Reacties voor: Apple biedt nieuwe iCloud-opslagbundel van 2TB

Apple heeft een nieuwe iCloud-opslagbundel van 2TB geïntroduceerd, voor mensen die meer opslag vereisen.
Lees het complete artikel → Apple biedt nieuwe iCloud-opslagbundel van 2TB
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Ik vind de iCloud Photo Library redelijk doorsnee gebruik, maar toch al bijna vol. Of is 20.000 foto’s in drie jaar niet doorsnee? 😁

  2. Ik wacht nog steeds op een alternatief betaalwijze voor Apple. Ik heb namelijk geen creditcard en het elke keer bij houden om een iTunes kaart te kopen is ook geen handige optie. Ik wacht tot het mogelijk is op via telefoon rekening te betalen of IDeal(automatische wijze, incasso)

  3. De cloud werkt goed.. Maar er zijn nog te weinig mogelijkheden.. Kan alleen mijn foto’s in fotobibliotheek kwijt en wat word documenten in via de iCloud drive app op mijn telefoon. Zodat ik alle type bestanden heen en weer kan schuiven naar de cloud via mijn iPad iPhone en iMac dan zal ik zeker gaan verhogen. 50 gig voor foto’s is nu meer dan genoeg. En iTunes kaarten werken perfect.. Zet er 50€ op en je kan lang vooruit.

  4. Ik was een groot verbruiker van de iClouddienst van Apple. 2 TB is leuk maar het verbuik van je interne opslag van je iMac of Macbook neemt dan ook snel af wanneer je iCloud drive activeert. Ik vind dit een gemiste kans van Apple. Je zou eigenlijk gewoon toegang moeten krijgen op de iCloudserver via Finder zonder dat het je interne opslag beinvloed maar pas als je wat wilt knippen plakken van de iCloudserver naar je interne opslag.

  5. als Apple de grootste opslagbundel verdubbeld, zou dat ook kunnen betekenen dat de opslag van de iPhones gaat verdubbelen.

    Gelet op de prijs van de 2TB bundel, zou dit ook kunnen betekenen dat de prijzen van de iPhones gaan verdubbelen… 😉

  6. Ik gebruikte het al voor mijn foto’s, maar synchroniseerde mijn documenten nog met Stack.

    Sinds een paar werken gebruik ik de public beta van MacOS Sierra en die synchroniseert je documents folder + bureaublad met iCloud en dat werkt perfect. Het is heel fijn dat dit nu geïntegreerd is in iCloud. Wat mij betreft de beste nieuwe feature van Sierra en ik vind dat iCloud altijd al zo had moeten werken.

  7. Het zou leuker zijn als apple per apparaat 5gig zou geven iemand met 1 iPhone krijgt 5 gig , ik met drie apparaten heb ook maar 5 gig.
    Beetje jammer.😁

  8. Ik loop met m’n digitale foto’s van de afgelopen 16 jaar (±27000), een flink aantal grote Keynotes en andere documenten, en de backups van een iPhone en iPad tegen de grens van de 200 Gb. bundel aan. Foto’s nemen het leeuwendeel in, en zo gek doe ik volgens mij niet…
    €3 per maand vind ik een prima prijs, maar €10 voor de eerstvolgende optie… Da’s op jaarbasis toch best een verschil, temeer omdat dit niet de enige abo dienst is die je tegenwoordig ‘nodig’ hebt.
    Dan komen daarnaast nog de andere gezinsleden.

    Ik hoop dat Apple de 1 en 2 Tb. bundels voor het hele gezin toegankelijk maakt, op de manier zoals ze ook een gezinsabo hebben voor Apple Music.

  9. @Marc: Hier ben ik het inderdaad mee eens. Zou fantastisch zijn als je je bundel kan delen, zoals ik dat ook met Stack kon doen.

  10. Het zou mooi zijn dat voor elke iDevice dat je koopt de opslag van dat apparaat ook als iCloud opslag krijgt. Dus koop je iPhone van 64GB ook 64GB iCloud opslag.

    Met macOS Sierra die dus ook je documenten en bureaublad synchroniseert met je iCloud, is 5GB belachelijk weinig.

  11. Origineel geplaatst door Dinesh
    Ik wacht nog steeds op een alternatief betaalwijze voor Apple. Ik heb namelijk geen creditcard en het elke keer bij houden om een iTunes kaart te kopen is ook geen handige optie. Ik wacht tot het mogelijk is op via telefoon rekening te betalen of IDeal(automatische wijze, incasso)

    En via iemand anders misschien? Want een andere betaalwijze komt er de komende jaren niet 😅.

  12. Ik ben er over na aan het denken om 50 gb opslag te nemen voor €0,99 p/m. Maar ook ik zit inmiddels al met ca 50 gb aan foto’s aan die limiet. Misschien dan toch maar een Synology NAS kopen en een eigen cloud server gebruiken? De huidige WD mybook live vind ik niet zo geweldig.

  13. Origineel geplaatst door Dinesh
    Ik wacht nog steeds op een alternatief betaalwijze voor Apple. Ik heb namelijk geen creditcard en het elke keer bij houden om een iTunes kaart te kopen is ook geen handige optie. Ik wacht tot het mogelijk is op via telefoon rekening te betalen of IDeal(automatische wijze, incasso)

    Zo lastig zijn iTunes kaarten toch niet? Je gooit er 25 of 50 euro op en je hebt er zeeën van tijd geen last meer van!

  14. ik gebruik onedrive gewoon.. Gezinsabonnement €99 per jaar waarbij ik voor 5 personen een account kan aanmaken met ieder 1TB aan cloudopslag en ieder office 365 kan installeren!!

    Alleen fotos lopen automatisch in icloud via iphone.. Nadeel hierbij is nog steeds het slepen, kopieren van fotos via finder naar je eigen fotomap op de imac en timecapsule.

  15. Ik denk dat dit eerder te maken heeft met de nieuwe ruimte-besparingsfunctie van OSX Sierra waarmee je altijd bij al je bestanden kunt van welk apparaat dan ook.

  16. Gebruik via mijn uni Google drive, geen idee hoe duur dit is per maand of jaar maar krijg 30TB+ aan opslag ruimte (onbeperkt basically)

  17. Ze zouden gezinsdelen ook aan moeten zetten voor de iCloud schijfruimte. Dat ik 1TB afneem en zowel ik als m’n gezin hier gebruik van kunnen maken. En hopelijk inderdaad de prijs wat verder omlaag, de ruimte die je op een betaalde Onedrive krijgt is aanzienlijk groter. Je kunt alleen de iPhone en iPad niet zo instellen dat hij onedrive gebruikt ipv iCloud

  18. Origineel geplaatst door Eddy
    Ik was een groot verbruiker van de iClouddienst van Apple. 2 TB is leuk maar het verbuik van je interne opslag van je iMac of Macbook neemt dan ook snel af wanneer je iCloud drive activeert. Ik vind dit een gemiste kans van Apple. Je zou eigenlijk gewoon toegang moeten krijgen op de iCloudserver via Finder zonder dat het je interne opslag beinvloed maar pas als je wat wilt knippen plakken van de iCloudserver naar je interne opslag.

    Dat is net wat OSX Sierra introduceert. Hopelijk werkt het wat betrouwbaar.

  19. Origineel geplaatst door Dinesh
    Ik wacht nog steeds op een alternatief betaalwijze voor Apple. Ik heb namelijk geen creditcard en het elke keer bij houden om een iTunes kaart te kopen is ook geen handige optie. Ik wacht tot het mogelijk is op via telefoon rekening te betalen of IDeal(automatische wijze, incasso)

    Origineel geplaatst door Vincent
    Zo lastig zijn iTunes kaarten toch niet? Je gooit er 25 of 50 euro op en je hebt er zeeën van tijd geen last meer van!

    Ja, of je gebruikt een agenda: “check itunes tegoed”, herhaal elke maand.
    😴

  20. Hahahaha 9,95 per maand voor 1tb en dan op US servers waarvan ze als Amerikaans bedrijf altijd inzage moeten geven aan bv NSA.

    2servers, 2 accounts bij Stack voor de noodzakelijke cloud bestanden. GRATIS 1tb.

  21. Mijn 200 zit bijna vol en moet dus straks voor 7 euro meer veel meer ruimte kopen die ik niet gebruik.
    Apeldoorn mag wel eens wat tussenstappen introduceren!

  22. Ik heb nog steeds geen idee hoe ik alle foto’s uit de stream in iCloud zet. Nu nog 40 Gb op telefoon terwijl ik nog ruimte genoeg heb op iCloud. Alle vonkjes staan aan.

  23. Ik gebruik Stack van TransIP. 1TB helemaal gratis!

  24. Dat zou interessant zijn betalen via de telefoon en geen iTunes bons meer moeten kopen, wanneer komt dat er aan??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.