Reacties voor: Uitgebreide Hue-app iConnectHue heeft compleet vernieuwde Apple Watch-app

iConnectHue is een veelzijdige en krachtige Hue-app en heeft een compleet vernieuwde Apple Watch-versie. Deze werkt goed met watchOS 3 en iConnectHue bevat nog veel meer handige functies voor je verlichting.

Reacties: 7 reacties

  1. Handige app maar niet erg overzichtelijk. Spijtig dat je naast de aanschafprijs nog veel meer kwijt bent om alle functies te gebruiken.
    Ik heb m’n geld terug gevraagd.

  2. Klinkt wel als een betere app dan de standaard app, eens nadenken of ik hem aanschaf.

  3. Dit is echt de beste app voor Hue lampen die ik heb kunnen vinden. Alles waar ik voorheen meerdere apps voor nodig had zit hierin gecombineerd.
    De app kost wat meer dan de gemiddelde app en er zitten een aantal in-app aankopen in, maar de app wordt zeer regelmatig bijgewerkt en volgt aanpassingen van Philips op de voet. Liever wat meer betalen dan een halve app die na een paar maanden niet meer wordt bijgewerkt.

    Disclaimer: ik heb geen banden met de ontwikkelaar 🙂

  4. Tja, ik gebruik hem icm Hue motion sensoren. Er is heel veel meer mogelijk dan met de standaard app. Wat mij betreft een van de beste apps wat betreft mogelijkheden. Je moet er wel even wat tijd in stoppen. Niet alles is echt heel sprekend.
    Widget is ook erg goed. Heb je het over basale bediening van de lampen dan vind ik hem beduidend minder sterk. Maar voor configuratie van motion sensoren en knoppen; perfect!

  5. Dit is al tijden mijn standaard app voor het bedienen van mijn verlichting. Ik gebruik de standaard Philips app eigenlijk niet meer.
    De programmeur is altijd erg snel in het toevoegen van nieuwe functionaliteit, b.v toen de motion sensor uitkwam. Hij maakt dan gebruik van alle mogelijkheden zodat je veel meer kunt instellen dan met de Philips app. Ik zou niet meer zonder kunnen.
    Ik heb meerdere bridges, taps, dimmer switches en motion sensors en zou die niet kunnen gebruiken zoals ik dat nu doe zonder deze app. Heb er ook geen enkele moeite mee dat de ontwikkelaar af en toe geld vraagt voor nieuwe functionaliteit. Hij moet er ten slotte iedere keer ook weer tijd in investeren.

  6. Dure lampen en dan nog eens 8-9euro betalen om ze handig te kunnen bedienen?

  7. @maarten: dat staat in dit geval los van elkaar. Je koopt de lampen en app bij een andere leverancier, en niet omdat het moet…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.