Reacties voor: Man geeft toe dat hij naaktfoto’s van beroemdheden uit iCloud viste

De man die in 2014 privé foto's van beroemdheden wist te achterhalen, heeft bekend. Door phishing kwam hij achter de iCloud-inloggegevens van diverse beroemdheden en riskeert nu een gevangenisstraf van minstens 18 maanden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Apple’s 2-staps verificatie… Ik heb het weer teruggezet naar de ‘normale’ beveiliging met ‘geheime vragen’. Kreeg te vaak het verificatiesms’je of -mailtje van Apple niet binnen, hebben meer mensen hier last van?

  2. @Bas: Nooit geen last gehad hiermee , ik krijg altijd netjes en direct een code toegestuurd . Ik denk dat het bij u aan uw provider moet liggen want de kans dat je geen code krijgt van Apple is bijna nihil .
    Ik zou als ik u was een ander nummer van een ander mobieltje proberen .
    Die 2 staps is toch wel heel erg veilig en onveilig om niet te gebruiken.

  3. Origineel geplaatst door Bas
    Apple’s 2-staps verificatie… Ik heb het weer teruggezet naar de ‘normale’ beveiliging met ‘geheime vragen’. Kreeg te vaak het verificatiesms’je of -mailtje van Apple niet binnen, hebben meer mensen hier last van?

    Nope! Werkt perfect!

  4. Origineel geplaatst door Bas
    Apple’s 2-staps verificatie… Ik heb het weer teruggezet naar de ‘normale’ beveiliging met ‘geheime vragen’. Kreeg te vaak het verificatiesms’je of -mailtje van Apple niet binnen, hebben meer mensen hier last van?

    Ook geen last van. Misschien probeert iemand daadwerkelijk in te loggen op je account?

  5. Ben ik nu ouderwets of zo dat ik geen naaktfoto’s in iCloud heb staan?

  6. Origineel geplaatst door koert
    Ben ik nu ouderwets of zo dat ik geen naaktfoto’s in iCloud heb staan?

    Ik dacht hetzelfde….ik ga het toch eens proberen. Als de sterren het doen, zal het wel hip zijn.

  7. @Sanne: Het vreemde is dat er soms wel, soms geen sms’je binnenkomt (meer niet dan wel). Dus voor mij niet betrouwbaar helaas. Ook via mijn nieuwe nummer hetzelfde probleem (wat ook nog eens een andere provider is)…

  8. @Bas: Dat probleem had ik met Click&Buy (houdoe en bedankt!), maar met berichten van Apple heb ik nooit problemen gehad. Tweestaps-verificatie werkt vlekkeloos bij mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.