Reacties voor: iCulture-lezers hopen in 2014 op iWatch, grotere iPhone en Apple-televisie

Lezers van iCulture hopen het meest op de iWatch, een grotere iPhone en de langverwachte Apple-televisie, blijkt uit een peiling van begin januari.
Michel Lusthof -

Reacties: 40 reacties

  1. Ik vind de conclusie dat wij een ‘grotere iPhone’ zouden willen, enigszins krom. Er werd in de poll namelijk geen optie voor een iPhone 6 met een 4″ scherm aangegeven.

  2. Ik hoop dat Apple de installatie van elke vorige versie van iOS toestaat. Ik word er zo gek van dat hoewel de iPhone van jou is, Apple nog steeds bepaalt wat je ermee kan doen.

  3. Ik hoop echt op een iWatch, die dan ook echt alle records verbreekt!

    En natuurlijk op het zwarte toetsenbord in iOS 7.1. Maar dat zal wel niet doorgaan denk.

  4. @Bas: Als er al een iPhone komt met een groter scherm, hoop ik dat dat optioneel is.

  5. Als je een grotere iPhone wil, neem dan een iPad mini! Kan je ook mee bellen via FaceTime audio, Skype, etc. en trouwens wie belt er tegenwoordig nog op de ouderwetse manier? 😉

  6. Hoop echt op een groter iPhone. Wacht al sinds de iPhone 4 erop.

    De 4s, 5, 5c en de 5s heb ik daardoor allemaal overgeslagen.

    Grote teleurstelling voor mij.

  7. Ik wil helemaal geen grotere iPhone, de afmeting van de 5/5s is perfect.

  8. Wat ik graag zou zien van dat grotere scherm is dat de grootte van de iPhone 5 en 5S behouden wordt maar dat de randen langs de zijkant worden weggewerkt door het scherm en het scherm dus wat breder en wat hoger wordt maar ik hoop niet op een Galaxy S4 telefoon 🙂

  9. Plz….,
    Geen grotere iPhone, als ik naar mijn vrienden/familie kring kijk hebben grotendeels z’n draagbare tv. iPhone 5 formaat is goed pas nog in een broekzak. Iemand al een geprobeerd de SS4 in je broekzak te houden terwijl je zit.

  10. ik wil een iphone 6 met gewoon 2GB+ ram geheugen, voorkant flitser , 3000 MAH accu, achterkant zoals de ipad mini. en dan ben ik blij. groter hoefd ie niet te worden.

  11. Nee liever geen grotere iPhone. Ben erg tevreden met het formaat van 4/4S. Nu alleen nog formaat 4/4S met de techniek van de 5/5S (iPhone 5S mini?)

  12. Ik wil een driehoekige iPhone met een gebogen scherm en ingebouwde projector. Maar groter? Nee, dat hoeft écht niet;).
    Voor dat soort brol hebben we Samsung.

  13. Alsjeblieft, geen grotere iPhone. Maak dan idd de randen kleiner bijvoorbeeld. En wat bij mij al helemaal voorrang heeft is de BATTERIJ, maak de batterij zo groot mogelijk, en verbeter bijvoorbeeld RAM en de camera. Wees nou slim en ga samsung niet achterna met die grote big mamma schermen.

  14. Toen ooit de gsm uitkwam was die groot. En het commentaar was dat hij kleiner moest. Sinds een paar jaar is die op zijn kleinst geweest en nu moet hij weer groter. Wat willen jullie eigenlijk ??

  15. Ik wil dat de iphone 6 een groter scherm krijgt, een 6 inch display zou ik zien zitten. En een betere batterij. Dat zou wel moeten lukken aangezien het een grotere iphone wordt.. ook het moederbord moet hiervoor niet vergroten, alles zou perfect passen

  16. @Frebo: Zonder mobiel internet moet hij kleiner, met mobiel internet en alle belangrijke functies en toepassingen die een telefoon juist “smart” maakt, moet hij juist groter.
    Waarom zou je een groter scherm moeten hebben voor bellen en sms’en?

    En voor mensen die constant zeiken over een beter batterij; neem een oude Nokia, die gaat een week mee per oplading.
    Eerst was het scherm van 3,5 inch ideaal en moest het absoluut niet groter. Nu geldt dat ineens voor de 4 inch van de 5.

    Wat willen jullie nu vraag ik mij af?

  17. Als ik nou kon bellen met een iPad mini (dmv simkaart) , had ik mijn iphone niet meer gebruikt.

  18. Een groter scherm is wel iets waar ik naar uit kijken, maar de body van mijn iPhone5 is prima. Zwarten randen kunnen smaller gemaakt worden, zo kom je toch nog overal goed bij 🙂
    Toch best wel weer zin in, De KeyNote

  19. ALSJEBLIEFT geen grotere iPhone! Daar heb je de iPad of iPad mini voor. Die enorme dingen van andere merken liggen werkelijk als een baksteen in je hand. Bigger ain’t better! sowieso met zo’n ding aan je oor… kansloos…

  20. @Artax: Doe mij maar een “HTC One look like” iPhone.
    Heerlijk met iOS 7 erop 😀

  21. Ik denk dat de nieuwe iPhone als grootste troef een sterk verbeterde batterij gaat hebben. Een groter scherm lijkt me erg sterk, dat hebben ze namelijk net gedaan.
    Daarbij kunnen ze tegenwoordig toch niks meer geheim houden, behalve bepaalde specificaties zoals een langere batterijtijd.
    Voor de rest gaat ie sneller zijn, platter en smoother uitzien. Verwacht geen wonderen, want die ga je niet krijgen.
    Mark my words.

  22. Die grotere Iphone gaat er komen dat staat al wel vast.

    Ze lopen nu te veel klanten mis door dit kleine schermpje.
    En van mij mag het ook al eens. Apple loopt hierop ver achter op de concurrentie en ik juich een grotere Iphone met al mijn hard toe.

    Mensen met hun klachten over hun broekzak blijven dan maar mat hun 4 en 5 werken. Of Apple moet meerdere formaten gaan maken.

    Er bekruipt me alleen het akelige gevoel dat ze de C versie groter gaan maken en de S klein houden. Hopelijk niet.

  23. @UtregCity: Wat dacht je van watsapp?

  24. Liever geen grotere iPhone. Ben zeer tevreden met het formaat van de 4/4s. Nu alleen nog een iPhone met het formaat van de 4/4s en de techniek van de 5s (iPhone 5s mini?)

  25. Nee geen groote iPhone!! Want als ik omheen kijk naar die ander mensen met die groote tv’s deze iPhone 5s pas lekker in me broek zak die van hun niet telefoon moet telefoon blijfen geen tv of tab!!!!!!!!!!!!!

  26. Betwijfel of er een grotere iPhone komt. Er is al vaak genoeg een verklaring gegeven over het hoe en waarom van de huidige apparaatgroott. Alleen wanneer men er in slaagt om de randen weg te werken mag je een groter scherm verwachten.

  27. Ik wil gewoon dat de volgende iPad mini mijn iPhone helemaal overbodig maakt. Alleen een bluetooth oortje moet genoeg zijn. Dus wel graag een gsm kaartje erin. En een eInk scherm erbij, of die ook als bluetooth device erbij, zodat ik ook op de camping op mijn iPad een boekje en mijn mail kan lezen. Wat moet ik dan nog met een iWatch? Maar is is natuurlijk niet goed voor de winst van Apple. De meesten van ons hebben hun computers ook al niet meer echt nodig.

  28. Origineel geplaatst door Freaky
    Die grotere Iphone gaat er komen dat staat al wel vast.Ze lopen nu te veel klanten mis door dit kleine schermpje.
    En van mij mag het ook al eens. Apple loopt hierop ver achter op de concurrentie en ik juich een grotere Iphone met al mijn hard toe.Mensen met hun klachten over hun broekzak blijven dan maar mat hun 4 en 5 werken. Of Apple moet meerdere formaten gaan maken.Er bekruipt me alleen het akelige gevoel dat ze de C versie groter gaan maken en de S klein houden. Hopelijk niet.

    Dus nét dé troef die Apple heeft tegenover developers (fragmentatie van toestellen zodat het heel erg moeilijk is om alles fatsoenlijk overal op alles te laten draaien) gaan ze laten schieten om een telefoon te maken die een paar inches kleiner is dan hun iPad mini.
    Never gonna happen.

  29. @Mondo: Ow, maar ik verwacht dat dat ook zal veranderen hoor.
    De iPad mini gaat de grootte aannemen van de huidige iPad’s, en de huidige iPad’s worden iets van 11-12 inch.

    Het Apple-kannibalisme zullen ze wel voorkomen.

    Mark my words.

  30. 4.7 inch lijkt me een mooi formaat. Een hoop vrienden van mij hebben nu een android telefoon en hebben aangegeven over te stappen naar iPhone als deze groter word. Ik verwacht echter dat als er een grotere iPhone komt dat die naast een 4 inch door het leven gaat. Ik verwacht niet dat het een vervanging is.

  31. @LightPhoenix: Een iPhone Pro en een iPhone Air? 🙂

  32. Origineel geplaatst door Sezgin
    @LightPhoenix:Een iPhone Pro en een iPhone Air?

    Klinkt goed 🙂

  33. @LightPhoenix: Ik vind alles prima, zolang de 4 inch maar verkrijgbaar blijft. Ik heb wat kleinere handen dan een gem. man. Bij een 4 inch kan ik nog gemakkelijk met 1 hand mijn iphone bedienen en berichten typen (ideaal al je in een drukke metro staat, 1 hand aan de paal, andere met iphone).Maar als het groter wordt dan 4 inch lukt dat niet meer.

  34. Origineel geplaatst door Sezgin
    Hoop echt op een groter iPhone. Wacht al sinds de iPhone 4 erop.De 4s, 5, 5c en de 5s heb ik daardoor allemaal overgeslagen.Grote teleurstelling voor mij.

    Neem dan een Samsung…Apple houdt van praktische produkten en een grotere telefoon is zeker NIET praktisch!

    Gaan ze toch overstag, dan is het voor mij zeker over met Apple

  35. Origineel geplaatst door RK
    Plz…., Geen grotere iPhone, als ik naar mijn vrienden/familie kring kijk hebben grotendeels z’n draagbare tv. iPhone 5 formaat is goed pas nog in een broekzak. Iemand al een geprobeerd de SS4 in je broekzak te houden terwijl je zit.

    Ja. En dat gaat ook makkelijk. Zelfs bij mij dochter van 10 jaar met normale maten….

  36. @Freaky: Ja tuurlijk. Bronnen? Je praat de grootst mogelijke onzin. Hou het scherm alsjeblieft op het huidige formaat. Ik kan met één hand alles doen. Laat het geen tablet formaat worden.

  37. @Maui: Draait dat ook op iOS dan?

  38. @indo: Denk dat Apple tijdens de productontwikkeling ook wel denkt aan klanten die in een drukke metro staan en daarom met één hand hun iPhone moeten gebruiken.

  39. Origineel geplaatst door SoepGroente: @Freaky: Ja tuurlijk. Bronnen? Je praat de grootst mogelijke onzin. Hou het scherm alsjeblieft op het huidige formaat. Ik kan met één hand alles doen. Laat het geen tablet formaat worden.

    bron zeg je???

    Ik zeg lees het artikel voor de gein eens 😉

    De markt wil groter dus zal het geschieden. Net als IOS7 de iwatch.

  40. En dual sim svp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.