk, het is net allemaal even mooier, sneller en wellicht beter, maar is dat de investering waard? Voor mij persoonlijk iig niet. En als echte hollander moet ik toch ook de opmerking over de prijs maken, dit zijn toch geen prijzen meer. En als je kijkt naar het keuze rijtje, dan moet je toegeven, zo bijzonder is het niet, een hoop features zijn al langer bij de concurrentie verkrijgbaar, en vaak ook nog beter of mooier.
    Nu snap ik dat het voor een groot deel persoonlijk is, maar Apple kan mij niet echt meer overtuigen.

  22. Ben erg tevreden met m’n iPhone X, alleen wel één puntje: Bij mij werkt Face ID lang niet zo goed als waf jullie ervaring is…
    Van bv. de 100 keer op een dag dat ik m ontgrendel, werkt het maar 20 keer zonder enige moeite, 20 keer dat ik omhoog veeg, dat ‘ie dan checkt en het dan doet en de rest pas na twee of meer pogingen!
    Ik heb hem al opnieuw ingesteld maar dit heeft weinig geholpen…
    Verder, toptoestel!

  23. Origineel geplaatst door lexvo
    1) Face-ID (werkt in de praktijk erg fijn en steeds meer apps ondersteunen het)

    2) groot scherm in relatief klein formaat telefoon

    3) de nieuwe veegbewegingen, was ik supersnel aan gewend

    Al met al bevalt de iPhone X beter dan verwacht!

    Niets aan toe te voegen!
    Superblij mee

  24. @Simlockvrij: waarom overstappen als je toestel pas een jaar oud is? En wat werkt bij de concurrentie dan beter,fake-id😉hahaha

  25. Veilige faceid.
    Maar verder… iOS 11 is slecht, heel erg slecht.
    Randloos? Niet echt. De nodge, met netto een kleiner scherm dan m’n 7 Plus.
    En 1300 euro. Wtf.

    @Sander: houd je telefoon op zo’n manier als dat je hem ‘t vaakst unlocked, bij ‘t instellen van faceid. Natuurlijk dus. Soms gaat men hem bij ‘t instellen juist vreemder vasthouden.

  26. @Cloverfield: ios 11 doet t hier anders prima, en sneller dan 10 op m’n 6s. Jouw iphone 7plus is anders wel belachelijk groot terwijl de x een fijn formaat heeft. Waarom je dan gaat zeggen dat je 7plus een groter scherm heeft daar ontgaat me de logica van

  27. Wat mij betreft is de nieuwe interface erg onderbelicht. Daar waar we jarenlang dachten dat de home knop de beste uitvinding ooit was, heeft Apple nu een nieuwe manier van het gebruik van je telefoon neergelegd die eigenlijk veel makkelijker is. Vooral het switchen tussen apps door horizontaal over de onderkant te vegen vind ik heel prettig. Zeker als ik in de auto navigeer met mijn telefoon en ik wordt gebeld. Met de home knop moet je dan twee keer drukken en switchen naar de navigatie. Lastig en eigenlijk ook gevaarlijk. Nu één keer vegen en je navigeert verder.

  28. Ik zie hem er nog niet tussen staan, maar de portret-functie in foto’s is echt subliem!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.