Reacties voor: Helft van de iCulture-lezers wil draadloze AirPods bij iPhone 7

Uit de iCulture peilt van vorige week blijkt dat de helft van de iCulture-lezers het liefst een set draadloze AirPods bij de iPhone 7 geleverd krijgt. EarPods met Lightning-aansluiting is een goede tweede met bijna een kwart van de stemmen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Ik denk dat Apple deze wel gaan aankondigen maar, ik denk dat je normale EarPods krijgt met dus een lightning aansluiting en dat je dus de Bluetooth AirPorts los moet kopen…

  2. Ik vrees alleen dat ze zich in Cupertino weinig zullen aantrekken van wat 650 Hollanders vinden…
    Dus leuk om te weten dit, maar meer ook niet.

  3. Ben ik de enige die zich enigszins druk maakt om nóg meer straling…direct langs het lichaam?

  4. Origineel geplaatst door Oscar Schade
    Ben ik de enige die zich enigszins druk maakt om nóg meer straling…direct langs het lichaam?

    Ja.

  5. Origineel geplaatst door Oscar Schade
    Ben ik de enige die zich enigszins druk maakt om nóg meer straling…direct langs het lichaam?

    Ja…

  6. Droom maar verder mensen. Als Apple deze Airpods standaard meelevert met de iPhone, dan eet ik mijn hoed op. Deze gaan apart verkocht worden voor minstens €90. De “verouderde” Earpods kosten al €30 terwijl de productiekosten waarschijnlijk niet meer dan €5 bedragen.

  7. Laat die dingen maar lekker achterwege. Ze zaten toch al voor geen meter bij mij dus liggen nog nieuw in de verpakking.

    Als ik een oordopjes wil ga ik wel voor een merk als Sennheiser ofzo

  8. Origineel geplaatst door Oscar Schade
    Ben ik de enige die zich enigszins druk maakt om nóg meer straling…direct langs het lichaam?

    Een iPhone in je binnenzak, watch om je pols, 4G overal buiten en binnenshuis Wifi. Wat voor schade gaan die earpods nog verder maken?

  9. Alleen geïnteresseerd als ze stevig blijven zitten met hardlopen. Dan ideaal in combinatie mer de watch.

  10. Ik vind de normale oordoppen hun geld al niet waard, Apple mag de kwaliteit van deze doppen wel flink verbeteren. Maar dat zal wel teveel gevraagd zijn ben ik bang.

  11. @MultiMrShepherd: Deze blijven prima zitten en een accu duur van 7 a 8 uur.

  12. Origineel geplaatst door Begbie
    Ik vind de normale oordoppen hun geld al niet waard, Apple mag de kwaliteit van deze doppen wel flink verbeteren. Maar dat zal wel teveel gevraagd zijn ben ik bang.

    Het zijn nog wel een van de weinige stijlvolle dopjes die goed blijven zitten en NIET in-ear zijn.. Uit GFK-cijfers blijkt ook dat ze volop worden verkocht. Ik wil geen in-ear, maar tegenwoordig heb je weinig keus.

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. Hoe prettig draadloze earbuds ook zijn.. een batterij van paar uur heb je natuurlijk niks aan. Ik ga ze niet iedere dag opladen en halverwege de dag zonder zitten is natuurlijk ook geen optie. Dus doe mij daarom maar permanent een kabel.

  15. Komt iPhone 7 en i-hone 7 plus en ja zonder koptelefoon aansluiting. Stond vandaag op Apple site in Amerika, helaas nu weg gehaald

  16. “Driekwart van iCulture lezers wil gratis MacBook Pro bij iPhone 7”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.