iCloud webversie

Reacties voor: Apple geeft iCloud Mail op het web een make-over

iCloud Mail op het web heeft een nieuw ontwerp. Het is alweer heel wat jaren geleden dat Apple deze webversie een nieuw design gaf, dus het werd hoog tijd. Het is nu beschikbaar voor iedereen via de webversie van iCloud.
Lees het complete artikel → Apple geeft iCloud Mail op het web een make-over
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik vraag mij of hoeveel mensen gebruik maken van iCloud mail. Iedereen in mijn omgeving gebruikt Gmail of Outlook/Hotmail.

  2. Dan mogen ze ook meteen goedemorgen scherm fixen want er staat als ik in de avond kijk goedemorgen en ‘s ochtends staat er goedenavond.
    Hoe moeilijk is dat om dat te fixen??
    Blijkbaar heel moeilijk 😅😂😂

  3. Zodra ik mijn eigen domein kan koppelen aan iCloud mail dan is het serieus een goed alternatief voor Gmail.
    Kan ik makkelijker agenda’s delen met mijn familie..

  4. @Maurits: Ik sinds kort. Ik wilde een apart adres voor “serieuze mail” en een apart adres voor accounts op websites, reclames, spam e.d.
    ik kon hetzelfde adres aanmaken op icloud als dat ik heb bij gmail, dat was wel makkelijk. Daarbij spreken ook de privacy features van Apple me aan. Dat zijn voor mij de 2 voornaamste redenen om een iCloud mail aan te maken.

  5. Origineel geplaatst door Maurits
    Ik vraag mij of hoeveel mensen gebruik maken van iCloud mail. Iedereen in mijn omgeving gebruikt Gmail of Outlook/Hotmail.

    Als je een beetje van privacy houd wel… gebruik een gmailadres voor alle commerciële mail en aanmelden bij bedrijven en mijn me adres voor privemail.

  6. Zou heel mooi zijn als je ook je eigen domein naam zou kunnen koppelen aan iCloud mail. Ik heb dat nu via Google apps op Gmail. Was ooit gratis. Maar zou graag alles op iCloud overzetten.

  7. @Gerben Janssen: Dat kan in iOS 15, als onderdeel van iCloud+. Lees ook ons eerdere artikel over een eigen domein voor iCloud-mail.

  8. Origineel geplaatst door Gerben Janssen
    Zou heel mooi zijn als je ook je eigen domein naam zou kunnen koppelen aan iCloud mail. Ik heb dat nu via Google apps op Gmail. Was ooit gratis. Maar zou graag alles op iCloud overzetten.

    Of via een ‘truc’ met SimpleLogin. Niet gratis overigens.

  9. (Red.) Nieuwe design iCloud-web nu voor iedereen beschikbaar.

  10. Ik vind niet terug hoe ik een mail kan afdrukken vanuit de icloud mail-webapplicatie, die functie kan toch niet verdwenen zijn?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.