iCulture: Peilt

Reacties voor: iCulture peilt: Wil jij een iPhone 14 met vorige generatie chip?

Wat zou jij doen als Apple een iPhone 14-serie uitbrengt waarvan de processors verschillen? Zou jij hoe dan ook de duurdere iPhone nemen voor de beste chip? Of ben je over te halen om een standaard iPhone 14 te nemen, ook als er een chip van vorig jaar in zit? Laat het weten in onze poll!
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Heb nu 12Pro en ga sowieso overstap maken naar 14Pro

  2. Ik zie helaas geen poll?
    Hoe dan ook, ik denk dat voor de ‘normale’ lijn de huidige soc ruimschoots snel genoeg is. De snelle soc zal mogelijk interessant zijn voor real time grafische truukjes bij fotograferen en filmen. Al denk ik dat features de soc ook niet volledig belasten.

  3. Ik denk dat dit vrij overbodig is. De huidige A15 is een powerhouse waarvan 95% van de mensen de chip niet eens benut. Ik ben een redelijke poweruser en merk dat sommige taken wel een stuk sneller verlopen dan voorgaande iPhones, maar de winst is enkele seconde (op een taak van zeg 10-15 secondes), imho niet heel spannend.

    Ik zou wel zeggen, misschien kunnen ze de huidige chip verder optimaliseren en energiezuiniger maken. Misschien een A15e (eco) voor de nieuwe iPhones en een A16 pro voor de Pro’s.

  4. Ik heb nu een Xs Max, dus een overstap naar iPhone 14 Pro Max zal wellicht wel gebeuren.

  5. Ik heb nu een Iphone 13. Wacht wel op de iphone 16

  6. Ik heb een iPhone 12 pro max 512gb en koop elke twee jaar de beste nieuwe. Dit jaar voor het eerst slanik als er niks spannends gebeurd over… De camera is super, daar ga ik niet weer veel geld voor neerleggen!

  7. Ik koop eens in de 3 jaar een nieuwe iPhone en ga dan sowieso voor de pro versie.
    Dus dit is voor mij geen issue.

  8. Origineel geplaatst door BrutusNLD
    Heb nu 12Pro en ga sowieso overstap maken naar 14Pro

    Want?

  9. Ik ga zeker van de 11 Pro Max naar de 14 Pro Max.
    Kan niet wachten om macro foto’s te kunnen maken.

  10. Na 3,5 jaar naar volle tevredenheid nog steeds de XsMax, waar ik net een maandje terug een nieuwe batterij in gestopt heb. Gaat weer als een speer de volle twee dagen mee.
    Ik wou hem 5 jaar houden tot de ondersteuning stopt.
    Beperkte nachtfotografie en de wijze hoe dit in de 13 pro max ongelooflijk is verbeterd doet me wel kwijlen naar de volgende generatie. Eventueel de 14. Hangt van diens camera af.
    Ik probeer zo lang als mogelijk met m’n toestellen te doen. Zou daarom sowieso voor de nieuwste chip gaan, want die gaat straks het langst iOS updates krijgen.

  11. Ik koop voorlopig helemaal geen veel te dure IPhone meer. Ik heb nu een 11 pro max die het prima doet. In de toekomst wellicht naar het goedkoopste model dat er dan is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.