Reacties voor: iCulture peilt: dit verwachten de iCulture-lezers vanavond

iCulture organiseerde een reeks polls om te ontdekken wat onze lezers verwachten op 10 september, welke iPhone ze gaan kopen en wat ze verwachten van iOS 7. Een round-up.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Erg toffe cijfers. Hoewel de doelgroep van de polls specifiek is en het aantal deelnemers niet heel hoog, geven de cijfers over waarvandaan mensen overstappen aan dat de iPhone 5C een goede move is van Apple.
    Mensen met andere merken toestellen en oudere iPhones lijken veel eerder geneigd om dit toestel aan te schaffen, waar zij anders zouden hebben gewacht tot nieuwere iPhones goedkoper worden of zijn overgestapt naar een (goedkoper) ander merk.

  2. Zijn er echt mensen die apps níet updaten?
    Ik merk dat ik, eigenlijk alleen maar omdat ik toch in de store zit, altijd wel even kijk naar wat de updates zijn maar 99% van de keren zijn dat bugfixes en die overige 1% boeit me eigenlijk ook niet. Kom alsjeblieft door met auto-update. 🙂

  3. Ik denk dat de iPhone 5c alleen in 8gb versie uitkomt. Misschien nog 16gb, maar zeker niet meer. Apple wil dat de 5s gekocht wordt als je meer opslag wil.
    Read my words..

  4. Ik vond al die polls heel erg leuk! Moeten jullie vaker doen!

    Ik vraag me wel af of iedereen die “Nee, want ik wil eerst weten wat er nieuw is” heeft gekozen bij de vraag “Ga jij automatische app-updates inschakelen in iOS 7” wel weet dat je ook bij automatische updates gewoon kunt zien wat er nieuw is door af en toe de history te checken in de updates tab van de AppStore…. Ik denk dat de verdeling heel anders was geweest als de vraag / beschrijving duidelijker was geweest hierin.

  5. @mirjam: Ik hoop van niet, want anders ga ik noch een 5C, noch een 5S kopen. Ik wil graag een iPhone en genoeg geheugen. Maar niet voor te veel geld. Anders ga ik toch voor een 4 of 4S… (Ik heb een 3G)

  6. Leuk gedaan iPhoneclub! Mooi om te zien hoe de verhoudingen liggen. Kijk erg uit naar vanavond!:)

  7. @Jean-Paul Horn: Oh sorry, ik had het niet gecontroleerd. Maar als ik puur naar de vraag en antwoorden kijk dan is het me gewoon niet duidelijk. Ik neem aan dat er veel mensen stemmen zonder de tekst er omheen eerst gelezen te hebben.

    Maar misschien is dat antwoord een beetje gek, ik snap dat je het uitzet omdat je zelf de directie in handen wilt houden. Maar uitzetten omdat je wilt weten wat er nieuw is? Dat kan dus alsnog als je het aanlaat. Dus ik vraag me gewoon sterk af: weten al die mensen wel dat het alsnog kan?

  8. Mooi hoor!

  9. [quote]Tot onze verbazing gaan mensen toch niet liefst rechtstreeks naar de provider, ook al is er bij de Apple Store veel meer voorraad en een kortere wachttijd.[/quote]

    Als ik bovenstaande regels lees en de grafiek bekijk, hoort het woord je “niet” niet thuis in de eerste regel, maar had het “het” moeten zijn.

  10. @Mirjam
    Ik denk een Iphone 5 body met de specificaties van een Iphone 4 en opslag 16,32,64 Gig.

  11. aub een zwarte iphone 5c……..

  12. Ben erg benieuwd… toch denk ik dat apple wel met een kleine verassing komt betreft die 5s. Lijkt me zo sterk dat ze achter de full hd en quad core giganten blijven aanlopen.
    Ik hou van iphone maar eerlijk is eerlijk.. die full hd schermen van oa samsung zijn schitterend mooi.
    We zullen zien, veel plezier allemaal !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.