iMac 2021 review

Reacties voor: Onze favorieten van 2021: de 2021 iMac met M1-chip

“The Mac is back”
In deze miniserie bespreken we als iCulture-redactie onze favoriete nieuwe Apple-producten van 2021. Vandaag bespreken we waarom de 2021 iMac met M1-chip erbij hoort!
Daniel Vischjager -

Reacties: 5 reacties

  1. T wordt echt tijd voor deze in 32” met een M1 max/pro

  2. Ik zou hem zo kopen als er een wat meer professionele kleur van zou zijn. Spacegrey bijvoorbeeld. Een zilver of gekleurd model past niet binnen onze zakelijke huisstijl.

  3. Gezien de in het artikel genoemde kritiekpunten is dit een perfecte machine: het zijn allemaal nitty gritty klachten, uitgezonderd het niet in hoogte kunnen verstellen van het scherm.

    Nog steeds vind ik de in de adapter verwerkte ethernet-poort een geniale vondst: de losse adapter was noodzakelijk, gezien het dunne ontwerp van de iMac, dus waarom niet ook de netwerkkabel hiernaartoe leiden? Weer een lelijke kabel minder aan de iMac.

  4. Heb sinds gisteren ook de iMac 24 inch in de mooie kleur blauw. En 🤩 wat een mooi apparaat zeg. Heb gewoon het basis model. Is voor mij goed genoeg. Ontgrendelen met een wachtwoord deed ik op op de MacBook uit 2017. En hij is echt zoveel sneller dan mijn MacBook Pro. Die is naar mijn dochter gegaan. Wat een aanwinst deze nieuwe iMac.

  5. Origineel geplaatst door iDennis
    Ik zou hem zo kopen als er een wat meer professionele kleur van zou zijn. Spacegrey bijvoorbeeld. Een zilver of gekleurd model past niet binnen onze zakelijke huisstijl.

    Benieuwd welke apparaten je dan wel hebt, aangezien met name zilver toch een veel voorkomende kleur is voor laptops/monitoren/… Het blauw is overigens naar mijn mening ook vrij zakelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.