Reacties voor: Apple brengt iCloud voor Windows uit in Microsoft Store

Apple heeft iCloud voor Windows uitgebracht in de Microsoft Store, zodat je ook op een pc makkelijker toegang krijgt tot je bestanden op iCloud. Je kunt ze ook delen en tijdelijk downloaden om te bewerken, zonder dat je ze offline hoeft op te slaan.

Reacties: 8 reacties

  1. Heeeel fijn dit ik gebruik iphone en iPad voor mijn werk. Echter is windows perfect voor mijn aparte software uit de branche. Mooi dit, echter, ik krijg de melding bij installeren:

    Er zijn geen toepasselijke apparaten gekoppeld aan je Microsoft account.

    Denk mijn iphone even koppelen, voor nu iemand een idee / zelfde melding gehad ?

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Op mijn werk draait alles op MS. Ik erger me er kapot aan. Altijd loopt alles vast, steeds maar updaten, traag, toen moest alles naar Windows 10, werkte nog vreselijker, toen moest alles terug naar oudere versies. En dan verantwoordelijk zijn voor een fabriek waar je een scherm of 50 in de gaten moet houden… En dan thuis alles hebben van Apple wat altijd werkt en draait als een zonnetje. Hier komt MS nooit meer in huis. Voor mij is het ook bagger.

  4. Kijk eens aan, nog een glas ijswater voor in de hel.

    Maar komt CloudKit ook beschikbaar voor Windows? Ik denk dat veel ontwikkelaars CloudKit nu links laten liggen omdat het toch een probleem is mocht je besluiten je app ook op Windows (of in geval van iOS later op Android) uit te brengen.

  5. Krijg hem niet gedownload ?
    Downloadknop is er maar doet nix.

  6. @Rob: Mijne geeft foutmelding

  7. @Pim: Ik krijg dezelfde foutmelding…..

  8. Wel heel leuk maar ik ken genoeg die niet inloggen met een cloud account op Windows, die maken zoals hoort een echt lokaal account want die willen zelf alle controle.
    Je heb dan echter geen mogelijkheid tot de Microsoft store en dan ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.