Reacties voor: iCulture Mixtape #2: luister mee met de iCulture-redactie!

Luister naar de iCulture Mixtape #2, onze tweede Apple Music-afspeellijst met ditmaal meer dan dertig leuke muzieknummers.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Deze link doet het goed, meteen aangezet. Ik ben benieuwd..

  2. Leuke lijst!
    Het is elk moment weer een verrassing welke opgeslagen afspeellijsten nog volledig zijn of helemaal leeg zijn. Ik ben blij dat we de eerste drie maanden niet hoeven te betalen, want anders had ik inmiddels al mijn geld terug gevraagd aan Apple. Het lijkt wel of ik een bèta versie aan het testen ben.

  3. Een mixtape wil zeggen dat de muziek aan elkaar gemixed is en dat het geen losse nummers in een lijst zijn. Maar het idee is leuk verder 👍🏻

  4. Als je van Nederlandse pop uit de jaren 80 houdt. Luister naar Nederlandse pop van Maurice op @AppleMusic.

  5. Als ik de mixtape wil starten zie je dat het nummer lijkt te beginnen en vervolgens komt het scherm tevoorschijn om Apple Music 3 maanden gratis uit te proberen.
    Moet ik dat echt eerst activeren om de mixtape te kunnen beluisteren?

  6. Origineel geplaatst door Sander
    Als ik de mixtape wil starten zie je dat het nummer lijkt te beginnen en vervolgens komt het scherm tevoorschijn om Apple Music 3 maanden gratis uit te proberen.
    Moet ik dat echt eerst activeren om de mixtape te kunnen beluisteren?

    Ja je kunt daarna gelijk bij de instellingen de verlenging uitzetten, je hoeft dan niet te betalen meer na 3 maanden.

  7. Als je een proefabonnement neemt en stopt na drie maanden, weet iemand hoe iMatch dan werkt. Is het weer los te weken?
    Dat is voor mij nu een vraag en dus de belemmering voor Apple Music te gaan gebruiken. Ik heb veel muziek aangeschaft afgelopen jaren en veel CD’s overgezet. Wie kan mij dit verhelderen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.