Reacties voor: iCulture peilt: welke Apple-aankondigingen verwacht jij op 9 september?

Wat wordt er allemaal op 9 september door Apple aangekondigd? En wat kunnen we verder van het event verwachten? We zijn reuze benieuwd naar jullie verwachtingen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 28 reacties

  1. Tja, eigenlijk weet je alles al, de verrassing is wel een beetje weg. Maar misschien is er ook deze keer weer een … ‘one more thing’

  2. @dlo: Alleen als de rechten daarvoor nog niet aan Swatch zijn toegewezen natuurlijk πŸ˜‰

  3. Eigenlijk hoop ik ook een beetje op een nieuwe Router of zo. Ben wel weer aan een nieuwe toe en weet niet of ik die nu al kan kopen van Apple of dat ik nog even moet wachten.

    Dus een Router, als iemand het antwoord al denkt te weten, hoor het graag. πŸ™‚

  4. Lijkt me redelijk duidelijk wat er gaat komen hoor, volgens mij is alles al meerdere malen uitgelekt. Alles van dat lijstje komt er, behalve: iPhone 6c, iPad Air 3, televisiedienst, Apple Watch 2, nieuwe iPods, nieuwe Macs.

    Sowieso, wat er ook gebeurt: iOS 9 en WatchOS 2 gaan hand in hand. Maakt geen sense als ze die apart van elkaar zouden uitbrengen. Alleen release-datum van OSX is twijfelachtig, want het lijkt geen Mac-georienteerd event te worden.

  5. Ik geef iets nieuws voor music wel een kans… Super koptelefoon met eigen WiFi ofzoHeb er gelukkig geen verstand van, maar kom op met de iPhone 6s

  6. Ik verwacht een Thunderbolt 4k/5k display!

  7. iPhone 6s lijkt me een zekerheid. De uitvoeringen zullen ook niet echt meer een verrassing zijn.
    Verder kijk ik alleen uit naar de Apple TV 4 en dan vooral om de mogelijkheden die we hier gaan krijgen (als er in amerika een tv dienst komt, zal dat hier niet zo snel komen denk ik).
    Maar de mogeljikheid voor apps op de ATV4 ben ik heel benieuwd naar. zeker als het een homekit hub wordt. (dat laatste hoor je trouwens verbazend weinig over).

  8. Origineel geplaatst door marc
    Eigenlijk hoop ik ook een beetje op een nieuwe Router of zo. Ben wel weer aan een nieuwe toe en weet niet of ik die nu al kan kopen van Apple of dat ik nog even moet wachten.
    Dus een Router, als iemand het antwoord al denkt te weten, hoor het graag.

    Volgens mij is de Airport Time Capsule gewoon nog steeds het beste hoor. Ik heb die van 3TB, maar kan mij niet voorstellen dat er op het moment iets beters te krijgen is, laat staan dat nΓ³g beter echt noodzaak is?!

  9. Golven…..? De 6s is waterproof!!! =)

  10. hopelijk iets dat het batterij-vreten van Apple Music (ook zonder te spelen) zal verhelpen !!

  11. @marc: ik heb zelf een aantal maanden geleden de Time Capsule gekocht en ben uitermate tevreden! Zeker een aanrader!

  12. ik verwacht dat ze Apple Pay gaan uitbreiden naar een aantal andere landen (hopelijk ook NL/B) en verder verwacht ik dat ze iets gaan roepen over HomeKIT

  13. De zoveelste 16GB iPhone! Ik verwacht een prijsverhoging van €100 aangezien 16GB onbruikbaar is door de nieuwe 12MP camera!

  14. ik hoop zo erg op de iPad air 3, ik heb al veel geld bij elkaar gespaard maar de geruchten gaan erover dat het word uitgesteld naar 2016 om plaats te maken voor de iPad pro en een verbeterde iPad mini 4

  15. Simpel den ipad pro.

  16. Uit betrouwbare bronnen en gelekte documenten. Want zo moet je dat zeggen πŸ˜› komen de volgende dingen wel en niet.

    Iphone 6S
    Iphone 6S

    Ios 9
    Watch os 2
    Osx el captain

    Imac 4k
    Toetsenbord met speciale macbook type toetsen
    Trackpad met force touch

    Nieuwe bandjes voor de Apple watch
    En uitgebreid verhaal over home kit en de producten die er van af dan voor te koop zijn. Bv philips Hue

    Wat komt er niet.
    Ipad
    Ipad mini
    Ipad pro
    Apple tv

  17. Ik vermoed dat ze hun uiterste best gaan doen om mensen bij Apple Music te houden (proefabonnementen lopen bijna af πŸ˜‰), door extra fixes, en functies zoals de Android-app en Sonos-ondersteuning (API). Iets (veeeeel) minder waarschijnlijk, maar wel een goede stap zou een universele Windows 10-app zijn.
    Speculaties, speculaties. Waar maken we ons eigenlijk druk om? We zien wel. 😊

  18. @Marc: Γ“f je verhoogt voor €0,99 per maand je iCloud opslag van 5GB naar 20GB, waardoor je plek genoeg hebt in iCloud voor al je foto’s πŸ˜‰

  19. Wat ik hoop is dat nog niet alles gelekt is vwb i6s (plus), net als twee jaar geleden, de 64bit processor in de 5s

  20. Iedereen vergeet de hoop op de iPad Pro. Die komt gewoon in de volgende Keynote in oktober!

  21. Ik hoop zo op een Macbook pro met Skylake processor erin. Alleen zag laatst een gerucht dat de nieuwe imac naar oktober wordt verschoven en dat betekent dus dat de mac line-up waaronder de pro dus pas in oktober wordt vernieuwd..

    Wat denken jullie? Woensdag of oktober? En als het oktober wordt welke datum zal Apple kiezen?

  22. Ik vraag me af of de prijzen zullen veranderen. Dus de huidige 6 en 6 plus verlaagt worden en de 6s en 6s plus de huidige prijzen overnemen. Of dat de 6s en 6s plus omhoog gaan en de huidige deze zelfde prijs houden.

  23. @Frans: daar kan je wel op rekenen!

  24. Wat een vreemde percentages in de tussenstand, voor een poll waarbij je meer dan één antwoord mag kiezen. Zelfs de hoogste scores zijn niet meer dan 15%, voor iets dat zo zeker is als de iPhone 6S en iOS 9 !?

    Vroeg me al af waar die andere 85% van de mensen die de poll invulden geweest zijn de afgelopen weken? (Zou bijna hebben willen vragen: welke steen hebben die onder gelegen, maar zo ben ik natuurlijk niet πŸ˜‡)

    Totdat ik zag dat het totaal verdacht dicht bij de 100% uitkomt. Wonderlijk om de stemmen per keuze te delen door alle stemmen, ipv door het aantal stemmers. ‘t Is nu niet duidelijk wat je je bij die percentages moet voorstellen… zelfs als iedereen op de iPhone 6S heeft gestemd blijft het percentage toch ver onder de 100% die je dan logischerwijs zou verwachten!?

    Kan dat nog aangepast? De ‘percentages’ worden nu imho erg nietszeggend, sowieso nodeloos onnauwkeurig en zonder aantal stemmers (ipv stemmen) ook niet meer zelf tot duidelijkere percentages om te rekenen…

  25. Ik denk dat de ο£ΏCAR gepresenteerd wordt en vanaf 1 oktober te koop voor $150.000 (de spacegrey versie).

  26. Ik hoop ook opeens zo ontzettend op Apple pay. Lijkt me nou echt heerlijk om eindelijk te betalen met m’n Apple watch. Ik denk dat ik zo meteen doorslaap tot woensdagavond. Kan niet wachten.

  27. Wat ik verwacht en wat ik graag zou willen dat er aangekondigd gaat worden zijn twee hele andere dingen. πŸ™‚

  28. @iphone_user: Kijk even naar jouw reactie op het bericht omtrent ‘wat gaat apple aankondigen’ op de keynote van sept. 2014. Waarin je beschrijft dat je bronnen hebt die ‘dicht bij het vuur zitten’ en vergelijk dat is met hoeveel daar waarheid van is geworden?

    Was altijd van het geruchten lezen, maar tegenwoordig wacht ik liever de keynote af om zo nog een beetje verbaasd te kunnen zijn.. Alhoewel, laten we eerlijk zijn: Keynote 2014 was anders dan verwacht. πŸ™‚

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.