Reacties voor: iCulture Forum: iPad-hotspot, back-up simkaart en vuil in de oortelefoonaansluiting

Elke week besteden we op iPhoneclub aandacht aan recente forumberichten. Deze week: gebruiken van je iPad 3 voor tethering, het maken van een back-up van je simkaart en troep in de koptelefoonaansluiting.

Reacties: 10 reacties

  1. Ik heb op ebay een dopje voor de koptelefoon aansluiting gekocht,wat voor de iphone is. En een afsluiting voor de onderkant (ook een soort lang plastic dopje) voor de iphone. Werkt goed tegen vuil,en ziet goed uit.(en kost bijna niks).

  2. Om mijn koptelefoon aansluiting en dock te beschermen heb ik er rubberen dopjes in zitten. Deze kosten maar 1 euro plus verzending. vraag maar als je interesse hebt waar.

  3. @errornl: Ik heb wel interesse een zo’n dopjes. Kan je me laten weten waar?
    Alvast bedankt

  4. Kijk op Dealextreme voor die afsluiters. Wat ik zelf merk met die afsluiter voor de dockconnector dat een aantal pennen zijn verbogen en tegen de achterkant aan liggen. Zijn zijn dus onbruikbaar maar ik heb totaal geen problemen met opladen of accessoires.

  5. Origineel geplaatst door errornl
    Om mijn koptelefoon aansluiting en dock te beschermen heb ik er rubberen dopjes in zitten. Deze kosten maar 1 euro plus verzending. vraag maar als je interesse hebt waar.

    Dat wil ik heel graag weten, alvast bedankt !!

  6. @errornl: ik ben ook wel geïnteresseerd 🙂 zijn er ook die compatibel zijn met een witte iPhone?

  7. Origineel geplaatst door Manuel
    Voor ieder wat wils

    Thnx, daar is zeker veel keus.
    Heb er gelijk 2 besteld :))

  8. Bij mij zat er iets bij de oortjes… Opgestuurd via tmobile en nieuwe iphone gekregen (gewoon garantie geen verzekering)

  9. (Red.) Verwijderd: niet toegestaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.