Reacties voor: iCulture Forum: rammelende iPhone, NFC-sticker plakken en wazige foto’s

Het iCulture Forum bevat elke dag weer interessante vragen en problemen. Wij kozen er een paar uit. Deze keer: rammelende iPhones, NFC-stickers aan de binnenkant van de iPhone plakken en foto's met een witte waas.

Reacties: 12 reacties

  1. Plaats de sticker aan de binnenkant van je hoesje. Niet zichtbaar en de sticker blijft werken!

  2. (Red.) Verwijderd: irrelevant.

  3. Tof dat er op deze manier aandacht geschonken wordt aan “real-life problemen”! iCulture bevalt me nu al meer dan iPhoneclub en iPadclub samen. Onwijs benieuwd naar de veranderingen aan de website ook! Keep up the good work.

  4. Is dat rammelen niet de gyroscoop? Weet het niet zeker maar lijkt me wel logisch. Mijn iphone heeft ook last van een ‘tik’ als ik de onderkant van het scherm in klik. Ga er maar even mee langs bij T-Mobile (die ondanks de slechte denken een goede klantenservice hebben, iets dat voor mij bij KPN altijd lastig te bereiken was).

    Trouwens Gonny: kunnen we geen kleine preview krijgen van wat ons te wachten staat voor vernieuwingen aan de site? Of gaat dat nog komen en spreek ik voor m’n beurt?

  5. Ik dacht altijd dat het de trilmotor was.
    Want als ik er op tik voelt het een beetje hetzelfde als dat me toestel trilt???

    Update: als ik me vinger op me camera doe en dan tik hoor het trillen minder tot niet? (iPhone 4S)

  6. @Thomas:

    Nogmaals, het is geen schroef of iets anders… Het is namelijk de auto focus van de camera die trilt, mijn ouwe htc desire had t zelfde geluid, op de engelse forum ‘ lens rattle ‘ zie je tientallen mensen die t zelfde ” probleem hebben ” , t is niet echt een probleem, het is de nieuwe techniek, alle 4sjes bij ons in de shop die hebben dat trillend geluid.

    Hoop dat dit wT duidelijk is

    Edit; als je naar de camera app gaat en je drukt op de scherm zodat hij focust, hoor je ook ‘n geluid dat hij zich aanpast,

    Jullie moeten t niet zien als een ” defect “, sommige iphone’s hebben een defect camera, dat wil zeggen dat hij niet meer goed focust of dergelijke, dat is ‘n productie fout, maar dat geluid is echt van de focus lens jongens,

    Ik heb vandaag de nieuwe htc one x in me handen gekregen, and guess what, zelfde geluid.. Zodra ik met me vingers op de achterkant tik… Hoor je een trillend geluid , het is geen productie fout, zoals k net al zei.. Ik heb ‘t op 8 andere 4jes getikt, en jawel… De zelfde geluid.., wees niet ongerust of wat dan ook, we moeten ermee leven.

  7. Origineel geplaatst door hoi
    Is dat rammelen niet de gyroscoop? Weet het niet zeker maar lijkt me wel logisch. Mijn iphone heeft ook last van een ‘tik’ als ik de onderkant van het scherm in klik. Ga er maar even mee langs bij T-Mobile (die ondanks de slechte denken een goede klantenservice hebben, iets dat voor mij bij KPN altijd lastig te bereiken was).Trouwens Gonny: kunnen we geen kleine preview krijgen van wat ons te wachten staat voor vernieuwingen aan de site? Of gaat dat nog komen en spreek ik voor m’n beurt?

    Nee, dat is niet de gyroscoop, want de iPad 2 rammelt niet, terwijl deze ook een gyroscoop heeft.

    Erg slecht, en ik baal erg van zulke onvolkomenheden (net zoals het grid van mijn scherm op de iPhone, dat erg duidelijk zichtbaar is).
    Dut soort kleine mankementen zijn nu juist de reden waarom ik géén Android koop!

    Ik blijf erbij, de 3Gs was de beste iPhone tot nu toe!

  8. Dat van die flitser is heel waarschijnlijk dat ie te dicht bij de lens zit en achter glas zodat je strijklicht krijgt. Bij een compactcamera krijg je ook snel rode ogen doordat de flitser te dicht op het objectief zit. Zet je er een losse flitser op geen last meer.

  9. Origineel geplaatst door jeffrey
    Plaats de sticker aan de binnenkant van je hoesje. Niet zichtbaar en de sticker blijft werken!

    Als je dan toch een hoesje hebt dan maakt het niet waar die sticker plakt, het is net voor mensen zonder hoesje dat het een probleem is.
    Ik ben trouwens tegen hoesjes. Waarom je mooie telefoon inpakken? Ik doe ook geen hoes rond m’n TV.

    Origineel geplaatst door Frank
    Dat van die flitser is heel waarschijnlijk dat ie te dicht bij de lens zit en achter glas zodat je strijklicht krijgt. Bij een compactcamera krijg je ook snel rode ogen doordat de flitser te dicht op het objectief zit. Zet je er een losse flitser op geen last meer.

    Een losse flitser op een iPhone…. iemand nog goede ideeën?

  10. Origineel geplaatst door v8x
    Ik ben trouwens tegen hoesjes. Waarom je mooie telefoon inpakken? Ik doe ook geen hoes rond m’n TV.

    Ha, ha, misschien een gat in de markt om die hoezen te maken! Maar een tv zit nu eenmaal minder vaak in je broekzak. Ik snap wat je bedoeld, dus ik heb een hoesje waar ik hem uit moet halen, zie ik mijn mooie iPhone nog eens en niet alleen het hoesje. In in mijn broekzak/tas toch beschermd.

  11. @v8x:

    Waarom zou ik een hoesje moeten kopen of dragen?,

    het is toch JOU toestel, tenzij als ‘t nog wilt verkopen.. dan is ‘t ‘n ander verhaal,

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.