Reacties voor: iCulture Forum: jailbreaktweaks, weggehaalde apps, welke Apple TV?

Op het iCulture-forum lees je steeds weer nieuwe onderwerpen. Deze keer: jailbreaktweaks voor iOS 5.1.1, hoe om te gaan met apps die niet meer in de App Store verkrijgbaar zijn en welke Apple TV moet je hebben: de ATV2 of ATV3?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik zou de atv 3 nemen.. Wie heeft jailbreak nodig als je AirPlay mirroring hebt?

  2. Misschien als je een iphone 3gs, 4 of ipad 1 hebt?

  3. Ik heb de Apple TV2 gejailbreakt. Xbmc erop gezet. Nu hoef ik films niet te converteren, maar kan ze zo zien op m’n tv.

  4. Heb een appletv2 die gebruik ik nu voor airplay, itunes match, fotostream heb er een WD Live tv bij gekocht voor de films, heb hem nog wel gejailbreakt maar dat hoeft eigenlijk niet meer. Voor mij is dit de ideaale combo!

  5. Heb een AT 2 (5.1.1) zonder JB en zou hem wel willen ruilen voor een splinternieuwe AT 3 :p

  6. Ik en sinds de aanschaf van mijn AppleTV 2 meteen een JB uitgevoerd. Maar heb nog steeds als mediaspeler mijn iXtreamer in gebruik. Was het niet voor het afspelen van DTS HD audio enz.
    Ik vind de AppleTV niet echt van toegevoegde waarde eigenlijk.

  7. Ik zou mijn AT2 zo ruilen voor een AT3. Jailbreaken is voor mij niet nodig 🙂

  8. Ik wil mijn nieuwe ATV3 wel ruilen voor een ATV2.

  9. Ik heb een AT3 in combinatie met een WD Live en dat is zoals Psvu2 al zei een gouden combinatie. Er is niets wat ik niet kan kijken hiermee. Zo heb ik alle voordelen van de AT3 in combinatie met ipads en iphones EN ik weet zeker dat ik alles kan kijken. Daarnaast hoef ik ook niet meer zo moeilijk te doen met updates/jailbreaks.

  10. ATV2 is een must. XBMC is echt top. Icm XBMC op mijn ipad met geshared mysql database. Overal in huis films pauzeren en bekijken op elk apple apparaat. Alleen niet in Full HD op de tv helaas… Maar daar zorgt de ATV3 wel voor in de toekomst (na jailbreak)…

  11. ik heb atv2 maar niet gejailbreakt. zie de nut niet van in. ik gebruik het voor mirroring, airplay (met mijn synology nas en hun app simpelweg geweldig). Voor films op 1080p, gebruik ik gewoon mijn oude Asus O!play. misschien al een paar jaar oud, maar nog van superieure kwaliteit, simpel en alle formaten. een aanrader.

  12. Ik zie hier een hoop mensen de plank volledig misslaan.

    Een apple tv 2 kan je kopen als je geen full hd televisie hebt, het enige verschil is dat hij niet full hd is, maar hier merk je niks van. Daarbij als je hem jailbreakt met seasonpass kan je er naast Xbmc ook een mediastreamer opzetten die heel snel werkt waardoor je standaard media speler niet meer nodig hebt. Ik heb tijden deze streamer erop gehad en speelde altijd MKV HD films af in 5.1 dts. Ik heb deze verkocht omdat ik de apple tv 3 wou. Achteraf gezien iets te snel verkocht omdat de nieuwe apple tv 3 nog niet gejailbreakt kan worden.

    een media streamer naast de apple tv 2 is echt niet nodig omdat de apple tv 2 dezelfde functies heeft. Mensen die dit niet begrijpen mogen hier best op reageren, kan het wel uitleggen hoe het moet. Ik had ook een WD Live tv, toen ik eenmaal in de gaten kreeg hoe goed de apple tv 2 werkte heb ik deze meteen verkocht omdat dit geen toegevoegde waarde meer heeft, de atv 2 heeft dezelfde eigenschappen. (mkv films van computer afspelen, met ondertitel en dts 5.1).
    Jailbreaken met seasonpass en dan atv flash installeren.
    Dan heb je geen extra media speler meer nodig.

    Daarbij werkt deze streamer van atv flash een stuk sneller dan xbmc (vond ik nogal sloom en moeilijk) en heb je een hoesje bij je film die hij automatisch via internet erbij zoekt, waardoor het een stuk mooier oogt.

  13. @richard: Ik ben de topic starter over dit apple tv 2 vs 3 onderwerp.

    mijn configuratie thuis:
    – Wij hebben 2x een iphone (3GS en 4 met beide JB. in het najaar de nieuwe iphone??)
    – beneden: synology NAS, MacMini met PLEX, aan flatscreen tv (zonder DNLA of HD). Tevens een stereo met Airport Express
    – slaapkamer 1e etage: flatscreen tv (zonder DNLA of HD). Tevens een stereo met Airport Express
    – zolder/werkkamer: computers en een stereo met Airport Express

    Een apple TV 2 met XBMC of Plex lijkt me wel wat op de slaapkamer ofzo. 😀

    @Rob: @Wisp: gaarne in het forumtopic reageren, dan kunnen we misschien tot een ruil komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.