Spring Loaded: Tim Cook met Hello-logo

Reacties voor: iCulture peilt: Wat is jouw favoriete Spring Loaded aankondiging?

Het Spring Loaded-event van april 2021 had voor iedereen wel iets te bieden. Ben je niet in de markt voor een gekleurde iMac, dan kun je altijd nog een paarse iPhone, een nieuw hoesje of een AirTag kopen. Welke aankondiging vond jij de beste?

Reacties: 27 reacties

  1. De airtag.

  2. Voor mij is dit zeker de Airtag. Geen extra app met een abonnement (Tile) maar nu alles overzichtelijk in “zoek mijn” nu nog even wachten en morgen bestellen.

  3. De iMacs….. maar had graag de aankondiging van de grote iMac gezien.

  4. Allemaal niet super om eerlijk te zijn. Toch gekozen voor de AirTags omdat deze nieuw zijn

  5. De iMacs… maar waarom die verschrikkelijke pastelkleuren?! 🤷🏾‍♂️

  6. Airtags, de rest is maar zozo. iMac voor mij niet interessant (want 24inch en M1). iPad Pro de upgrade niet waard voor mij en Apple TV gebruik ik niet persoonlijk.

    De airtags bestel ik wel als de reviews goed zijn.

  7. Natuurlijk de iPad Pro 12.9. Het scherm lijkt me geweldig. De M1 is natuurlijk gewoon stoer, alleen jammer dat iPadOS die kracht van deze Pro krachtpatser wat limiteert. 🤓

  8. iPad Pro met M1. Misschien over een tijdje de mogelijkheid te switchen op 1 device tussen iPad OS en Mac OS?

    iMac prachtig in de alu-kleur en dun, maar had gehoopt op een grotere en misschien ook de kleur space gray. Heb nu 27” scherm en wil niet kleiner meer. Wil wel graag M1, want heb het ervaren als super snel.

    Airtag, iPad Pro en nieuw Apple TV ga ik zeker aanschaffen.

    Top producten allemaal.

  9. @Mitch: kies dan de zilveren/witte. Opgelost!

  10. De airtags! Handig!

  11. Voor mij zijn het de AirTags. iMac 24” met een 4,5K resolutie valt wat tegen, is geen vervanger van de iMac 5k 27’ die ik nu heb. En een man van 60+ die vol enthousiasme een paarse iPhone staat aan te kondigen heeft wat genants..

    Maar die AirTags. Yep please! Morgen gelijk bestellen. De keyrings haal ik wel wij Ali/Amazon. Vraag me toch af wie er een sleutelhanger koopt die duurder is dan de AirTag zelf..

    Frank

  12. Voor mij de Airtags. Leuk nieuw product. De rest is ook mooi maar minder interessant.
    Appletv HD die ik heb voldoet nog prima zolang ik geen 4K tv heb.

  13. Apple TV voor mij. Ik heb vorig jaar mijn oude tv vervangen door een mooie 4K oled tv. Ik ben al snel WebOS van LG gaan gebruiken om content in 4K te kunnen bekijken. Mijn oude Apple TV is verhuist naar de slaapkamer. Ik wou de “oude” 4K Apple TV niet kopen, omdat ik al dacht dat er een nieuwe aan zat te komen. Deze staat volgende maand gelijk in mijn woonkamer!

    Fijn dat ik van WebOS af ben. Het is het beste OS dat ik heb gezien op een tv, maar apps sluiten vaak spontaan af tijdens het kijken, AirPlay maakt vaak geen verbinding terwijl dit met de Apple TV geen probleem is en de besturing kan niet tippen aan die van de Apple TV. Wat mij betreft houden TV makers het bij het maken van de mooiste schermen en het ondersteunen van beeld standaarden, dan kunnen softwarebedrijven mooie kastjes maken met een goed besturingssysteem erop 😁

  14. Die airtags begrijp ik echt niet. Is de mens te dom geworden om gewoon zijn spulletjes op een vaste plaats te leggen en daar dus blijkbaar zo’n belachelijk hoog bedrag voor te willen betalen?🤯🐣

  15. Het consequent doorvoeren van de M1 chip. Ik heb een Macbook Air M1 en een Mac Mini M1. De M1 vind ik een verademing.

  16. Ik lach een beetje om de airtag….
    Die dingen zijn al echt tig jaar op de markt in andere vormen als nfc of bluetooth chipjes.
    Ook de prijs… tja…..
    Voor mij is echt innovatief de upgrade van de Ipad Pro.
    Als Apple een goed pad gekozen heeft, dan kan de combo van hardware en de M1 chip nog een hele mooie toekomst hebben.
    Een Ipad bijvoorbeeld met een volledige touch IpadOS/OSX hybrid, die echt volledig als laptop te gebruiken is met ook x86 emulator en alles. Ik bedoel dat ding heeft zelfs 16GB geheugen aan boord bij de 1tb en 2tb modellen, dat is f…… awesome!!!!
    Ondanks dat ik voor een laptop/desktop echt een Windows gebruiker ben (mijn roots liggen nog bij DOS 2.1) zou ik zo een Ipad pro in overweging nemen als full upgrade van mijn Ipad Air (die dus gewoon een mooie tablet is en absoluut geen laptop) mits ze de functionaliteit meer richting laptop trekken.

  17. Enige wat ik mis aan de nieuwe iPad Pro is het ontbreken van Dolby Vision, wat wel in de iPhone 12 Pro zit…

  18. Mijn keuze: het einde. Kijk de Apple producten zijn uitstekend maar die presentaties hè! Soms kijk ik wel maar dan heb ik uitvoorzorg licht gegeten.

    Zo puriteins, zo vol met liefde, zo politiek en publiekelijk verantwoord 🤢🤢

  19. AIRTAGS!!!

    En met een Hermésbandje van een dikke €300,- eromheen weet je tenminste altijd waar je,je airtaghouder hebt achtergelaten……

    COME ON!

    Wie gaat nu zo een bandje kopen?

    Airtag zelf zijn wel handig.

  20. @Mitch: er zijn juist geen pastelkleuren

  21. Dit wordt mijn eerste iMac denk de blauwe voor mij en voor wat ik er mee doe groot genoeg met touche id. En de air tack

  22. De nieuwe Apple TV.

  23. Ipad 12,9” m1 met dat geweldige scherm. Ben heel benieuwd in real life. Gebruik het voor werk en hobby, dus zeker welkom. Weet alleen nog niet of pencel gen 1 er op zal werken, maar ga uit van wel, tzt vervangen door gen 3.

    Airtags is leuk, maar voor mij overbodig. Nieuwe imacs zijn mooi, de blauwe is een plaatje. Maar daar koop ik hem niet voor natuurlijk.

    Ga upgraden van gen 1 12,9 ipad naar deze nieuwe. Wordt m.i. Een giga stap.

  24. @Mitch: Ik had ook wel graag een spacegray gezien.

    Overigens vond ik één van de highlights de toevoeging van de ethernet aansluiting op de voeding. Ik hoop dat ze dat ook voor de nieuwe Macbook Pro modellen gaan doen.

  25. Nergens naar.

  26. Voor mij de iPads Pro met m1 chip, en de nieuwe remote voor de Apple TV.

  27. De airtags ga ik bestellen.

    Dochter wilt de paarse iPhone 12

    Maar… normaal ben ik fan van alles van Apple en ons huis staat er vol mee.. maar ligt het aan mij of is de nieuwe Apple TV remote een achteruitgang naar lelijk.. nog niet te spreken over die nieuwe Macs met witte bezel..
    misschien leuk voor op een kinderkamer maar verder: verschrikkelijk.
    Hopelijk komt Apple de volgende keer weer met normaal design 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.