Reacties voor: iCulture onderzoekt: Hoe gaan we met onze oude telefoons om?

En wat kan Apple doen?
Als je overstapt naar een nieuwe iPhone, zul je ook iets met je oude toestel moeten doen. Doorverkopen, weggeven? Of toch liever inleveren voor recycling? iCulture heeft onderzocht hoe Nederlanders met hun oude toestel omgaan en welke maatregelen genomen kunnen worden om dat te verbeteren, zowel door Apple als door andere partijen.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik wil best mijn apparatuur bij Apple inleveren, maar dan moeten ze met marktconforme prijzen komen.
    In tegenstelling tot wat Cook een succes noemt (en wat niet?) geef ik mijn toestel dan liever weg aan een verre neef of nicht

  2. Ik gebruik mijn oude toestellen als iPod of remote voor thuis.

  3. Op moment dat ik een oudere iPhone wil doorverkopen (of geven aan familielid) wordt de iOS niet meer geüpdatet en dus levert het bijna niks meer op en die familieleden hebben er geen interesse meer in. Zo lang doe ik er over. Dus “kopen om behoud van zo hoog mogelijk marktwaarde” is voor mii geen reden meer om voor iPhone te kiezen.

  4. Ik ben altijd heel zuinig met mijn toestellen, vaak zijn ze nog een zeer goede staat. Meestal laat ik bij telefoons tegen de 2 jaar de accu vervangen en verkoop ze daarna door. iPad gaan altijd door naar mijn ouders. Die hebben er nog lang plezier van!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.