Reacties voor: iCloud voor Windows synchroniseert nu foto’s van je iPhone en iPad

iCloud voor Windows synchroniseert foto's en bestanden die je op je iPhone en iPad hebt gemaakt. Voorheen moest je naar iCloud.com om ze te bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. De iCloud Foto’s functionaliteit blijft gewoon bagger voor mij op Windows. De enige manier om de foto’s direct te kunnen vinden in Windows Verkenner is door de foto’s in gedeelde map te plaatsen. Om de een of andere reden lukt het maar niet om m’n fotostream werkend te krijgen. En ik heb al meermaals het programma opnieuw geïnstalleerd (inclusief d.m.v. verwijderen drivers iPhone om er zeker van te zijn dat ook echt álles verwijderd is). Gebruik tegenwoordig ook gewoon icloud.com hiervoor.

    iCloud Drive daarentegen werkt wel degelijk gewoon moeiteloos.. 😛

  2. Is deze update ook goed voor Outlook 2016? Of moeten we nog maar ff wachten?

  3. Origineel geplaatst door Jeroen
    Is deze update ook goed voor Outlook 2016? Of moeten we nog maar ff wachten?

    In de updateomschrijving staat dat Outlook 2016 niet ondersteund wordt…

  4. Origineel geplaatst door Tom
    De iCloud Foto’s functionaliteit blijft gewoon bagger voor mij op Windows. De enige manier om de foto’s direct te kunnen vinden in Windows Verkenner is door de foto’s in gedeelde map te plaatsen. Om de een of andere reden lukt het maar niet om m’n fotostream werkend te krijgen. En ik heb al meermaals het programma opnieuw geïnstalleerd (inclusief d.m.v. verwijderen drivers iPhone om er zeker van te zijn dat ook echt álles verwijderd is). Gebruik tegenwoordig ook gewoon icloud.com hiervoor.
    iCloud Drive daarentegen werkt wel degelijk gewoon moeiteloos..

    Zoals je zegt. iCloud fotostream werkt gewoon NIET op Windows. Ongelofelijk hoe rampzalig de support van Apple is. Heel uitzonder komen soms de nieuwe genomen foto’s te voorschijn in de stream, maar dat duurt meestal niet lang. Nu kan ik het 100 keer opnieuw in en uitschakelen, het maakt geen verschil meer. Nieuwe foto’s komen niet te voorschijn, hoewel dit op iPad en Macbook wel het geval is.

  5. Dit heb ik al jaren en werkt gewoon goed. Pusht alle foto’s direct naar de pc. Enige is dat de pc even aan moet en met wifi verbonden moet zijn.

  6. Origineel geplaatst door Michel
    Dit heb ik al jaren en werkt gewoon goed. Pusht alle foto’s direct naar de pc. Enige is dat de pc even aan moet en met wifi verbonden moet zijn.

    Dat heeft bij mij ook heel lang goed gewerkt, maar de laatste tijd is het bagger. Alles van Apple verwijderen van de Windowsmachine, opnieuw opstarten en installeren verhelpt het eventjes, maar al heel snel is het weer muizen. Tot de komst van iCloud Drive was het aardig goed, daarna….

    Ik begrijp overigens niet helemaal wat er nu nieuw is? Dat werkte altijd toch al (in theorie)?

  7. Werkte al jaren !

  8. Snap dit artikel ook niet.
    Bestaat al jaren en werkt prima. Heb er zelf nog nooit problemen mee gehad.

    Dus oud nieuws.

  9. Apple kan doen wat het wil, de achterstand op Google foto’s valt toch nooit meer in te halen.

  10. Is dit artikel per ongeluk op de homepage gekomen door ergens verkeerd CTRL C en CTRL V te klikken op een bericht van jaren geleden?

    Whats NEW?

  11. werkt al jaren…, werkt niet…Hu!
    Nu eindelijk m’n icloud foto bieb op windows en voor de back-up versiebeheer erop.

    Slaap lekker verder gasten.

    Goedenavond!

  12. Jammer dat ze er bij de update niet voor gezorgd hebben dat iCloud compatible is met Oulook 2016.

  13. Dropbox camera upload werkt eigenlijk nog het beste voor mij! :p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.