Reacties voor: iCulture inspireert: iPhone- en iPad-cadeautips voor de feestdagen

Cadeautje nodig voor de feestdagen? iCulture helpt je op weg met leuke en verrassende accessoires voor iPhone en iPad, geschikt voor sint en kerst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Nog geen 8 minuten en ‘t dock is op, helaas!

  2. Koop je de dock toch ergens anders.

  3. @Robbert: We hebben de Belkin-dock inmiddels bij wat andere winkels gevonden, bijv. MediaMarkt en Bol.com. Linkjes toegevoegd aan artikel.

  4. De Fenice Clutch voor iPhone 5 is uitverkocht in de online shop van Dixons (drie keer raden wie de laatste heeft besteld).

    Is overigens niet voor mijzelf, ben niet zo van roze 😉

  5. Klopt het dat alleen de oranje fitbit flex korting heeft?

  6. Leuke tips! Wel is het handig om te vermelden dat bij die Bugatti Watch iPhone 5 cover het kijkgat niet op de juiste hoogte zit in iOS7. Ook denk ik niet dat de Jabra Solemate het haalt bij de geluidskwaliteit van de Jawbone Jambox (dat staat ook niet in het artikel, maar zo komt het over), zeker niet na een firmware update op de Jambox. Wellicht dat ik ernaast zit, ik heb alleen de Jawbone gehoord en die vind ik erg goed.

  7. Origineel geplaatst door Jan van den broek
    Leuke tips! Wel is het handig om te vermelden dat bij die Bugatti Watch iPhone 5 cover het kijkgat niet op de juiste hoogte zit in iOS7. Ook denk ik niet dat de Jabra Solemate het haalt bij de geluidskwaliteit van de Jawbone Jambox (dat staat ook niet in het artikel, maar zo komt het over), zeker niet na een firmware update op de Jambox. Wellicht dat ik ernaast zit, ik heb alleen de Jawbone gehoord en die vind ik erg goed.

    Nog los van het feit dat het geen reviewartikel is en dus nauwelijks een waardeoordeel wordt genoemd zit je er wat betreft de Bugatti Watch naast. Weliswaar zit de klok in iOS7 iets lager, maar dat is te verwaarlozen. De datum is misschien niet helemaal meer leesbaar, dat wel.

  8. Trouwens de OTTERBOX PURSUIT 30 DRYBOX BLACK is opeens de OTTERBOX PURSUIT 40 DRYBOX BLACK geworden. Klopt ook er is een 20 en een 40 drybox.

  9. Mijn vorige post mag dan gemodereerd zijn, maar de Bugatti Watch is toch echt uitverkocht bij Wehkamp..

  10. Ben zeker te laat maar de Sennheiser MX 680 Adidas oordopjes kost nu € 39,95 🙁

  11. De JBL-Speakerdock word verkocht MET wifi….
    Heb deze gekocht

    Zit dus helemaal GEEN wifi op.

    Al contact gehad daar, terugsturen zeggen ze.

    Lekker dan. 🙁

  12. JBL combo-aanbieding is al minstens een week niet meer geldig.. Alleen nog apart verkrijgbaar zonder iphoneclub-korting

  13. @iPhoneEd:

    @Jean-Paul Horn

    Na veel mailtjes en gebeld te hebben, nu toch de OnBeat AIR gekregen MET behoud van de koptelefoon…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.