Reacties voor: Steun iCulture en stem op ons bij Website van het Jaar 2019! 💪🏆

iCulture is dit jaar weer genomineerd als Website van het Jaar! Kunnen we ook dit jaar op jouw stem rekenen?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 47 reacties

  1. Gestemd! Vijf sterren uiteraard 😄

  2. Hier ook 5sterren uiteraard 💪🏾

  3. Gestemd uiteraard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  4. Of course, ook mijn stem uitgebracht!

  5. ✨✨✨✨✨

  6. Done!

  7. Gedaan!
    Maximale score natuurlijk! 😉

  8. Eerst maar eens die beloofde dark mode. Hoelang mag dat nog gaan duren?

  9. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Origineel geplaatst door iPineapple
    Eerst maar eens die beloofde dark mode. Hoelang mag dat nog gaan duren?

    Geduld is een schone zaak.

  10. Done 5 sterren

  11. 5 sterren

  12. Gedaan, uiteraard 5 stemmen. Jullie verdienen wederom deze prijs 😎👌🏻

  13. Gestemd 👍👌👌

  14. 5 sterren uiteraard! Wat zou ik zonder een dag iCulture nieuws moeten..

  15. Gestemd! 5 sterren uitraad!!👍🏻💪🏻👍🏻

  16. Done🥇

  17. 2e e-mail ook maar ff gebruikt. 10 sterren 🙂

  18. Origineel geplaatst door iPineapple
    Eerst maar eens die beloofde dark mode. Hoelang mag dat nog gaan duren?

    Ben je een iCulture supporter die elk half jaar €3,50 betaalt, dan mag je eisen hebben. 💪

    Ben je een gratis gebruiker van iCulture, dan wacht je geduldig af totdat het budget het toelaat om veranderingen door te voeren aan de site. 💪

    Kiezen wat van toepassing is 👍😉

  19. top 👍🏼

  20. Ik kijk eigenlijk nooit op de website.. App van het jaar zou zeker passen…

  21. Origineel geplaatst door iPineapple
    Eerst maar eens die beloofde dark mode. Hoelang mag dat nog gaan duren?

    Die komt er aan in de volgende update, hebben ze toch gezegd.

  22. Gestemd, alles max. sterren.

  23. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✅

  24. Inderdaad eerst die Dark mode. Geduld is geen schone zaak als er beloftes worden gedaan die niet na worden gekomen. En enige reactie die wordt gegeven “nog heel even!”. En volgens mij wordt er betaald d.m.v. de advertenties. Dus daar ligt het niet aan.

    Prima site! Maar zeker niet beter dan anderen. Als je prijzen moet weggeven om een hoge score te krijgen dan heb je er blijkbaar niet veel vertrouwen in. Dit noem ik eerder de jury omkopen.

    Maar goed! Alles voor de winst. Zou beter zijn als je wint omdat het je gewoon gegund is. Als je doet wat je zegt dan komt die waardering vanzelf wel.

    Ga gewoon door met een prima site maken. En niet met die punten-bedel-onzin.

  25. Ik heb zojuist ook weer gestemd! Heb het een beetje objectief/kritische gehouden door bij ontwerp en navigatie 4 sterren te geven en bij inhoud heb ik 5 sterren gegeven.

    Ik gebruik voornamelijk de app en soms kan het gebruik, hiervan wél beter maar over het algemeen ben ik erg tevreden! Het cijfer om iCulture aan bekenden aan te bevelen is een mooie 8 geworden! Hoop echt dat jullie weer winnen, het is jullie gegund!🥳🎊🎉

  26. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ geplaatst zo verder doen iculture

  27. @Jean-Paul Horn: Ok, dankjewel voor deze toelichting Jean-Paul. Dat wist ik niet en daarmee neem ik een groot deel terug van mijn relaas. Echter vind ik wel dat afspraken nakomen en verbetering van jullie communicatie punten van aandacht zijn.

  28. Bedoel het niet verkeerd hoor. Zou de iCulture app gewoon heel graag met een donker tintje willen gebruiken. Wat ik dan denk; Dat is toch zo gepiept? Je veranderd ff een kleurtje, assigned dat aan een knopje in de instellingen zodat je het ook weer uit kan zetten en klaar. Maar zoals de meeste dingen in het leven zal dat ook wel makkelijker gezegd zijn dan gedaan. Vind het wel raar dat er dan gezegd word “binnenkort”. Zou dan liever een “nieuwsbericht” zien met “excuses maar de ontwikkeling duurt langer dan verwacht” dan tasten wij ook wat minder in het donker, pun intended.

    Maar ik heb toch vijf sterren gegeven. Omdat alles wat er is gewoon goed is. Goeie kwaliteit artikelen. Jullie zijn accuraat en jullie zijn effectiever dan een huis aan huis verkoper met die aanbiedingen die jullie presenteren 😂
    En omdat het Website van het jaar is en niet App van het jaar natuurlijk. Ga zo door!

  29. Dank mode, dan pas 5 sterren

  30. Ik vind iCulture wel 1 vd beste met betrekking tot Apple , lees 2 concurrenten 1 is ook wel goed de andere komt altijd heel laat met nieuws net of lezen ze t zelf bij de concurrentie

  31. Gestemd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  32. Heb al een tijdje geleden gestemd. Ik vind ook zeker dat jullie die sterren verdienen. Echter vind ik het wel storend steeds een nieuw bericht te zien om te stemmen.

  33. @Jasper: Niet iedereen leest op hetzelfde moment bepaalde items. Voor deze korte periode geen enkel probleem voor de meesten denk ik.

  34. @Jasper: Steeds? 😉 Dit is pas de tweede herpublicatie en doen we omdat de stembussen bijna gesloten zijn. Hoe moeten we anders de oproep nog eens onder de aandacht brengen?

  35. Dikke 5 sterren!! Ga zo door!👊🏻

  36. Tsjonge, er zijn gebruikers die vallen over een toegezegde beeldaanpassing, die zij veel belangrijker vinden voor een score dan de dagelijkse bijeengebrachte nieuwtjes, niet aflatende tips, trucs en uitleg, kritische behandeling van nieuwe apps en systeeminfo, serieuze reviews van nieuwe Apple producten, zelfs direct contact met volgers over van alles, … en … ben ik nog wat vergeten?
    Ja: de eigenlijk altijd vriendelijke en vrolijke insteek, ook bij die een of twee misschien ietwat overdreven zeurderige reacties.

    Kan ik ergens misschien mijn zesde ster kwijt?

  37. 4 sterren! Toffe website. Wel wordt ik soms een beetje moedeloos van al die “voorspellingen” het hele jaar door wat een Japanner, Amerikaan ect allemaal wel niet denken hoe een idevice er volgend jaar uit gaat zien ect. De artikelen slaan veel op hetzelfde en voelt aan als herhaling.

    Verder toffe en informatieve website me toegankelijke medewerkers.

  38. Gedaan

  39. Done. En dik verdiend!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.