Poll: beste aankondiging WWDC 2021

Reacties voor: iCulture peilt: wat vond jij de beste aankondiging van WWDC 2021?

De keynote van WWDC 2021 is nu lang genoeg geleden dat je alles hebt kunnen laten bezinken. Misschien heb je zelfs al de beta's geïnstalleerd. Maar wat vond jij de beste aankondiging van deze WWDC? Laat het weten in onze poll!

Reacties: 11 reacties

  1. +++ Eindelijk Spatial Audio op AppleTV (Hopelijk pikt Netflix en Amazon dit snel op)

    +++ AirPods vinden met FindMy als ze in hun doosje zitten (Jammer genoeg kunnen slapende Macs dit niet, ze moeten verbonden zijn met internet, niet een toevallig passerende iPhone)

    ++ Nieuwe Safari en wachtwoorden beheer

    + Apple Accounts kunnen delegeren naar familie bij overlijden

    – Geen updates aan MacOS/iOS Contacten App (die is stokoud en gewoon slecht)

    – Geen updates aan MacOSMail app (de zoekmachine hierin is zo slecht, ik moet telkens terig naar Webmail om te zoeken)

    – Geen 14/16 inch MB Pro

  2. Ik vond heel veel dingen heel leuk. Geen extreem grote veranderingen maar wel een heleboel kleine dingetjes die het allemaal net wat beter en makkelijker maken. Heb voor universal control gekozen omdat ik dat toch een van mooiste dingen vond. Helaas werkt het in de eerste beta nog niet.

  3. Schermdelen op iOS en iPadOS zodat ik mijn ouders straks op afstand kan helpen

  4. Origineel geplaatst door Leon
    Schermdelen op iOS en iPadOS zodat ik mijn ouders straks op afstand kan helpen

    Hopelijk gaat dat HEEL eenvoudig, want het grootste probleem met remote support software, is de overkant hun deel van de remote support op te laten starten.

  5. De nóg minimalistischere Safari browserbalk met ingebouwde tab-groepen was denk ik voor mij de beste aankondiging. Er zitten een hoop quality-of-life verbeteringen in de WWDC updates, maar het meerendeel ga ik niet gebruiken.

  6. FaceTime naar andere platforms (mijn neefjes…), en de tab-groepen kijk ik naar uit!

  7. Ik was positief verrast wat betreft de aangekondigde verbeteringen. De ene wat relevanter voor mij dan de andere maar vind het allen waardevolle toevoegingen.

    Los van dat miste ik ook echt de aankondiging van de krachtige macbook pro’s, mede omdat ik de mijne zsm moet vervangen en niet meer voor een intel wil gaan en de M1 nu nog niet voldoende capaciteit heeft voor mijn werkzaamheden (volgens Apple)

  8. @Strebor: Bij mij werkt spatial audio al in Amazon Prime 👍🏻

  9. Ik ga de kerkdienst nog even terugkijken. Had het gemist maandag.

  10. Heel erg enthousiast over deze updates. Notificaties. Livetekst, niet storen, quick path, privacy mail, iCloud+, widgets enz. Ik kan niet wachten 🥰
    Dit gaat het dagelijks gebruik zoveel beter maken voor mij

  11. Universal Control, mijn eerste gedachte: wauw, the future is here!!!

    Ik vind iPadOS en IOS15 beide geweldig! Twijfel nu nog meer of ik mijn Macbook Air 2018 wil upgraden, of eventueel die weg doe en met mijn iPad Pro 11 inch 2018 doorga… eventueel upgraden…

    Maar wat ik wel echt jammer vind, is dat Fitness+ of Homepod niet officieel naar Nederland komen voorlopig. Had gehoopt dat die twee nog wel uitgebreid zouden worden naar meerdere landen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.