Reacties voor: iCulture peilt: iPhone 5S veel populairder dan iPhone 5C

We vroegen aan de lezers van iCulture hoeveel opslagruimte ze in de nieuwe iPhones willen hebben. In dit artikel bekijken we de resultaten.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Denk vooral dat de grote meerderheid van mensen die op deze website komt echte Apple fans zijn, en dus vooral premium willen.
    Denk wel dat de 5c populair zal zijn onder de jeugd en in China.

  2. Zelfs vanaf mijn iPhone 4 voelt de iPhone 5C als een stap terug. Ik ga toch echt voor de S

  3. Ik ga zo ie zo geen iPhone 5S kopen. Is wel allemaal mooi, maar ik ga altijd voor de hele cijfers 🙂

  4. Misschien is de S versie op deze blog/forum populair, maar ik denk wel dat de C versie een pak meer zal verkopen. Voor veel mensen zal de C hun eerste iPhone worden.

  5. De meeste neme geen 64GB (hetgeen ik wel doe) omdat het te duur is ;). Populair de 32GB ja , maar zet de 64GB eens even duur als de 32GB ;), altijd met een korrelke zout nemen ;-).
    Ook al zal het maar en upgrade zijn, toch kan ik alweer niet wachten , just bring it.

  6. De doelgroep van deze website lijkt me nou niet echt de doelgroep van de Iphone5C. Nog al welletjes dat ze hier voor de S kiezen.

  7. Ik heb een iPhone 5 die is nog prima. Denk niet dat ik de 5S ga halen, bij de iPhone 6 ben ik weer de eerste 😀

  8. Misschien handig om de IPhone 5C eens in de hand te hebben gehad. Dan pas kun je een goed oordeel vellen.

  9. Een goedkopere iPhone die genoeg kan lijkt mij prima. Ik hoef niet zonodig het mooiste model, als ie maar duurzaam en functioneel is. Ik denk dat ik voor een 5C zou kiezen.

  10. ‘Gewoon omdat ze zo goedkoop mogelijk erbij willen horen.’

    Hahahahahahaha…. Kijk het plebs met de 16gb eens.

  11. Het kan wel kloppen dat een 5C zeker niet de premium feel van de 5(S) en de 4(S) zal hebben, maar ik heb bijna 4 jaar lang een 3GS gehad en qua feel is daar niks mee (sterker nog, mijn 3GS durfde ik wel zonder hoesje te gebruiken en mijn 4 niet, dit omdat 3GS een betere grip heeft vind ik).

    Verder is het maar afwachten wat de prijs verschil zal zijn en wat “de grote” verschillen zijn, als de 5C een “bijna” 5 is ( op paar kleine onbelangrijke dingetjes en de behuizing na) dan zie ik de meerwaarde van de 5S niet, als de 5C een 4S in een andere behuizing is, dat is het een andere koek.

    En dan de verhalen dat de 4S blijft en de nieuwe budget wordt, dan ben je laten we zeggen rond 400 euro kwijt voor een prima toestel die qua software niet bepaald onder doet vergeleken met de 5, en die ook nog eens op iOS 8 kan rekenen, prima koop dus.

    We zullen het zien, persoonlijk vind ik dat ze het net als de iPad Mini moeten aanpakken, goedkoper, iets zwakker maar werkbaar en qua capaciteit met alle connecties aan boord.

    En verder zou dat een primeurtje zijn als de 5C wel LTE heeft, want je ziet steeds meer goedkopere telefoons ermee.

    En verder ben ik niet verbaasd, mensen weten wat ze van de 5S kunnen verwachten maar 5C is iets “nieuws” dus daarom kiezen mensen er niet bepaald voor, want op tig foto’s van de achterkant en andere zooi na weten we nog steeds niet precies welke specs de 5C zal hebben, als Apple maar niet het grapje uithaalt om hem met de hardware van 4S uitrust voor een prijs van de huidige, dat schiet z’n doel voorbij dan en je ziet dat met de iPad Mini het prima geregeld is, die is qua hardware een iPad 2 met alles qua software aan boord en een kleiner scherm voor 65 euro minder dan de iPad 2 zelf.

  12. Sorry, maar wat een ontzettend onzin-artikel zeg.

    Ik check iPhoneclub regelmatig, maar ik vraag me steeds vaker af waarom.
    Je kan wel van alles verzinnen om dit blog te vullen, maar het is steeds vaker inhoudsloos.

    Misschien wat minder artikelen plaatsen zodat de echte kwaliteit wat meer opvalt?

    Sorry voor deze reactie, maar ik moest het even kwijt.

  13. @Arie: en nu ik! Iedereen is hier vrij om zijn/haar mening te geven, oké. Maar jou reactie….. Serieus man, kan het niet even rustiger!!!! iPhoneclub en iPadclub worden gerund door een stelletje TOP mensen, oké. Niets op aan te merken! En de site is ook helemaal top.

    Dat ze volgens jou ‘te veel’ artikelen plaatsen, en daar door de kwaliteit omlaag gaat, NONSENS man! Iedereen heeft wat te lezen hier, voor de ene dit, en voor de andere dat. Dat deze site niet naar jou mening is, mag je zelf weten. Maar om dat zo te zeggen. Kom op zeg!

    P.S. Ik vind het overigens erg fijn al die peilingen, zo maakt het de avond van 10 september alleen maar spannender 🙂

  14. @Arie: En toch kom je hier steeds weer Arie! Omdat er blijkbaar af en toe toch wat tussen staat wat jij wel interessant vind! Misschien een hoop niet, maar blijkbaar sommige artikelen wel!

    En dat is toch prima… Iedereen heeft een mening en smaak… Ik kijk ook wel eens naar topics hier en denk dan… Tjezus, wat is dat voor een product voor de iphone… Gaat het over… Maar dat maakt niet uit.. Een ander kan het wel leuk vinden… Voor ieder wat wils!

    Kom hier al bijna vanaf dag 1 en heb al zoveel informatie hier weg kunnen halen… Heb daardoor het meeste uit mijn iPhone kunnen halen!
    Apps of producten die mijn vrienden niet kennen of van het bestaan niet wisten… Heb anderen dankzij deze site al vaak kunnen helpen!

    Als jij iets inhoudsloos vind dan ga je weer door naar de volgende topic toch… Of je komt hier inderdaad niet weer… Aan jou de keuze!

    P.s. Je kunt natuurlijk ook altijd nog zelf een site opzetten ipv alleen maar zeiken en kritiek geven

  15. Hee dudes, ik geef mijn mening omdat dit artikel niks meer dan ‘verzonnen’ nieuws is. Dat is mijn probleem, dat er wordt gezocht naar ‘wat kunnen we nu nog eens gaan schrijven’

    Dat is geen nieuws maar gewoon een hersenspinsel van een redactielid, heeft niets met iPhone te maken, is enkel gericht op het creeeren van content om de ads op het forum beter te laten renderen.

    Uiteraard is dit hier een prima site als het gaat om de vele goede artikelen maar die worden een beetje ondergesneeuwd door alle onzin.

    Netzoals een overzicht van het nieuws van vandaag, je gaat toch niet alles herhalen wat er al gepost is aan nieuws ?

    Het is gewoon uitkauwen, posten, posten, posten, content, content, content. Puur kwantiteit dus.

    Maar goed, dat is slechts mijn mening.

    Overigens, over zelf een site beginnen, weet niet waarom je daarover begint, maar ik ben webmaster van een aantal zakelijke sites, ik ben vorig jaar begonnen met content te deleten, (overbodige pages en artikelen weggooien)
    Resultaat is, minder bezoekers, maar wel bezoekers die langer bleven en meer over gingen tot actie zoals, formulieren invullen, contact opnemen etc. Beter resultaat dus.

    Maar goed, ik las iPhoneclub laatste tijd alleen meer weer vanwege de aanstaande zijnde nieuwe iPhone, maar niet vanwege de kwantiteit van artikelen.

    Goed, nogmaals, dit is slechts mijn mening. (Wat overigens geen gezeik is, maar onderbouwde kritiek)

    Dag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.