Reacties voor: iCulture Forum: kapotte volumeknop, routes importeren in Navigon, screenprotector van Blokker

Op het iCulture Forum komen regelmatig interessante vragen en problemen langs. Wekelijks lichten we een aantal ervaringen eruit: wat te doen bij een kapotte volumeknop, routes importeren in Navigon

Reacties: 22 reacties

  1. Erg handig artikel. Ik hou niet zo van het doorbladeren van alle topics in de forums en op deze manier krijg ik toch nog wat mee van wat zich daar allemaal afspeelt.

  2. Haha – Mijn iphone 3gs is zijn uit/aan knop verloren, net als de geluidsknoppen. Daar kan ik nog wel mee leven, maar nu trilt mijn mobiel iedere keer als ik mijn tril/geluid knopje überhaupt op z’n zachtst aanraak… Echt verschrikkelijk irritant in je zak! En dit ook als ik mijn geluid aan heb overigens.

  3. @sander: dat heb ik ook de hele tijd sinds ik iOS 5.1 heb! je raakt hem amper aan en hij begint all te trillen

  4. Hmmm..; gewoon dubbelklikken op de Home knop en 2 keer naar links schuiven.. daar heb je ook je volumeregeling..????

  5. Plusje voor dit concept 😉

  6. Door de lage prijs gooi de schermfolie gewoon weg zodra er krassen op zitten. Heb je de screenprotector van Blokker inmiddels geprobeerd, deel je ervaringen dan in onderstaand topic! … TUURLIJK GOOI JE GEWOON WEG!! Moeder aarde vindt alles goed!

  7. Wat bij mij werkte voor de thuisknop voor mn iphone was om met 70%(of hoger) de homeknop te “masseren”. De homeknop werkt sindsdien(4 maanden) weer perfect! Het probleem was blijkbaar dat de contactjes vuil waren.

  8. Zeer goed initiatief, erg handig voor mensen zoals ik die geen tijd hebben om het hele forum dagelijks door te lezen, maar toch de tips & tricks mee wil krijgen!

  9. @KazzZ: bij haar was het bolletje ook verdwenen. Lees het bericht maar.

  10. Super initiatief!
    Ik kom ook nooit op het forum.

  11. Ik kom ook nooit meer op het forum hé.
    Maar €2,- voor een paar stikkers vind ik niet duur hoor. Ik ga ze wel proberen.

  12. Dezelfde folie heb ik op m’n iPad 3 gehad. De lukt er onder is moeilijk( zoals wrs altijd) weg te krijgen. Helemaal bij de matte (de enige??) versie blijft dit erg zichtbaar. Het matte verpest ook redelijk de retinakwaliteit. Ik heb de folie na een paar dagen er alweer af gehaald. Geen succes qua beeld, kwaliteit is onbekend vanwege kort gebruik.

  13. Ik kom af en toe nog eens op het forum, maar vind dit super en gewoon handig.
    Echt weer een verbetering van deze site..top.

  14. Ik werk bij Blokker BV en heb reeds deze Smartphone Screenprotector aangeschaft voor mijn iPhone 4S.

    Deze Screenprotector werkt voldoende naar mijn mening, Het blemmerd niet echt het touchscreen als het gaat om hoe hard je moet dukken voordat de iPhone reargeert en is ook nog eens makkelijk te plaatsen. Ook beschermt hij je smartphone goed tegen krassen van overige objecten waardoor hij een redelijk lange gebruiksduur heeft meegekregen.

    Dit alles tegenover de prijs van €1,99 voor 3 van deze Smartphone Screenprotectors is voor mij een echte aanrader!

  15. Ben zojuist naar Blokker geweest, maar daar hadden ze alleen een screenprotector voor iPad (€ 4,99) en voor iPhone zei de verkoopster ook niets 🙁

  16. screenprotector van blokker Zijn hartstikke goed

  17. Top om op deze wijze bij te blijven!!

  18. Xenos verkoopt ze voor de ipad2. 3 voor (ook iets van €5,-)

  19. Ik heb mijn ipad op de on dit artikel beschreven wijze gecalibreerd en t werkt bij mij prima. Knop werkt weer als vanouds. Thanks voor de tip

  20. Origineel geplaatst door Eric
    Ben zojuist naar Blokker geweest, maar daar hadden ze alleen een screenprotector voor iPad (€ 4,99) en voor iPhone zei de verkoopster ook niets

    Screenprotector voor de iPad is natuurlijk duurder dan een Screenprotector voor de iPhone/iPod omdat deze op grotere afmetingen moeten worden gemaakt en afgesteld dus in verhouding klopt de prijs goed met de prijs van de iPhone.

  21. Hebben ze er ook ipod beschermers of kun je die van de iphone ook wel over die van de ipod doeb?

  22. Bij mijn 3GS is de aan/uit knop rechtsboven kapot. Volgens een telefoon winkel moet dan een compleet binnenwerk vervangen worden à €100. Iemand hier ervaring mee?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.