Reacties voor: iCulture peilt: wat wil jij zien van Apple in 2017?

Waar hoop jij op dat Apple gaat uitbrengen in 2017? Kijk jij het meest uit naar de nieuwe iPhone 8 of hoop je meer op een Apple TV 5 of een compleet nieuw product? Laat je mening blijken in deze nieuwe iCulture peilt.
Lees het complete artikel โ†’ iCulture peilt: wat wil jij zien van Apple in 2017?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 48 reacties

  1. Alle dingen die in Nederland achterblijven t.o.v. Amerika in iOS.
    – News App
    – Apple Pay
    – Voorspellend keyboard

  2. Aan de stemmen te zien is de grote meerderheid geรฏnteresseerd in de iPhone. Wat mii vooral interesseert is een nieuwe iMac (space grey ๐Ÿ˜) met nieuwe keyboard met touchbar.

  3. Een full spec iPhone 8 (of Edition of hoe het ook mag heten), maar dan met een 4 inch scherm!!!!! Geen goedkope variant, geen plastic, maar the works alleen niet in koelkast formaat!

  4. Het verbaast mij dat de iPhone meeste stemmen winnen. Die komt er toch sowieso, dat hoef je niet te wensen. Ik wil wel dat 7s ook in 4″ formaat komt.
    Maar Macs? Kom op, Apple, we wachten erop. Dit duurt te lang. Vooral MacPro met meer uitbreidingsmogelijkheden en iMac.
    Apple TV 5 met meer open source (zoals ondersteuning voor games) en 4k.
    Maar Apple’s eigen nieuwe 5k display zou mijn bureaublad anders ook niet misstaan.

  5. – iPhone 8
    – Apple Watch 3
    – iPad mini 5 (hopelijk!)

  6. Hoop op meer gave ontwikkelingen op iOS gebied en dan met name HealthKit en HomeKit en een zeer sterk verbeterde Siri. Dat als ik zeg dat ik naar de Rode Ring wil navigeren dat ie snapt dat het om een straat gaat en niet met achterlijke voorstellen van juweliers komt. Dat Siri je begrijpt zonder dat je gekke zinsconstructie moet maken. Slimmere AI en UI door bijvoorbeeld Augmented Reality. De ware doorbraken zijn niet meer hardware gebaseerd maar hoe slim alles met elkaar kan samenwerken. De hardware is krachtig genoeg om veel gavere dingen te doen dan we nu zien.

  7. IPad Mini. 5
    Apple TV 5 met 4K ondersteuning

  8. Apple pay…..#duurtlang

  9. Het enige wat ik รฉcht zou willen is een apple pencil die ook op m’n iPhone en iPad air gebruikt kan worden.
    Ik bewerk vaak foto’s op de iPad en ik zou dit heel goed kunnen gebruiken.

  10. Gestemd voor de siri speaker. Maar dan moet siri minstens zo usefull als Amazon ech worden (de skills dus)

  11. Apple Pay in Nederland

  12. Ik gebruik geen Siri en geen iOT en ben tevreden met de huidige software. Eerlijk gezegd zitten er functies bij die ik niet gebruik en daarom zou ik een iphone en ipad willen met keuzemogelijkheid tussen meer of minder software en met navenante prijzen. Ook zou ik meer innovatie in de hardware willen zien: een iphone die je kunt openmaken en waarvan je zelf de batterij kunt verwisselen bv.

  13. Ik mis een nieuwe iphone se

  14. Apple tv 4K alstublieft

  15. – Een up-to-date iPad Mini die niet onder doet voor de andere iPads
    – Nieuwe Apple Watch (te combineren met oude bandjes)
    – Apple Pay

  16. Nederlands toetsenbord met ‘predictive text’. Van Apple dus, niet van Swiftkey, Swype o.i.d.

  17. Een nieuwe iPad Pro 12.9 met vernieuwde Apple Pencil.
    Verbeterd filesysteem bij IOS
    Nieuwe Mac Mini

  18. Origineel geplaatst door Joey
    Ik mis een nieuwe iphone se

    En je bent de enige niet ๐Ÿ˜ƒ
    Zelfde wens hier dus, full-spec & technisch up-to-date met de (onhandig) grotere modellen…

  19. Eigenlijk snap ik die zinloze polls niet, mekaar gek lopen maken met wensen die er toch nooit komen.

  20. Het wordt tijd dat het ‘Apple iphone upgrade program’ naar nederland komt. Gewoon een maandelijks bedrag en elk jaar de nieuwste iphone in handen!

    Het is in een aantal landen in europe sinds 2016 geintroduceerd, maar nu nederland nog

  21. Ik sluit me helemaal aan bij Anthony, met name Apple Pay!!

  22. Een nieuw 4inch model

  23. Een nieuw iPhone SE model

  24. Natuurlijk ben ik ook geinteresseerd in de nieuwe iphone en ipad mini….
    Maar voor nu graag eerst een FATSOENLIJKE macbook pro 15inch ipv de huidige laatste versie. Die valt mij namelijk bijzonder tegen.

    Prachtig scherm, mooi design… maar traaaaaaaaaag in alle opzichten. En dat in vergelijking met een 13 inch i7 pro uit 2012 (met de helft aan RAM en dualcore)

    En dan dat vreselijke toetsenbord. Klinkt goedkoop en ik heb er mega veel typo’s op.
    Heb een hoge pet op van Apple maar met deze mac hebben ze wat mij betreft de plank misgeslagen.

  25. Een Apple watch die meer lijkt op de Garmin Fenix 5x of Samsung en liefst ook met nog meer sensoren.

  26. Nieuwe AirPorts!

  27. Ik ben een erg grote fan van Apple en ik houd heel erg van nieuwe spullen die ze uitbrengen elk jaar, maar dit keer zou ik eigenlijk stiekem het liefst zien dat ze hun kwaliteit weer wat omhoog gaan bijstellen, naar wat het vroeger was.

    Voor mijn gevoel stapelen de bugs zich steeds meer op. Het toppunt is wel de Apple TV. Mijne (ATV4) voelt soms bijna onbruikbaar door de hoeveelheid bugs waar ik last van heb elke dag. Ook al die langzame animaties hangen me echt de keel uit, de interface werkt op die manier zรณ traag.

    Ja ik weet niet, ze moeten natuurlijk wel nieuwe hardware uitbrengen, maar ze moeten echt even een schop onder de reet krijgen wat betreft software. Die laten ze de laatste jaren steeds meer verslechteren.

  28. 5G Chip en meer opslag 265GB ๐Ÿ˜‡

  29. Er zijn hier mensen die posten wrm een iPhone want die komt er toch? Welnu, mijn macbook werkt nog en ik heb geen 2000โ‚ฌ voor een nieuwe, kan ik niet opbrengen. Een iPhone gebruik ik ontzettend veel, verslaafd aan ;). Kan je overal meenemen enz…
    Maar wrm een iPhone? Omdat ik eindelijk eens een iPhone wil met een topscherm, liefst indien mogelijk met kleinere bezels ook.
    Daar zit ik al 2 jaar op te wachten.

  30. Hahaha…ik blijf het roepen tot ie er (ooit….๐Ÿ˜‘) komt…:
    De Apple Smart Televisie in een coproductie met Sony, draaiend op tvOS

  31. Apple Pay

  32. ‘Anders’ ben na 10 jaar uitgekeken op de Apple producten. Ik heb tegenwoordig ook niet veel meer nodig dan een Chromebook die mijn MacBook en iPad heeft vervangen.

  33. Waar naar z’n geld: als ik rond de โ‚ฌ2000 moet uitgeven aan een Macbook Pro, dan verwacht ik ook de meest recente hardware daarin aan te treffen, dus bijvoorbeeld geen CPU van een generatie of meer geleden. En een iPhone of iPad hoeft echt niet zoveel te kosten.

  34. Ik kies voor de iPhone 8 met oled scherm. Daar wacht ik al 2 jaar lang.

  35. Dual sim

  36. De Apple ‘smart televisie’ en een eigen monitor.

  37. Apple Pay

  38. Heb na de 5s geen nieuwe iPhone meer gekocht vanwege lompe formaat. Was altijd Apple addict maar snap helemaal niets van de vreemde trend dat koelkast ineens de norm was sinds de 6. Weg met de koelkasten. Veel vrienden zijn bij de SE weer normaal gaan doen, maar ik wil een topmodel iPhone in formaat van de 5. Normal Size. Do iT.
    Verder zit ik met smart te wachten op Apple Pay NL en volledig Quicktype keyboard NL in iOS en macOS. Apple Voor NL.

  39. Apple Pay NL

  40. Voor mij de iPhone 8, want mijn iPhone is nu ECHT aan vervanging toe ๐Ÿ˜Œ. Zal wel een aardige vooruitgang worden denk ik…

  41. Origineel geplaatst door Paul
    Voor mij de iPhone 8, want mijn iPhone is nu ECHT aan vervanging toe ๐Ÿ˜Œ. Zal wel een aardige vooruitgang worden denk ikโ€ฆ

    Ik kom van de iPhone 4 btw…

  42. iphone 8 waterdichter + draadloos opladen + normaal formaat..
    anders android (en ik had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen)

  43. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Ik ben een erg grote fan van Apple en ik houd heel erg van nieuwe spullen die ze uitbrengen elk jaar, maar dit keer zou ik eigenlijk stiekem het liefst zien dat ze hun kwaliteit weer wat omhoog gaan bijstellen, naar wat het vroeger was.
    Voor mijn gevoel stapelen de bugs zich steeds meer op. Het toppunt is wel de Apple TV. Mijne (ATV4) voelt soms bijna onbruikbaar door de hoeveelheid bugs waar ik last van heb elke dag. Ook al die langzame animaties hangen me echt de keel uit, de interface werkt op die manier zรณ traag.
    Ja ik weet niet, ze moeten natuurlijk wel nieuwe hardware uitbrengen, maar ze moeten echt even een schop onder de reet krijgen wat betreft software. Die laten ze de laatste jaren steeds meer verslechteren.

    Ben het helaas(*) hartgrondig met je eens. Zelf weliswaar vooral mbt iOS bugs, maar ook ik zou graag wat (vaak best misbare) HW-vernieuwing inruilen voor meer (broodnodige) SW-stabiliteit ๐Ÿ˜•

    Mijn iPhone is sinds iOS 10.2 in de auto (zo goed als) onbruikbaar omdat de bluetooth stabiliteit hรฉรฉl ver te zoeken is, en heb daar sinds iOS10 al meer mensen over zien klagen (oa) hier ๐Ÿ˜ข
    Daarbij vergeleken zijn de recente iPad bugs weliswaar klein, maar daarom nog niet minder knullig.
    .
    .
    (*) uiteraard niet persoonlijk bedoeld ๐Ÿ˜‰

  44. Ik hoop vooral op een nieuwe iPhone die wel betaalbaar blijft. Meer dan โ‚ฌ1000 voor een smartphone is best prijzig, niet?

  45. Een tablet met Mac OS en USB porten zeg maar zoiets als een Microsoft Surface. Al hoop ik het stiekem ook weer niet want ik heb net voor mijn een Microsoft Surface besteld aangezien Apple hier geen goed alternatief voor heeft.

  46. Voor mij een nieuwe iphone se

  47. Een 15″ macbook pro die ook echt geschikt is voor de pro gebruiker: poorten, verwisselbare ssd (of tweede ssd bay) en een goed keyboard. De dikte of gewicht boeien me nauwelijks.

  48. De prijzen halveren !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.