Reacties voor: iCulture Forum: iPhone verbruikt veel data, Google Sync en Belgische Apple Store

Op het iCulture Forum zijn elke dag interessante ervaringen te lezen. Deze keer bespreken we een iPhone die veel data verbruikt, het synchroniseren van je iPhone-agenda met Google Calendar en een actie om een Belgische Apple Store te openen.

Reacties: 10 reacties

  1. Wil hier in Groningen ook wel een Applestore maar een leuke actie van de Belgische meneer.

  2. haha wie wil er nou geen Apple Store:P maar klinkt wel kinderachtig ‘wij willen er ook 1’ wahaha

  3. Is het niet een beetje normaal dat er in de meeste landen een apple store komt? Nu zitte we hier vast aan die o zo geweldige premium resellers enzo :/

  4. Origineel geplaatst door alexjeee
    haha wie wil er nou geen Apple Store:P maar klinkt wel kinderachtig ‘wij willen er ook 1′ wahaha

    In Londen zijn er nu hoeveel, drie? Da’s een belachelijk aantal op zo’n kleine oppervlakte. Dan mogen ze zich toch wat meer focussen op een Apple-store in ieder land.

  5. Brugge is een te kleine stad voor een Apple store, tenzij men zou denken dat al die Japanners hun Apple-producten in Brugge (op reis) zouden kopen..

  6. Er is pas een pagina van We want an Apple Store in Belgium verschenen http://www.facebook.com/AppleStoreBelgium

  7. @Johnnymirico: Londen = pakweg. de 1/3 van de oppervlakte en 7x de markt van NL.
    Misschien tijd om je Marketing visie te updaten.

  8. @JonnyricoMC: 3 in London op zo’n kleine oppervlakte! Je vergeet dat London zo’n 14 miljoen inwoners heeft! En dan zijn de toeristen nog niet meegeteld. Apple zal echt wel kijken wat de potentie is voor een Apple Store. En dan is het helaas voor België. Brussel zal de enige plaats zijn voor een Store. Persoonlijk zal ik het fijn vinden dat in hier in Dublin (1.1 miljoen inwoners) een Apple Store mag komen. Voorlopig heb ik nog maar 1 Apple retailer gevonden en dat is wel erg mager.

  9. @iPc
    Hebben jullie wel op dat Facebook linkje geklikt? Dan zie je namelijk dat het al verwijderd is (topic is dan ook oud, alleen laatste reacties zijn nieuw).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.