Privédoorgifte iCloud Private Relay

Reacties voor: iCloud Private Relay is nog niet klaar: voorlopig als publieke beta

Niet alle functies van iOS 15 zijn meteen beschikbaar bij introductie. Zo zal iCloud Private Relay aanvankelijk alleen als publieke beta te proberen zijn. Het blijkt uit de nieuwste beta.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Weer een functie die uitgesteld word

    Ik wacht wel lekker met update geen haast bij

  2. Prima dat ze het uitstellen als het nog niet 100% goed werkt. Wel heel jammer, want hier keek ik wel naar uit.

    Ik vraag mij overigens wel af wat andere lezers hier vinden; Ik vond het altijd jammer dat je 1x per jaar een hele zooi nieuwe functies kreeg en dan weer een jaar moest wachten. Nu heeft Apple de laatste jaren steeds vaker dat functies niet af zijn bij release en ze deze op latere momenten uitrollen. Persoonlijk denk ik dat dit jammer is, want het is al aangekondigd. Maar je krijgt wel vaker per jaar nieuwe dingen om uit te proberen. Meestal zitten de belangrijkste zaken die je gelijk wilt hebben toch bij de x.0 release.

  3. Soms dan krijg je een melding dat Private Relay even niet werkt en daarna dat het weer is ingeschakeld. Niet heel storend.

    Wat wel storend is is dat DigiD niet werkt als je het aan hebt staan. Je krijgt dan een vage melding van DigiD over dat je 15 minuten geen interactie hebt gehad.

  4. Bij het instellen krijg ik de melding dat mijn netwerk niet compatibel is. Wat zijn de systeemeisen voor deze functie, waar moeten router, modem, etc. aan voldoen?

  5. Origineel geplaatst door JB
    Bij het instellen krijg ik de melding dat mijn netwerk niet compatibel is. Wat zijn de systeemeisen voor deze functie, waar moeten router, modem, etc. aan voldoen?

    Je moet in jou geval even privé doorgifte aanzetten.

    Instellingen>wifi. Daar kan je privedoorgifte aanzetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.