Reacties voor: Icoontjes in iOS 4.3 beta 2 bevestigen dat iPad 2 een camera heeft

Mac Rumors ontdekte in de laatste beta van iOS 4.3 icoontjes voor de
Michel Lusthof -

Reacties: 25 reacties

  1. Leuk!

  2. Nice! Ben erg benieuwd naar Photobooth voor iOS en natuurlijk ook FaceTime. Apple, kom op, kondig weer even een eventje aan.

  3. Hebben jullie de datum linksboven gezien? Daar staat geen 27 (de lanceerdatum van iPad 1) meer. Komt iPad 2 uit op een 9e van de maand?

  4. Ik zou niet te hard juichen.

    Aangezien Apple zelf al heeft aangegeven dat bepaalde functies van iOS 4.3 beta 1 niet in de final release komen, kan het natuurlijk goed dat dit ook voor deze opties geldt.

    Just my 2 cents.

  5. ..en als je met die camera kunt skypen is het helemaal geweldig.

  6. ik heb uit betrouwbare bron dat het gaat om een aansluiting voor externe webcams en niet om een geïntegreerde camera!

  7. Naast AirPlay komt er nu ook AirConnect.

    Je start Photobooth, FaceTime of Camera op en maakt zo contact met de camera van je iPhone of iPod touch.
    Je bent dan veel vrijer in het gebruik van de camera, omdat je die in alle mogelijk posities kunt gebruiken zonder met je iPad te hoeven rondzwaaien.
    De iPad wordt er niet duurder door en zo is iedereen blij.

  8. Origineel geplaatst door okidloki
    ik heb uit betrouwbare bron dat het gaat om een aansluiting voor externe webcams en niet om een geïntegreerde camera!

    Dat is wel het meest onlogische wat ik kan bedenken. Wat is die betrouwbare bron dan.

    Ik weet van een betrouwbare bron dat er een camera ingebouwd wordt.

    Bron: Mijn brein

  9. @Karel-Willem:

    Dat zou heel mooi zijn. Hoef ik ook geen nieuwe ipad te halen:)

  10. Ben vandaag
    in Tilburg naar Ipad gaan kijken en vroeg waneer Ipad 2 in Nederland is op zijn vroegst augustus zij de ipad verkoper was van plan die aan te schaven maar als ik nog zo lang moet w8 en vroeg wat is er nieuw aan ipad 2 bellen en camera er op ja voor die optsie ga ik niet zo lang w8 had toen prijs laten maken voor ipad 64 wifi en alle andere opsies + cas en Usb lader wasdan rond 900 Euro kwijt ik kan die Ipad goed gebruiken voor mijn Media foto’s kan dan snel onder weg wat foto’s op mijn site zetten en naar div. media mailen waar ik vaak fotoverslag voor maak. wie weet of je er met ipad goed is voor foto BW en mailen laat me weten @
    Freddie de Roeck

  11. Hier en daar een leesteken kan helpen je verhaal te begrijpen. @Freddie de Roeck:

  12. @Freddie de Roeck:
    Ik wil eerst even zeggen dat jouw manier van schrijven nogal onduidelijk is..

    Is foto BW, foto bewerken? Als dit zo is, moet je zelf opzoek gaan op internet. Het scherm is perfect om foto’s te bewerken, je hebt er alleen wel de juiste app voor nodig. Deze zal ongetwijfeld in de App Store staan, maar er is op dit moment niks standaards voor op de iPad. (Misschien in 4.3 met PhotoBooth)

    E-mailen werkt op de iPad echt heel erg goed. Overzichtelijk, snel en het typen gaat ook heel snel. Zelf mail ik alleen via de PC of via mijn iPhone, omdat ik mijn iPad niet meeneem onderweg. (Alleen op vakantie dan)

    En dan nog eens iets; De iPad 2 komt naar alle waarschijnlijkheid gewoon in maart/april uit. Dit hoeft niet te betekenen dat dit in Nederland is, maar voor de winkelprijs + 50 euro zijn er genoeg manieren om de iPad 2 in maart/april al in huis te hebben. Wat ik wil zeggen, waarom zou je 900 euro willen uitgeven aan een apparaat dat al 3 kwart jaar op de markt is? Maar je moet het zelf weten natuurlijk;)

  13. 9 februari??? Zie 9to5Mac.com

  14. @Arjan:
    Dan gaan ze hem aankondigen(volgens 9to5mac dan). Dat deden ze vorig jaar ook rond die tijd en de iPad kwam toen een paar maanden later. Dit gebeurd ook met de iPhone, dus het is dus niet zo dat hij dat uit komt;)

  15. helemaal met je eens ferry, ik hoop ook dat de nieuwe ipad skype videobellen accepteert

  16. Zien jullie de 9 februari linksboven? Dat gaat de datum worden dat hij wordt gelanceerd.

    Bij de eerste iPad stond daar 27 januari, de datum dat deze werd gelanceerd.

  17. Wat wordt er toch over die camera gespeculeerd,heb 2 laptops met standaard webcam camera.Nog nooit gebruikt.
    Waarom moet je naar elkaar zitten kijken/Hooguit met kleinkinderen.Voor mij is de iPad prima zoals hij (of is het zij ?) nu is prima .Alle veranderingen werken kostenverhogend en maken de iPad nog duurder.Of zou Steve 6 miljard dollar nog niet genoeg vinden ?

  18. @Freddie de Roeck: zeker GEEN aanrader voor foto’s bewerken. Uploaden kan alleen als er app’s voor zijn en anders via ftp. via het web kun je 9 van de 10 keer vergeten.

  19. Je denkt toch niet dat Apple de iPad volgende maand gaat aankondigen om hem dan pas maanden later in de verkoop te doen? Dan verkoopt de huidige voor geen meter meer en dat willen ze natuurlijk niet. Zal hooguit 2 weken tussenzitten, meer niet.

  20. @dannyy: het scherm is perfect om foto’s te bekijken! en dus te laten zien maar daar houd het toch echt op. Helaas want het had zo mooi kunen zijn.

    Zelf mn foto’s bewerken in Apreture waar itunes mee kan syncen (wederom alleen maar laten zien)

  21. Origineel geplaatst door Jochem
    Origineel geplaatst door okidlokiik heb uit betrouwbare bron dat het gaat om een aansluiting voor externe webcams en niet om een geïntegreerde camera!Dat is wel het meest onlogische wat ik kan bedenken. Wat is die betrouwbare bron dan.Ik weet van een betrouwbare bron dat er een camera ingebouwd wordt.Bron: Mijn brein

    haha dit lijkt me sterk dat je apple een extern apparaat laat aansluiten. betrouwbaar brein.

  22. Maakt mij niet zoveel uit ofnipad2 camera heeft, zolang bij ipad dan ook een webcam aangesloten kan worden. Dan ben ik ook erg content!

  23. Leuk een camera op de iPad. Eerlijk gezegd mis ik het ding nu niet en ik zou ook niet weten wat een camera op de iPad voor meerwaarde heeft. Op de laptop zit er ook een en die heeft, naar mijn weten, nog nooit aangestaan. Wat wel nuttig zou zijn is een USB-aansluiting, HDMI-aansluiting of een slot voor SD-kaartjes. Maar dat verwacht ik niet van het minder is meer concern.

  24. Say cheese tegen een Ipad het moet niet gekker worden .
    Nope totaal onnodig wat mij betreft een ingebouwde webcam oke voor degene die daar in geinterreseerd zijn liever zou ik gewoon de optie hebben elke losse webcam erop te kunnen zetten maar ja we hebben het wel over Apple he die gaan hun eigen weg ongeacht onze wensen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.