Reacties voor: iCulture Forum: eerste ervaringen iOS 6, iCulture-succes in Pocket Planes en alternatieve iPhone-lader

Iedere week verschijnen er interessante forumtopics op het iCulture forum. Deze week kijken we onder andere naar de eerste ervaringen met iOS 6, de iCulture Flight Crew in Pocket Planes en een alternatief op de iPhone-oplader.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik laad mijn 4S ‘s nachts op in het dock van een goedkope silvercrest lamp/wekkerradio… werkt perfect.

  2. Helden van de dag! Mijn 4s had ook Wi-Fi problemen. Had alles geprobeerd: channels veranderd, WMM aan en uit, verschillende frequenties, het mocht niet baten. Nu gezamenlijk geprobeerd, en jawel hij doet het weer!

  3. Het klopt niet dat je ios 6 beta alleen met een udid registatie kan krijgen . Er is een methode dat je hem gwn kan gebruiken.ik heb het zelf ook getest en het werkt

  4. @furkan: Ja zoals iCulture al meerdere keren heeft gezegd en ook elke keer als waarschuwing aangeeft: iOS 6 is nu voor geregistreerde ontwikkelaars, en ook niet voor alle daags gebruik.

  5. Bij mij is de App store gewoon in het nederlands!

  6. Laad mijne op via mijn satelliet receiver. Werkt perfect 🙂

  7. Bij mij heeft ie ook vaak een crash door te weinig geheugen. Bovendien vaak problemen met wifi! Wanneer ik wifi aanzet crashen apps en zegt iedat ik gewn internet heb. Draai iOS 5.1….

  8. Ik heb hem weer gedowngrade naar 5.1.1 omdat hij nogal vaak crashte. Dat gebeurt toevallig wel extreem vaak bij pocket planes. Andere applicaties die ook niet vloeiend draaien op iOS6 zijn Spotify en AppStore. Ook zijn er vaak vastlopertjes wanneer er niet eens zware opdrachten worden uitgevoerd. (alles getest op iPhone 4)

  9. De kaartenapp in deze beta is echt bagger.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.